Top garage

Ben zeer tevreden over de goede service

Prima autobedrijf

Nieuwe trekhaak plus fietsdrager laten zetten erg blij mee .goede service vriendelijke mensen Top

Auto gekocht bij een goed bedrijf.

Op internet aan het zoeken naar een andere auto en kwam bij Venderbosch terecht. Na een afspraak te hebben gemaakt werden we ontvangen met een kop koffie. Na een goed gesprek hebben we een proefrit gemaakt en uiteindelijk de vw golf gekocht. Nadat de auto rijklaar was gemaakt konden we deze ophalen. Toen alles was afgerond kregen we ook nog een fles wijn mee. Gewoon een goed bedrijf. Zeker een aanrader.

Zeer prettig

Zeer tevreden mbt verleende service tevens zijn de medewerkers beleefd en vriendelijk in de omgang en zijn ze ook heel erg goed meedenkend Wat en staan ze je gelijk te woord wat natuurlijk een prettige en vertrouwelijke gevoel geeft dit is namelijk heel belangrijk bij een evt belangrijk aankoop van een auto. Mvgr.Sammy en Nadia Doukkali

persoonlijke aandacht en zeer klantvriendelijk

Snelle en goede service

We waren op zoek naar 2 bedrijfsbussen en hebben Venderbosch opdracht gegeven om op zoek te gaan aan de hand van onze wensenlijst. Alles klopte wat ze uiteindelijk voorstelde en we konden dus snel schakelen. Binnen een week was alles geregeld en vandaag netjes afgeleverd. Bedankt Luuk en team Venderbosch!

Klantvriendelijk, meedenkend en professioneel

Vandaag heel vriendelijk geholpen, waarbij er goed werd meegedacht. Ook goed advies gekregen. Bij de test rit krijg je het gevoel dat je de tijd kan nemen die je denkt nodig te hebben. Heel klantvriendelijk en ik ben erg blij met mijn aanschaf occasion auto!

Netjes en eerlijk

Goede ontvangst ,zeer vriendelijke verkoper ,goed gesprek en nette afhandeling. Super.

top service

Goede kwaliteit prijs vehouding!

Perfect. Zeer vriendelijk en mooie kwaliteit auto's

Zeer vriendelijk mensen. Mooie auto's en een erg mooi bedrijf.

Ik ben wederom zeer tevreden

De medewerkers zijn zeer vriendelijk en professioneel, je wordt netjes gebeld over de mankementen aan je auto en ook krijg je een prijsindicatie zodat je niet voor verrassingen komt te staan, wel zo prettig. Ik ben zeer tevreden en ik kan hopelijk weer een jaartje vooruit!

super

vorige week auto gekocht voor mijn dochter vandaag terug geweest voor een paar kleine dingetjes nog perfect behandeld super service

Perfect!

Altijd behulpzaam, vriendelijk, klantgericht en snel! Echt een hele fijne garage om te komen.

Goede service en erg vriendelijk personeel!

Echt een fijn bedrijf! Goede service, vriendelijk personeel en doet gewoon wat ze zeggen! Eerlijk en betrouwbaar!

Auto bedrijf venderbosch is een fijn bedrijf met goede service

Perfecte ervaring!

Auto Venderbosch is een bedrijf zoals je het als klant wilt ervaren. Deskundig, vriendelijk en meedenkend. Heel erg fijn om hier terecht te kunnen.

Cor

Apk en onderhoud laten doen aan onze Renault Captur. Prima geregeld allemaal. Ook ivm Corona werden de juiste maat regelen genomen.

Service “prima”,opbouw rekening Grote beurt en niet wassen en stofzuigen vd auto viel mij erg tegen.

Ik vind dat ik teveel heb betaald voor de grote beurt in verhouding met voorgaande onderhoudsbeurten bij 1 en dezelfde garage. Ik heb een mail gestuurd naar aanleiding hiervan, ik heb ook ter plekke uitleg gevraagd over de opbouw vd rekening wat gedaan werd maar niet naar mijn tevredenheid. Ik vind dit geen prettige ervaring en ga dan ook weer terug naar mijn vorige garage die 100 km van mijn woonplaats zit, mede ook dat ze daar meer service verlenen bij een APK en een kleine beurt en een grote beurt. Het is zoals het is bij jullie, het is mij uitgelegd maar ik leg mijn vertrouwen toch weer neer bij mijn vorige garage waar ik tevreden was maar wilde vanwege verhuizing een gelijkwaardige garage vinden wat helaas niet zo is.

Onderhoudsbeurt storing vrij en goede service !!!!!!

Iedere keer weer betrouwbaar, alert en vriendelijk

Jaarlijks onderhoud/APK weer perfect uitgevoerd. Geen verrassingen, heldere toelichting en zoals altijd weer concreet en vriendelijk.

Vriendelijke mensen.

uitstekend geholpen

Prima garage

Storing aan de auto wederom perfect gerepareerd.

Wederom goed geholpen, storing goed verholpen en vlot werk geleverd. Dit bedrijf is echt een aanrader.

prima service

Brengen en ophalen verliep prima, zeer goede service en de medewerkers zijn klantvriendelijk en behulpzaam, alleen jammer dat het voertuig niet wordt gewassen.

Goed geholpen

Auto is voor APK keuring geweest. Lampje van storing Airbag brande niets aangedaan was voor APK geen reden om niet goed te keuren. Had graag gehad dat ze gebeld hadden met de vraag of ze de storing moesten verhelpen.

Dorpsstraat 2

7025AD Halle