Bedankt voor de 10!! Enorm veel plezier met uw PRACHTIGE DS. Geniet ervan. Groet Luuk
Mijn auto moest voor onderhoud dat viel zo hoog uit wat de auto niet meer waard was op zoek gegaan naar andere auto venderbosch heeft alles perfect geregeld en in de tussentijd gebruik mogen maken van 'n leen auto ik zeg 'n echte aanrader met achterhoekse gemoedelijkheid
Bedankt voor de mooie review Roy! Dank!! We spreken elkaar als de Renault klaar is. Groetjes Luuk
Prettige mensen om een auto bij te kopen. Luuk hielp ons bij de aanschaf van een BMW 335i en een Lexus CT200h. Fijne communicatie, denkt goed mee en veel probleemloze kilometers.
Hi Devon, Leuk om te lezen zeg! We gaan er in de toekomst vast nog wat auto's aan toevoegen! ;) Fijne kilometers! Groet Luuk
Zeer goede service en vriendelijke medewerkers
Hartelijk dank Joop! Leuk dat je tevreden bent! Groet Luuk
Uiterst vriendelijk en bekwaam en opdracht super uitgevoerd. Alleen zondagmorgen om kwart voor 8 wakker gepiept te worden voor een beoordeling vind ik wat vroeg
Hoi Frans en Carla, Erg bedankt voor jullie komst. Fijn dat jullie klant bij ons wilden worden. en ontzettend fijn dat jullie tevreden zijn over het uitgevoerde onderhoud! De excuses voor de vroege review melding, ik antwoord nu dus pas na 10 uur ;) We spreken elkaar! Groetjes Luuk
Goede service. Nemen alle tijd. Luuk is zeer betrokken en neemt je mee tijdens het hele aankoopproces. Voelt heel goed en komen weer bij hem terug voor de volgende aankoop.
Hi Joyce! Wat een mooie review! Super leuk om te lezen! Geniet lekker van je mega mooie Mini! Veel fijne en veilige kilometers gewenst! Groet Luuk
Voor Autovenderbosch is de klantrelatie altijd erg belangrijk. Als klant is dit altijd voelbaar, zowel bij verkoop, onderhoud, garage, etc.
Mooi om te lezen Theo! Dank voor de mooie woorden. We zien elkaar +/- april voor een heeeele mooie BMW ;) groet Luuk
Betrof bandenwissel. Snelle verwerking, correcte ontvangst, goede uitleg over staat banden.
Bedankt Henk! Goede dagen gewenst! Groet Luuk
Dankje Jan!! Groeten Luuk
Volgens afspraak gewerkt!
Bedankt Wim! Groeten Luuk
Geen kapsones,gewoon heel goed, no nonsens bedrijf,die achter hun auto's staan
Bedankt Remco! Tof dat je ons een 10 geeft! Fijne dagen gewenst. Groet Luuk
Fijn dat luuk onze auto meeneemt voor de keuring onderhoudsbeurt. Scheelt ons een rit. Bij deze wensen we Venderbosch en alle medewerkers fijne feestdagen en alle goeds voor 2022. Vriendelijke groet Martin en Ria Keurntjes.
Ik doe het graag Martin! Dank voor de fijne wensen voor het volgende jaar. Voor jullie natuurlijk niets minder! Groet Luuk
Goed geholpen, afspraken zijn nagekomen.
Leuk om te lezen Rudi! Bedankt! Groet Luuk
Antwoorden snel op email en verzending is is ook in orde en snel super content
Bedankt Rudy voor het mooie cijfer! Groet Luuk
Er werd ruim tijd voor ons genomen , je kunt alles vragen over de auto waar je een gedegen antwoord op krijgt. Ouderwetse service waar klant nog koning is. Na de koop een blijvend goed gevoel. We zijn blij met onze aankoop en de aanbieding dat ze de auto graag in onderhoud willen.
