Fijne en snelle service

Tijdens mijn zoektocht naar een auto werd ik bij Venderbosch fijn geholpen. Er werd actief met mij meegekeken naar een auto en deze werd snel gevonden. Een aanrader

heel goed!

Ben heel goed geholpen met mijn probleem.

Prima dienstverlening

Snel en vriendelijk geholpen.

zeer vriendelijk en meedenkend

Snelle service, zeer vriendelijk en meedenkend personeel.

al jaren superservice

zoals hierboven beschreven

Mijn ervaring is erg goed

Mijn ervaring is zeer positief, -prettige communicatie -prettig ontvangst in showroom - eerlijk advies Voor mij voelt het goed hier een auto te kopen

2 monteurs bij mijn huis voor lekke band binnen 20 minuten

Lekke band voor mijn huis, na telefoontje 2 monteurs zeer snel ter plaatse. Ze hebben de kapotte band meegenomen en kreeg bijna direct bericht dat deze niet meer te repareren was. Volgende ochtend om 8;30 uur waren 2 nieuwe banden gemonteerd

Hier mijn

Hier mijn Nissan pixo gekocht prima garage met prima werknemers snelle en prima behandelingen hebben alles goed goed voor elkaar met dank aan Robin , en collega's beveel deze garage zeker aan hoogachtend dhr van mulken heerlen limburg

Top bedrijf!

Zeer vriendelijk, goede prijzen. Positieve ervaring met het kopen van mijn auto.

Top service!

Weer erg snel en goed geholpen. Echt top service!

Ontzorgen

Auto Venderbosch zorgt ervoor dat je als klant in het middelpunt staat omdat ze aan alles rondom de auto denken. We zijn heel erg tevreden, ga zo door!

Topgarage met flexibiliteit en kwaliteit

Opel Karl gekocht, bedrijf is flexibel met het maken van afspraken, houdt zich daaraan, zeer servicegericht, supervriendelijk. Als de nog te komen ervaringen tegenvallen ben ik niet te beroerd om dat ook aan te geven bij klantenvertellen.nl, maar ik heb het idee dat ik dat niet zal hoeven doen.

Top bedrijf

Wij hebben voor de derde keer een auto gekocht bij garage Venderbosch. Als wij in de toekomst een andere auto willen kopen dan kijken wij op de site van Venderbosch tot wij een auto zien wat ons bevalt en staan wij weer voor de deur. Zeer prettig in de omgang, goede service en vertrouwen wederzijds.

Prima geholpen

Bij Venderbosch heb ik cruise control laten inbouwen. Het maken van de afspraak verliep niet vlekkeloos, mede omdat de onderdelen pas laat binnen waren, maar daarna ging het gesmeerd. Ik werd goed geholpen en (leuk detail) kreeg een hippe elektrische leenauto mee. Prima geholpen!

Prima garage

Na 4 jaar op zoek naar andere auto en gevonden bij Auto Venderbosch. Na een proefrit besloten met Luuk rond de tafel te gaan zitten en onder het genot van een lekker kopje koffie de koop afgerond. Fijne garage met deskundig en vriendelijk personeel!!

Een prettige vakkundige omgeving.

Zoals het hoort te zijn.

Goed geregeld!

Vorige week de auto bij Venderbosch gehad voor service indicatie van de olie. Naast het vervangen van de olie hebben ze meteen andere punten gechecked, bijgewerkt en bijgevuld. Super fijne service, je hebt er gewoon geen omkijken naar. Erg prettig!

Weer een super goede ervaring

Al jaren klant bij Venderbosch en altijd goede ervaringen.

Wederom weer prima op weg geholpen.

Thermostaat van de auto was stuk, storing zeer vlot verholpen door vakkundig personeel. Service zoals gewoonlijk weer erg goed. Ik kom al jaren bij auto Venderbosch en kan dit bedrijf echt aanraden.

Mooi bedrijf, goede service, netjes geholpen

Super goed geholpen! Top bedrijf!

Met stipt het beste autobedrijf in Nederland.

Kwaliteit, transparant, no nonsens, afspraken nakomen, goede prijs, eerlijk, oplossingsgerichtheid zijn de kenmerken van Auto Venderbosch. Oud en vertrouwd....!!!

Uitstekend, kom zeker terug!

Heb via de mail mijn probleem uitgelegd en meteen gevraagd om een prijsopgave. Werd na korte tijd netjes teruggebeld en kreeg meteen een prijsopgave en we hebben ook direct een datum geprikt. Ook de reparatie/onderhoud is netjes uitgevoerd. Ben zeer tevreden.

uitstekend

Prima service, ondanks dat ze het druk hadden kon ik de auto die de airco kapot had komen brengen. Nagekeken wat er kapot was, en dat dezelfde dag ook gemaakt. Dat vind ik top!!!!

alles naar wens goed afgeleverd

nette mensen goed mee te praten

Persoonlijke, oprechte belangstelling voor de klant en goed advies

Een persoonlijke ontvangst, goed advies en goede bereikbaarheid

Dorpsstraat 2

7025AD Halle