Top service!

Goede afspraken kunnen maken over de werkzaamheden. In overleg kon ik zelfs de auto al eerder ophalen. Werkzaamheden, plaatsen trekhaak, volledig naar wens uitgevoerd. Mijn eerste ervaring met Venderbosch en zeker voor herhaling vatbaar. Klantgericht, fijn in de omgang en een mooie zaak. Schoon en strak. Van harte aanbevolen.

Zeer prettige werknemers en geweldige service

Je wordt hier erg prettig geholpen, met een geweldige service. Geen verkooppraatjes, maar eerlijk advies. De service staat hoog in het vaandel.

Service gericht en professioneel

Service gericht en alles op een goede en vriendelijke manier afgehandeld. Fijn contact.

een meer dan geweldige service

op donderdag een auto gekocht en op zaterdag wordt deze geleverd. heeft een kleine beurt gehad en geheel keurig gepoetst.

Ontzettend goed

Fijne communicatie, en service

Vriendelijk, gastvrij en vakkundig.

Erg vriendelijk. Ik werd snel en vakkundig geholpen. Je komt er met een goed gevoel vandaan.

Zeer goed als altijd

Goed werk vriendelijke mensen ,en nu hopen dat we de klok nog op tijd kunnen krijgen . Maar geloof dat dat ook wel zal lukken

Het adres voor je auto.

Trekhaak werd vakkundig gemonteerd. Alles volgens afspraak tegen een redelijke prijs.

Filipe Fernandes

Conprei um carro tratei tudo por wat sap sem la ir recebi carro ca em Portugal. Foi negócio serio 5 estrelas. Obrigado

Nette snelle service

Online een afspraak kunnen maken. Prima service

Deskundig

Behulpzaam toen imker verkeerde onderdeel had esteld

We hebben hier een hele fijne auto gekocht.

We zijn goed geholpen, het is een uitstekende auto. De service was erg goed en de mensen vriendelijk!

Duidelijke communicatie en prima uitvoering!

Venderbosch blinkt uit in heldere communicatie, maken waar wat ze beloven en leggen ook nog even kort uit wat ze hebben ingebouwd. De factuur is conform de prijsopgave én het kopje koffie smaakt ook!

was goed

was goed

Oplossingsgericht, betrouwbaar, gaan als team voor een tevreden klant!

Garage Venderbosch is een prima garage, ze proberen altijd mee te denken en geven ook aan aan als ze iets niet waar kunnen maken. Mijn complimenten en waardering, ga zo door!

Zeer goede service en aardig personeel

Eerlijke verkoper

Super geholpen fijne en eerlijke verkoper

Afspraak is afspraak

Eerlijk, behulpzaam en geweldige autos

Had een geweldige ervaring met hen. Ik ben super gelukkig met mijn auto en toen ik een kleine probleem tegenkwam losten ze het meteen op zonder enige complicaties. Zou daar zeker opnieuw een auto kopen en zou aan vrienden adviseren!

Prettig bedrijf!

Goede communicatie, vriendelijk en behulpzaam!!

Goed en betrouwbaar.

Altijd correct behandeld en goed advies wat betreft reparatie en onderhoud.

vriendelijk en behulpzaam personeel, die goed werk afleveren.

gemaakte afspraken nagekomen.

Wij gingen blij naar huis

Wij hebben een fijne auto gekocht en alles werd direct naar wens geregeld.

Je wordt goed ontvangen en geholpen.

Ik vond het zeer prettig om zo ontvangen te worden.

Dorpsstraat 2

7025AD Halle