Tof Maurits! Super leuk om te lezen! En erg fijn dat het wederom gelukt is. Het is echt een stuk gunning van jullie kant, en dat maakt me enorm trots. Jullie nemen steeds de moeite om vanuit Baarn bij Venderbosch te komen. Geweldig! Super fijn en bedankt! We zien elkaar snel! Groet Luuk
zie boven genoemd
Fijn om te lezen Hanny! Vriendelijk bedankt! Groetjes Luuk
Ook al kom je zonder afspraak
Bedankt Willie!! Groetjes Luuk
Ik kom al jaren bij Venderbosch en normaal altijd tot grote tevredenheid. Nu met de bandenwissel gevraagd of ze de zomerbanden in de auto willen leggen omdat we de auto gaan inruilen en we over willen stappen naar een ander merk. Gevraagd of ze op de banden willen aangeven waar die gemonteerd moet worden(Li voor enz. enz) met een krijtje o.i.d. Helaas de banden gewoon door elkaar achterin gegooid zonder te markeren. Jammer dit, normaal topservice maar dit keer geen 5-sterren.
Hoi Kees! Bedankt voor de review! Wat vervelend zeg! Ik heb even met mijn collega van de werkplaats overlegd. Wij plakken altijd een bandensticker op de band, daar staat op: Naam, Kenteken en positie. Deze stickers zijn er deze keer niet opgekomen. Dat is natuurlijk niet goed. En daarvoor bieden wij onze excuses aan! Dit maakt voor ons weer duidelijk dat we scherp moeten blijven om onze service op hoog niveau te houden. Nogmaals excuus en graag tot een volgende keer in Halle. Groet, Luuk Hendriksen
wordt netjes ontvangen en volgens afspraak is de trekhaak netjes onder mijn auto geplaatst. Een prima autobedrijf en met een achterhoekse mentaliteit niet moeilijk doen maar gewoon blijven.
Hi beste Arie, Wat leuk dat u ons een 9 geeft! Super zeg! Fijn dat u tevreden bent. Veel plezier met de trekhaak. Groeten uit Halle, Luuk
Erg vriendelijke mensen en top service
Bedankt voor de review Sylvia!! Top! Groet Luuk
Vandaag bij toeval bij Venderbosch terecht gekomen voor een defecte remlicht.. 2 garages op de route naar Amsterdam- Varsseveld gaven geen monteurs te hebben op zaterdag. (Zaterdag blijkt nog steeds echt een weekend dag te zijn) Bij Venderbosch was het geen probleem.. altijd iemand die je verder wilt helpen. Zo gezegd zo gedaan. In 10 min nieuwe lamp en alles weer ok. Ik zal Mike of zijn crew met de Varsseveldse kermis een extra biertje geven.. (wanneer dat is weet niemand) fijn bedrijf, aardig personeel en met m’n Varsseveld achtergrond ben ik blij dat we hier beland zijn.. anders had ik dit nooit kunnen schrijven. Hands Up voor Venderbosch!
Hi Ephrem! Tof dat je deze review schrijft! Wij zijn alleen maar blij dat we je kunnen helpen. 💪🏻 Leuk je weer even gezien te hebben en wees welkom in Halle! Groet Luuk Ps: dat biertje zullen we niet weigeren 😉
Op mijn zoektocht naar een andere auto, een zoekopdracht bij Roel neergelegd. Er was net kort daarvoor een auto binnengekomen die zeer goed bij mijn wensen aansloot. Bekeken, proefrit gemaakt en ja dit is hem! Vandaag opgehaald en helemaal blij mee! Dank je wel Roel voor het meedenken en keurig afleveren helemaal top (natuurlijk ook de anderen die eraan gewerkt hebben). Op naar vele leuke en kilometers.
Wat leuk Janine! Goed om te lezen dat jullie zo blij zijn. Het is natuurlijk ook een hele mooie auto. Geniet ervan en ontzettend veel fijne kilometers gewenst! Ik geef de complimenten door aan Roel! Groet Luuk
Telefonische bestelling, binnen anderhalf uur geleverd en gemonteerd.
Bedankt Heidi! We zijn weer heel erg blij met de 10!! Tot snel! Groet Luuk
Een van de weinige garages waar nog 100% aandacht aan je besteed wordt. Zeker een aanrader!
Leuk om te lezen Stefan! Tof! Jens heeft veel contact met jullie gehad, ik ga de complimenten doorgeven. Enorm veel plezier met jullie Peugeot. En veel succes met de laatste lootjes met jullie verbouwing thuis. De groeten richting Brabant, Luuk
Fijn begripvol geholpen. Luisterend oor met een heerlijk bakje koffie
Bedankt Jan! Dat is mooi om te lezen! Graag tot de volgende keer! Groet Luuk