Helemaal dik tevreden.

Servicegericht, vakbekwaam, goede communicatie en heel vriendelijk allemaal.

Een bezoek aan Autovenderbosch voelt als een warm bad

Je voelt je als klant altijd gewaardeerd. De service is goed en persoonlijk. No nonsens. Je krijgt wat je ziet

Top bedrijf

Lampje van motorstoring begon te branden Werd gelijk geholpen en kon de weg vervolgen met een nieuwe bobine. Super snelle service ,en fijne koffie.

Prima service en dito oplossingsgerichtheid

Ik ben 4 maanden verder met m’n Volvo V 70. Fijne auto. Er waren wat mankementen waaronder een kapotte module. Dat gebeurt zo nu en dan. Is allemaal keurig verholpen. Prima. Heel tevreden.

Klantvriendelijk bedrijf

Afspraken worden nagekomen

Nette service en flexibel

Onze auto werd prima gekeurd.

er word goed naar jou probleem geluisterd en daarna ook opgelost

er word met je meegedacht als er dure reparatie uitgevoerd moeten worden i.v.m de apk keuring

Zeer klantvriendelijk en prima service.

Ik had de dag voordat ik kwam een berichtje gestuurd dat ik kwam kijken naar een bepaalde auto. Toen ik aan kwam stond deze al klaar met de handelaarsplaten er op. Kon een proefrit maken van ruim een half uur met een beschreven route. Kreeg voor mijn oude auto een goede inruilprijs. Geen "gladde" praatjes en er was ruimte om te onderhandelen. Nadat we het eens waren geworden over de prijs werd ik keurig geholpen bij het afhandelen van de noodzakelijke wijzigingen. Omdat ik van ver kwam kreeg ik nl. direct de auto mee. Alles werd duidelijk uitgelegd. Allemaal onder het genot van een kop koffie. Kreeg ook nog een mooie fles wijn mee. Kortom; zeer tevreden in het bezit gekomen van een mooie auto.

Kundige medewerker s

fijne vertrouwde service

APK en kleine beurt, snel gedaan werd rond de middag al gebeld dat alles klaar was. Snel vertrouwd en goede service!

Accuraat!

Accurate reactie en afhandeling van een gevraagde dienstverlening.

Duidelijke communicatie, goede opvolging

Het vervangen van mijn zomerbanden (alvast) verliep soepel.

Echt een top garage

Onze auto altijd in onderhoud bij venderbosch Prima service en eerlijke mensen, Waar op je kunt vertrouwen.

Netjes geholpen

Uitstekende ervaring

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, klantvriendelijk en ook klantgericht met een uitmuntende service in aankoop, inruil en onderhoud van uw voertuig. Ik beveel deze garage bij iedereen absoluut aan.

Goede service en vriendelijk personeel

Je wordt vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Het onderhoud aan de auto gebeurt goed en vakkundig, en je wordt op de hoogte gehouden wat er allemaal gebeuren moet aan de auto.

sehr gute schnelle verlässliche Lieferung,danke, Wolfgang, Austria. zeer goede snelle betrouwbare le

Hartelijk dank voor de vriendelijke informatie en informatie voor de fietsendrager. Maandag besteld en donderdag al ontvangen in Linz, Oostenrijk. Met vriendelijke groeten, Wolfgang

prima service

prima service en goede afhandeling

geweldige service!!

ze hebben me snel, correct en tegen een goed prijs weer op weg geholpen

Top.

Fijn en betrouwbaar autobedrijf.

Als je thuis bent

Super gemoedelijk met oog voor de klant, flexibel en in overleg veel mogelijk. Door de huidige economie was er weinig marge op de verkoopprijs, maar je betaald absoluut niet te veel voor je auto. Duidelijke uitleg!

Zeer nette en correcte service

kan iedereen deze garage aanbevelen . beleefd en correcte services

Uitstekend, vriendelijk en attent, 1 minpuntje.

We werden keurig en vriendelijk ontvangen. De medewerker vertelde ook gelijk dat hij nog in opleiding is als verkoper. Geen probleem. alleen was het bij het afrondende gesprek ietwat vervelend dat het zo lang duurde voor er bij de onderhandelingen een bod van de garage kwam voor de inruilwaarde van onze oude auto omdat de seniorverkoop- medewerker, die hiervoor toestemming moest geven, in gesprek was met een andere cliënt. Maar daar kon onze verkoper uiteraard niets aan doen. De koffie en de chocolademelk waren heerlijk en we zijn absoluut tevreden de deur uit gegaan. Superblij met onze aankoop.

Mooie garage en vriendelijk personeel.

Voor mij was het gemakkelijk, de auto is thuis opgehaald en 's avonds weer keurig teruggebracht. En de auto is weer nagekeken zodat ik er een jaartje tegen kan.

Uitmuntend

Bij Venderbosch staat de deur altijd voor je open! De service is uitstekend en ik ben altijd goed geholpen.

Dorpsstraat 2

7025AD Halle