Top service

Apk gepland voor mijn auto. Bericht gekregen dat een grote beurt ook aan te raden was. Ondanks dat er wat grote dingen waren(weet je met een auto) weer top geholpen en geregeld. Goede service en vriendelijk personeel.

Zeer klantvriendelijk

Klantvriendelijk en vertrouwd!

Groot assortiment Goede service

Snelle en goede hulpverlening

Met mijn auto kon ik niet meer verder rijden (total loss) maar door de snelle en goede hulp van Venderbosch had ik binnen een week weer een nieuwe auto wat bij me past.

Geweldig, top service

Top service, helpen je graag met alles. Ik raad t zeer zeker aan!

Iedermoment beschikbaar

op marktplaats kwam ik een skoda tegen die te koop werd aangeboden. Om 23.00 een bericht via WhatsApp gestuurd binnen 5 minuten antwoord. De volgende dag nog wat vragen omtrent de historie van de auto en weer vrijwel direct antwoord op de vragen. Enorm fijn dat er zo vlot gereageerd word. Afspraak gemaakt dat ze hem 2 dagen vast wilden houden. Bij het bezoek bleek de auto toch wel iets meer deukjes te hebben dan vooraf werd vermeld dit was het enige nadeel van deze garage. Kortom

Weer Top

Perfecte service

Professioneel en klantgericht.

Vriendelijk ontvangen. Goed voorbereid op aan te kopen auto. Inzichtelijke onderhandeling over aan te kopen en in te ruilen auto. Vlotte afhandeling en heldere afspraken over aflevering.

Top geregeld weer!

Snelle en goede service met het vervangen van lampen en glasreparatie.

Betrokken, betrouwbaar en gastgericht

Venderbosch is een erg betrokken ondernemer. Persoonlijk en erg meedenkend in de mogelijkheden. Service is top.

Prima Service

Snel, kundig en uiterst vriendelijk geholpen.

Supersnelle goede service

Supersnel geholpen, na een ongeval, 1 belletje en er stond binnen een halfuur een leenauto voor mij klaar!

Prima afstemming mbt onderhoud en kosten

APK, alles volgens afspraak verlopen.

prima garage, prettige mensen

prima garage, prettige mensen

Zoals gebruikelijk, prima service bij onderhoud.

Fantastisch

Goede service, problemen worden opgelost. Super!!!!

Prima spullen, nette prijzen en snelle levering

Prima spullen, nette prijzen en snelle levering

goede service zoals altijd.

Grote onderhoudsbeurt, zoals altijd gewoon bij mijn vertrouwde Venderbosch. Prima service. Aanrader voor elke nieuwe klant.

Perfect, niets op aan te merken!

Onze auto heeft een beurt gehad net voordat wij naar Zwitserland vertrokken. O.a. grote passentocht gemaakt, de motor liep als een zonnetje.

Een erg fijn bedrijf, waarbij de wnesen van de klant centraal staat. Ze nemen alle tijd voor je en je wordt goed en snel geholpen.

Super goed

Zeer vriendelijk, snelle service, klantgericht, goede en snelle communicatie. Kan het echt aanraden

Zeer tevreden!

Prima service!

Zeer goed geholpen, snel en goede prijs!

Dorpsstraat 2

7025AD Halle