Wij zijn erg blij met Verbruggen ze weten waar ze het over hebben en geven altijd goed en persoonlijk advies.
Zeer prettig bedrijf om mee samen te werken. Goede communicatie en kunnen snel schakelen. Heel tevreden!
We hebben met dit bedrijf een goede ervaring, ze helpen je direct al er iets met je auto is.
doe al 20 jaar zaken met de familie Verbruggen....altijd top de service
vertrouwd - prijstelling - kwaliteit - goede service - en klantvriendelijk.
Ik heb recent een occasion gekocht bij dit bedrijf, maar ik ken het al veel langer. Ik heb er vaker een gebruikte auto gekocht en toen ook daar in onderhoud gehad. Ik ben dik tevreden over de dienstverlening van Autobedrijf Verbruggen.
Werkelijk een unieke ervaring dit autobedrijf! Vakkundig, betrouwbaar, snelle service. Ik vertrouw dit bedrijf voor 100%
Vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht
auto gekocht
Positief. Meedenkend. Servicegericht
Deskundige mensen ,geduldig ,vriendelijk en betrouwbaar .
Toen ik echt service nodig had, kreeg ik dat met de volledige inzet. Zeer positief!
uitstekende klantgerichte service en behandeling
twee keer een occasion gekocht. perfekt afgeleverd en goede nazorg
heel goed
Zowel personeel als eigenaar zeer klantvriendelijk. En altijd behulpzaam. Je voelt je daar nog klant in plaats van een nummer wat tegenwoordig vaak voor komt. We hebben volledig vertrouwen in dit bedrijf. Een echte aanrader.
Goede service, duidelijke voorwaarden, je wordt nog als klant behandeld!
Autobedrijf verbruggen gevestigd te oirschot, een excellent advies voor uw auto 100 procent service dag en tot nacht. Reparatie van uw auto uitlaat, remmen, schokbrekers, carrosserie, spuiten, uitduiken, service onderhouden van uw eigen auto. Het team van gespecialiseerd vakmanschap is er voor veilige kilometers op de weg. met vriendeijke groet,
De Stad 6 A
5688NX Oirschot