Ik word goed en snel geholpen

Plezierig

Plezierig en vlot.

Netjes geholpen

Netje geholpen

Gewoon geweldig

Wij hebben weer een auto daar gekocht. Reden is dit bedrijf is gewoon super. Marcel verdient echt een compliment hoe hij met de klanten om gaat. Wij zijn al zolang klant en zullen dat ook blijven. Ik kan wel blijven schrijven, maar ga er naar toe met u vraag over een auto over onderhoud. U gaat weg met een juist gevoel en met de gedachten ja dit is het. Gewoon mensen met het juiste vak. Ik lieg niet als het slecht zou zijn zeg ik het ook. Een tien meer kan gewoon niet.

Altijd vriendelijk. Komen afspraken na. Helpen je altijd,

Professionele en prettige service bij APK

Vriendelijk en persoonlijke service

Goede service en uitleg.

Staan altijd voor je klaar. Gewoon. een goede garage.

Een goed service en komen afspraken na.

Tot nu toe worden al mijn auto klachten verholpen ongeacht welke merk het is. Zij komen hun afspraken na en heeft geen lange wacht tijden.

Snelle en goede service

Bij mankement aan auto kon ik snel terecht voor een eerste analyse. Helder advies en plan van aanpak. Zeer vriendelijk en afgestemd klantcontact.

Vriendelijk personeel en denken graag met u mee

Ze bellen op zodra ze weten wat er aan de hand is en wat ze dus moeten gaan doen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan wanneer je de auto gaat ophalen. Super fijn en vriendelijk personeel!

Prima garage top

heel goed

goede begeleiding , en alles netjes uitgelegd met veel geduld en tijd

heel goed

Alles ging goed, vriendelijk en volgens afspraak

Gewoon n goed bedrijf met een prima klantvriendelijke service

goed ,geen problemen

Klantvriendelijk en professioneel

Fijne garage. Kleinschalig, waardoor de klant meer aandacht krijgt. Komen belofte na! Super bedankt voor de service!

Zeer vertrouwd

Altijd vriendelijk en toen ik pas niet mocht rijden haalde ze de auto op en brachten ze hem weer thuis.

Hele betrouwbare garage waar klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat

Wij zijn al heel lang klant bij Verbruggen en zijn altijd naar volle tevredenheid geholpen. Geen onnodige reparaties .. Ze zijn altijd transparant in wat ze doen en de kosten hiervoor. Altijd het gevoel van welkom te zijn. Bkkie koffie was altijd inbegrepen!! Wij bevelen Verbruggen voor 100% aan.

Denkt vooruit met je mee

Grote beurt gehad met de auto. Garage gaf aan de hand van de slijtage van remmen ook direct aan dat dit iets is wat volgende keer opgelost dient te worden.

Top bedrijf, fantastische service

Recent weer auto gekocht bij dit bedrijf. Fijn bedrijf, komt afspraken na, klantvriendelijk en top service

Geweldig!

Vriendelijk personeel en duidelijke uitleg, fijne service. Alles gebeurt in goed overleg…TOP-garage!

Aangenaam verrast, transparant en vriendelijk.

Marcel komt betrouwbaar over. Is duidelijk en wil niet tornen aan de 6 mnd garantie. Komt afspraken na en leuke attentie bij aflevering occasion. Je voelt je nog klant en niet te worden afgescheept/gepiepeld. Een verademing versus grote dealers of handel.

Betrouwbaar

Altijd goede service en advies.

Ik word altijd zeer goed geholpen.

Al vele jaren uitstekende ervaring bij Verbruggen

Uitstekende vakgarage voor meerdere merken met grote deskundigheid en goede prijs performance voor reparatie en aanschaf. Toonzaal en werkplaats zeer clean, vriendelijk en behulpzame bemanning.

De Stad 6 A

5688NX Oirschot