Erg prettig gesprek, gewoon snel duidelijk tot prijs afspraak kunnen komen en reële waarde bepaling voor inruil. Ga ik zeker terug komen ook al woon ik in Arnhem

Proma

Goed ontvangt prettige mensen die goed uitleg geven over de auto.

In een woord prima!

Duidelijk en behulpzaam.

Prima en adequaat geholpen door Robin

Zoals ik al zei, fijne reactie van Robin en snel geholpen. Houden zo.

Fijne mensen die snel meedenken

Na een ongelukje met de auto werd ik super fijn opgevangen door de medewerkers van Venderbosch. Zij zijn direct aan de slag gegaan met regelzaken, waar ik nul verstand van heb. Fijn dat dat uit handen werd genomen. De reparatie zou een tijdje duren, maar door hun inzet en omdenken hebben we de auto eerder terug dan gedacht, top!

Betrouwbaar en zeer klantvriendelijk.

Ik kwam met pech te staan. Meteen werd er een leenauto geregeld. Er werd goed geluisterd wat de auto mankeerde. Vervolgens werd deze gerepareerd. Toch waren de klachten niet geheel verdwenen. Meteen werd er door de garage actie ondernomen, ze vonden het erg vervelend. Super opgelost en de auto rijdt weer als een zonnetje.

Weer super geholpen!

Top ervaring weer. Snelle reparatie, fijne communicatie en vervangende auto

Na een eerste zeer geslaagde kennismaking met leiding en bedrijf enkele maanden geleden kan ik alleen maar bevestigen dat ik heel blij ben dat ik naar Venderbosch ben overgestapt. Prima service en zeer vriendelijke klantenbejegening.

Tot nu toe bevredigend

Prettige ontvangst.en onderhandelingen

De verwachtingen zijn helemaal waargemaakt!

In februari hebben we in volle tevredenheid een Hyundai I20 gekocht in de hoop er vele veilige kilometers mee te rijden. Dat liep helaas anders en door omstandigheden buiten onze schuld moesten we onlangs afscheid nemen. Luuk heeft zijn best gedaan om voor ons eenzelfde exemplaar te vinden en..dat is gelukt! We hebben dezelfde auto, in de gewenste (blauwe) kleur en met één cijfer verschil in het kenteken! Van het spreekwoordelijke "een geluk bij een ongeluk" is hier zeker sprake!

Goed en prettig geholpen

Bij de aankoop van de auto ben ik prettig geholpen

Zeer betrokken met de klant

Men gaf een gevoel, zeer welkom te zijn en geen nummer.

Goed contact en prima oplossingen

Top Service

Helaas ging onze auto kapot, wederom weer super goed geholpen bij de heren van Venderbosch, en rijden we nu weer in een fijne (voor ons nieuwe) auto. Zelf hoefden we niets te zeggen, niet aan te dringen van...., alles wordt ons netjes aangeboden en geregeld. Als je een goede en service gerichte garage zoekt, moet je echt bij Venderbosch in Halle zijn, een dikke 10!!

Zeer hoog service en kwaliteitgehalte bij Venderbosch

Een zeer prettige indruk bij Venderbosch gehad tijdens een oriënterend gesprek bij het kijken en het maken van een proefrit. Er wordt veel tijd genomen om mijn vragen zo goed mogelijk te beantwoorden en de deskundigheid wat er over de auto allemaal verteld kan worden door verkoper Luuk zorgt voor een hele prettigr beleving bij Venderbosch. Enorm te spreken over dit autobedrijf en van harte aan te bevelen.

Goede uitleg Van de nieuwe fietsendrager

goede en snelle service. zeer behulpzaam personeel

goede en snelle service. Zeer behulpzaam en accuraat

uitstekende ervaring en snel geholpen

Ondanks de snelle handeling, keurig en snel geholpen

Zeer goede ervaring netjes te woord gestaan alles goed afgehandeld

Hartelijk ontvangen en klantvriendelijk

Fantastisch

Goed gedaan.

Geweldige service

Een dakkoffer gekocht bij Venderbosch. Enorm netjes en behulpzaam personeel dat niks te beroerd was om te helpen de koffer te monteren. Helemaal TOP!!

Top garage, echt een 10 waard...

Altijd goed geholpen door professionele mensen. Perfecte service. waar menig andere nog wat van kan leren. Altijd meedenken met klant. En zeker een aanrader. Top top top......

Zoals ik gewend ben, top!

Prima service.

net personeel die weten waar je het over hebt

er wordt meteen een oplossing gezocht voor een evt een probleem

Dorpsstraat 2

7025AD Halle