Tevreden
Autobedrijf Verbruggen staat altijd oplossingsgericht klaar voor haar klanten en bouwt aan een goede relatie. Reden voor ons om al vele jaren klant te zijn.
Klantvriendelijk ,gastvrij ,kundig ,snelle goede service
goed bedrijf met persoonlijke benadering
dat wij keurig zijn geholpen
Ik heb mijn auto 2e hands bij Verbruggen gekocht en laat al het onderhoud hier uitvoeren. Vriendelijk en kundig personeel, altijd duidelijk over wat er moet gebeuren en de kosten. Ik ben een tevreden klant!
Altijd vriendelijk. Er wordt van te voren overlegt wat ongeveer de kosten zijn. snel contact als je belt. Nooit een probleem als je onverwachts langs komt. Denken met je mee om de kosten zo laag mogelijk te houden
Ervaringen zijn goed tot op heden. Enige nadeel is dat mijn auto soms naar Eindhoven moet omdat ze in Oirschot niet alles in huis hebben.
al zo lang ik me herinner komen wij voor al onze auto\'s, onderhoud, reparaties en APK\'s bij Autobedrijf Verbruggen. vroeger bij Koos en al weer heel lang bij zijn zoon Marcel. Fijn bedrijf met fijne mensen en een top-service.
Klantvriendelijk bedrijf met een goede service en verstand van zaken.
Zeer snel, vriendelijk en correct.
Een goede service waar je altijd en snel op kunt rekenen.
Zeer net keurig bedrijf. Met vakmanschap.
Mijn ervaring is uitstekend
Alleen maar positief
Superservice. De dealer gaf aan dat de turbo vervangen moest worden en het roetfilter van mijn auto. Door ervaring, deskundigheid en inzicht bleek het allemaal te gaan om een incorrecte instelling van de \" sjoemelsoftware \". Jammer dat de zogenaamde \"echte VW dealer \" hiervoor een offerte opstelde welke uitgevoerd MOEST worden tegen een onacceptabel bedrag. Fijn dat er nog garagehouders zijn die met de klanten meedenken en zorgen voor perfecte oplossingen.............
Uitstekend! Kennen hun klanten. Goeie service.
De Stad 6 A
5688NX Oirschot