Keurig en snel geholpen.

Duidelijke afspraak gemaakt, alle tijd voor toelichting en mooi op tijd klaar.

Prima service en vriendelijk personeel.

Altijd naar wens geholpen in mijn keuze van een nieuwe auto en onderhoud. Vriendelijk en meedenkend personeel.

Uitstekende service

Vorige week naar tevredenheid een Outlander gekocht bij Marcel. Door de goede service van Marcel en zijn team zijn wij al jaren klant. Gewoon zoals hoort.

Plezierig als altijd

Persoonlijke aandacht, heldere communicatie, auto weer in orde voor een jaar, goed werk!

Zeer professioneel

De aankoop van een andere auto bij Verbruggen verliep zeer prettig. We werden professioneel en vriendelijk geholpen door Mick en andere medewerkers. Ook toen er door miscommunicatie iets anders was gegaan dan we bedoeld hadden, werd dit vakkundig opgelost naar onze tevredenheid. We zijn erg blij met onze Toyota Yaris Cross en hopen op vele veilige kilometers. We bedanken autobedrijf Verbruggen voor de goede service en raden dit bedrijf van harte aan!

Deze garage geeft goed advies en er wordt niets opgedrongen. Alles is zeer netjes afgehandeld. Mick is een goede verkoper en weet waar hij het over heeft. Beoordeling een 9,5

Zeer klantvriendelijk

Wordt keurig werk geleverd wat er is afgesproken

zeer goed

Goede service en uitleg!

Fijn geholpen

Je hoeft nooit lang te wachten .Je wordt netjes te woord gestaan En heel fijn dat er uitleg is van de dingen die ze aan de auto hebben gedaan .Als je als vrouw alleen komt wordt je ook serieus genomen.

Prima bedrijf

Prima bedrijf met zeer goede service en waar je voor kleine problemen meteen geholpen word.

Goede uitleg zonder irritant gelul

Afspraken goed nagekomen

erg behulpzaam en betrouwbaar

erg behulpzaam en betrouwbaar ik geef verbruggen 10 sterren

Prima bedrijf

Betrouwbaar

'n tien!

Zeer goede snelle prettige service. Bovendien een uitstekende prijskwaliteitsverhouding

Uitstekende service!

Prima service en er wordt altijd goed meegedacht in mogelijkheden

Fijne ervaring in de koop van mijn auto

Ik ben vriendelijk en adviesgericht benaderd. De communicatie is helder en duidelijk geweest. Ik ben erg tevreden.

Alle jaren goed geholpen

Mooie auto's en goede service

Vriendelijk snel en correct

Vriendelijk ontvangen aan balie Snel geholpen met mijn vraag

Mooie garage,showroom goede service. Eigenaar is goed bezig. Wij hadden er een goed gevoel bij.

Prima, fijn bedrijf

Al meer dan 15 jaar onze vaste garage, nooit problemen. Houden zich aan afspraken, prijs technisch prima, vriendelijk personeel. Auto's kopen wij alleen nog bij dit bedrijf.

Al jaren prima kwaliteit auto's en service.

Recent Ecips Crossen phev gekocht. Goede inruilprijs ASX gekregen. Prima uitleg van hoe hybride te rijden.. Zoals gewend zeer klantvriendelijk.

Zeer tevreden met aankoop Suzuki Swift Hybrid en vlot afgeleverd

Zeer tevreden met aankoop Suzuki Swift, netjes en vlot afgeleverd en goede inruilprijs. Goede uitleg en instructie bijna nieuwe aankoop auto door nette verkoper. Ik kan Autobedrijf Verbruggen aanbevelen !

Onze 1e ervaring: uitstekend

Vanuit Limburg naar deze garage gereden om een auto te bekijken. Heel fijn ontvangen en een duidelijke uitleg gekregen. Onze in te ruilen auto werd serieus op de brug bekeken en aan de hand daarvan een duidelijke en beargumenteerde inruilwaarde gegeven. Uiteindelijk hebben we de auto naar volle tevredenheid gekocht, waarbij ook gezegd moet worden dat Mick bij het ophalen van de nieuwe auto ook alle tijd had voor een duidelijke uitleg over deze nieuwe auto. Dus: deze garage is zeker aan te raden, wat we dan ook al hebben gedaan.

Correcte afspraak, goede herinnering, er wordt meegedacht. Makkelijke betaling.

Vriendelijk, vakkundig en professioneel geholpen

Ondanks dat we een redelijk goedkoop tweedehands autootje kochten, toch een goede, vriendelijke en vakkundige service gekregen.

De Stad 6 A

5688NX Oirschot