Vriendelijk en behulpzaam

Iedereen is altijd vriendelijk en enthousiast. Ze hebben altijd tijd voor je.

goed en vertouwd berijf

zie boven

Uitstekende service en personeel wat met je mee wil denken.

Top autobedrijf. Laten vooraf weten wat ze gaan doen en denken mee als dat moet. Ook het personeel is kundig en weet waar ze het over hebben. Een aanrader voor iedereen!

Aardige ontvangst en alles snel geregeld.

heel goed

Fijn en behulpzaam

Mijn auto moest voor de keuring weg. Erg prettig geholpen. Fijn contact

Super !

Heldere voorwaarden, en een hele fijne verkoper die meedacht voor een trekhaak. Kortom fijne zaak prijs kwaliteit is ook oké !

Super service

Top garage met prima service.

staan altijd klaar voor mij als klant

jarenlang kom ik bij Verbruggen als klant en ben erg tevreden

Snelle en goede koop

We waren het snel eens over de koop van mijn mooie nieuwe auto met inruil voor een goede prijs

Erg prettig zaken doen👍👍👍

Snelle reactie Meedenken en aanbeden van eventuele aanvullende zaken zoals verzekeringen en pechhulp. Als die niet afgenomen worden ook geen probleem. Probleemloze aflevering.

zeer goed geholpen

vlotte service

Snel en klantvriendelijk geholpen.

Zie opm. hierboven

Klantvriendelijk en altijd afspraken nakomen!

Goede technische adviezen! En snelle onderhouds-en herstelwerkzaamheden! Altijd met het volle vertrouwen-en tevredenheid!

Snel en correct geholpen.

Kon op korte termijn een afspraak maken, ben goed geholpen en ook nog voor een juiste prijs.

Dit is thuiskomen,gemoedelijk staan altijd voor je klaar.

Altijd tijd voor je op een zeer gemoedelijke en familie achtige manier.

Gewoon goed

Vriendelijke mensen. Vakkundig en luisteren naar je klacht. Samen tot een juiste oplossing komen. Ik kom er graag.

prima service

Al 20 jaar tevreden.

Betrouwbaar , goede service

Goede service en vriendelijke behandeling

---------

We zijn al vele jaren bij deze garage en de service is altijd uitstekend. Ook als je buiten een afspraak om even binnenkomt voor een mankementje wordt je meteen geholpen. En iedereen is altijd even vriendelijk en behulpzaam.

Klantvriendelijk, denken mee, goede prijs

Al jaren diversen auto's in onderhoud, altijd zeer tevreden. Is er iets (onderweg) staan direct klaar. Hebben goede prijzen, zijn meedenkend en heel klantvriendelijk.

De Stad 6 A

5688NX Oirschot