Goede autogarage met deskundige medewerkers

Deskundig, betrouwbaar en denkt mee in mogelijkheden. Gewoon een uitstekend autobedrijf!

Geweldige service, professioneel en toch persoonlijk!

Hele proces van importeren van een hele mooie Mini, is uit handen genomen. Met de grootst mogelijke zorg afgeleverd, een hele prettige ervaring! Duidelijke communicatie vooraf, je weet gewoon waar je aan toe bent. Ideaal. Reeds meerdere keren dit proces, van een auto importeren, met Venderbosch doorlopen en het blijft een hele prettige ervaring! Top heren!

Alles correct gedaan

Alles prima gedaan wat afgesproken is.

Betrouwbaar

Betrouwbaar netjes

Auto Venderbosch heeft mij snel en vakkundig geholpen.

Auto had een defecte accu. Auto Venderbosch heeft mij snel en vakkundig geholpen.

Top bedrijf

Alles was zo als altijd weer perfect geregeld tot de volgende apk en onderhoudswerkzaamheden beurt

snelle service

lamp defect dit werd snel verholpen.

OK

OK

Prima!

Goed volgens afspraak geholpen.

Was helemaal top.

We voelden ons zeer welkom en er werd alle tijd genomen om ons goed te informeren.Zeer duidelijk verhaal en mede daardoor besloten de koop te sluiten.Nog een week wachten en dan gaan we de auto ophalen.

Fijn gesprek, mooie garage!

We hebben een goede proefrit kunnen maken doordat de garage met een kant en klare route kwam waarmee zowel landwegen, 80-wegen, snelweg en bebouwde kom aan bod kwamen.

Vriendelijke ontvangst, prima service en kennis

Plezierige ontvangst door Luuk (eigenaar). Ruim tijd voor ons genomen en goede uitleg over de verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van een andere auto. Ook de aflevering twee weken later was weer goed verzorgd. De auto is conform de afspraken afgeleverd zonder overige poespas.

Goeie service en duidelijk

Heel goed geholpen en duidelijk over alles.

Heel erg tevreden!

Netjes geholpen en goede service.

Geweldige service.

We hadden heel fijn mail en telefonisch contact. Ook heel hartelijk ontvangen en goed advies gekregen. We zijn heel blij met onze nieuwe auto en kunnen niet wachten tot we hem mogen ophalen!

Professioneel en aandacht voor de mens.

Weten waarover men het heeft, eerlijk en geen overbodige verhalen. Meedenken in het belang van de klant. (Dit is op basis tot het bereiken van de prijs en het bevestigen van de koop). Aflevering is hier dus in deze beoordeling niet meegenomen.

Heel correct

Tot nu toe super,maar de fietsendrager is nog niet geleverd

Erg aardige en meedenkende mensen

De verkoop van een goedkope auto werd zeer netjes afgehandeld, ondanks dat het al laat op de zaterdag was.

Goede samenwerking, erg klantvriendelijk, niets als lof.

Zeer snelle levering

Fantastisch bedrijf

Prettige klantvriendelijke benadering.

2 vergelijkbare auto’s (occasions) kunnen proefrijden. Venderbos doet er alles aan een nette auto af te leveren. Prettige ervaring. We kijken uit naar de levering.

Fijn geholpen en ontzorgd.

Een zoekopdracht achtergelaten heeft nu gezorgd voor een nieuwe auto. Elders opgehaald door Venderbosch, nadat ik zelf proefgereden had bij de andere garage. Doorgegeven dat ik graag via Venderbosch auto wilde hebben, omdat het ten eerste vertrouwd is, je kent de mensen en weet wat hebt en Halle in de buurt is in plaats van Amersfoort of Amsterdam . Niets ten nadele van de andere garages maar waarom overstappen als je al een fijn bekend adres met betrouwbare service om de “hoek” kan krijgen? Snel geregeld en aankomende week kan ik de nieuwe auto ophalen. Thanks Venderbosch , Thanks Luuk !

Plezierig en betrokken.

Mooie Volvo V 70 gekocht met een billijke prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke en berokken mensen die er zin in hebben.

prettige en vakkundige garage.

Kwam voor een tweedehands auto en had een oude auto in te ruilen. Reële vraagprijs en inruilprijs. Snel geregeld. Keurige BOVAG afleverbeurt waarbij nog twee nieuwe banden en een nieuwe trekhaak stekker gedaan zijn. Prima service en vriendelijke verkoper.

Dorpsstraat 2

7025AD Halle