Klantvriendelijk en meedenkend

Omdat mijn zoon een auto heeft gekocht bij Venderbosch en daar zo goed is geholpen zijn we ook mijn auto daar gaan kopen, ook al moesten wij daarvoor uit Apeldoorn komen. Ondertussen rijd ik er al een tijdje in en moest er wat aan gedaan worden. Dit viel gewoon in de garantie en ik kreeg een leenauto mee. Daarbij zijn alle werknemers waar wij mee te maken hebben gekregen 1 voor 1 ontzettend aardig en meedenkend. Een bedrijf waar je het gevoel hebt dat ze je niet in een onveilige auto laten rijden!

Bijzonder

Bijzonder dat Luuk ons wilde ontvangen op zijn vrije dag Bijzondere ervaring dat rijden in een heuse Telsa Bijzondere bevinding gedaan met uitdagingen voor Luuk maar wederom bijzonder goed opgelost Bijzonder fijne overdracht met een lekker wijntje op de koop toe Kortom, meer dan goed en we genieten met volle teugen van het nieuwe rijden

Worden altijd fijn geholpen

Uitstekende en nette service

Meteen bij binnenkomst voel je dat de klant koning is. Nee niet op een vervelende manier. Het was erg slecht weer en de auto waar wij interesse in hadden werd naar binnen gereden. Na 2 proefritjes en wat gesprekken hebben we deze auto gekocht! Met zelfs ophaalservice aan huis. Mocht de auto gekeurd moeten worden oid dan wordt hij thuis opgepikt en weer netjes afgeleverdn

Perfecte service

Goede prijs kwaliteit verhouding, keurig geregeld en goede communicatie

Zoals altijd weer zeer goed

Vriendelijk deskundig betrouwbaar

goede ervaring

goed geholpen met alles

Top garage met super personeel

De klant is koning gaat zeker op bij Venderbosch. Vriendelijk en deskundig personeel, je wordt er prima geholpen. Je krijgt altijd een belletje n.a.v. de dingen die ze bij onderhoud tegenkomen met goede uitleg erbij. kortom super tevreden.

Goede service!

Duidelijke afstemming & goede service.

Prima geholpen, lekkere koffie

Prima autobedrijf!

Denkt goed met de klant mee en biedt zeer goede service. Ik kan dit autobedrijf dan ook van harte aanbevelen.

Auto weer prima gerepareerd

Mijn auto schakelde slecht en zwaar. Dit laten repareren en ben blij met het resultaat!

uitstekend

Had wat grote onvoorziene problemen met mijn auto die op een goede en fijne manier zijn afgehandeld door Venderbosch. Ben uitstekend behandeld en geinformeerd door de medewerkers zodat ik telkens wist hoever men er voorstond met de reparatie en kosten.

Goede service en vriendelijk personeel

Ik word altijd vriendelijk geholpen en een goede service

Mooi en leuk bedrijf en ontspannen medewerkers.

De 1e indruk van het bedrijf was goed. Mooie ligging en alles “past”. Goede en prettige ontvangst, door Robin bij ons bezoek. Gewoon duidelijk van wat je koopt, ze zijn open en eerlijk en alles gaat op een fijne manier. Kortom, een aanrader om heen te gaan.

Super!

Ben erg goed behandeld. Eerlijk bedrijf. Ben super blij met mijn Audi A1.

Vriendelijk en snel geholpen

Super bedrijf, eerlijk en coulant.

Al jaren klant bij Venderbosch, alwel 10 auto's gekocht en uiterst tevreden. Doen wat ze zeggen, gewoon waar voor je geld. Ga zo door...!!!

Alles perfect geregeld

Prima begeleid bij invoeren Audi.

Prima begeleid bij invoeren Audi. Taxatie, keuring, rdw afhandeling.

Goede service, vlotte afhandeling

prima!

Prima verloop aankoopproces

Via Marktplaats de auto gevonden. Na telefonisch contact met Luuk afspraken gemaakt, auto werd tot het weekend voor mij vastgehouden. Bij aankomst keurige ontvangst en een persoonlijk praatje. Auto zag er precies uit zoals besproken. Kregen alle ruimte voor een (lange) proefrit. Bij terugkomst mocht de auto op de brug om nagekeken te worden. Vervolgens snel eens geworden over een nette prijs en met een tevreden gevoel en een prima auto naar Brabant gereden.

Dorpsstraat 2

7025AD Halle