Klantvriendelijk,goed prijs kwaliteit verhouding

Goed geregeld.

Kleine beurt, toch wel prijzig!

Vriendelijk personeel, goede service!

Vriendelijk personeel, goede service. Zeker een aanrader!

Erg servicegericht en komen afspraken na

Positief: vriendelijk en op goede manier zakelijk en deskundige mensen

Je krijgt bij Autogarage Verbruggen altijd een goede en persoonlijke service!

Vlot alleen wat prijzig

Vriendelijke vlotte bediening. In vergelijking met vorige jaren zie ik steeds een prijsstijging. Anderen rekenen als er ook een onderhoudsbeurt wordt gegeven niets voor de APK

Betrouwbare en zeer goede garage

Ik kom al jaren voor het onderhoud aan mijn auto bij Autobedrijf Verbruggen en ben zeer tevreden. Aardig personeel die mee denkt met de klant.

Top garage

Goede service en eerlijke prijs.

Kosten aan mijn auto die buiten de garantie vielen, heeft de garage helemaal voor haar rekening genomen. Vriendelijke, goede en sneller service

klantgericht, goed meedenkend, flexibel en geeft vertrouwen

prettige ervaring: klantgericht, goed meedenkend, flexibel en geeft vertrouwen

Zeer goede service!

Op tijd volgens afspraak klaar.

alles goed geregeld

ik had een afspraak voor een kleine beurt en apk keuring. Wagen goed gekeurd maar er waren nog een paar kleinigheidjes die niet perse vervangen hoefde te maar er werd netjes telefonisch contact met me opgenomen hoe of wat. In een woord prima service

Klantvriendelijk en meedenkend

Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Een 2de hands auto gekocht. Zeer goede service, en er valt te onderhandelen. Zeer klantvriendelijk.

Goede service voor een goede prijs!

Bij verbruggen zijn ze klantvriendelijk, krijg ik altijd goede service en dat ook nog voor een goed prijs!

Qua techniek en service een tien!

Fantastisch

op tijd en volgens afspraak

Alles volgens afspraak verlopen. Kosten van rekening keurig onderbouwd. volgende keer zeker weer naar deze garage.

Zeer goede service

Vriendelijke medewerkers en denken mee

Kan volgens mij niet beter

Al jaren ben ik klant bij de familie Verbruggen. Vroeger bij vader Koos en nu bij zijn zoon Marcel. Begonnen met een paar occassions en ondertussen ook al een 5-tal nieuwe auto's bij dit bedrijf gekocht .

Goed advies bij vragen en snel gereed

Positief

betrouwbaar, klantvriendelijk en servicegericht

Ben hier al ruim 30 jaar klant. Altijd goede service en niet onbelangrijk: ook altijd goede auto's gekocht tegen klantvriendelijke prijzen. Men hecht zeer aan een goede relatie. Als ik als leek iets vremds hoor neemt men de tijd voor je.

Prima ervaring

Goede communicatie, komt afspraken na en vriendelijk behandeld tijdens aankoop occasion.

Super netjes en snel geholpen

Zoals gewoonlijk was mijn auto weer goed onderhouden en gerepareerd waar nodig.

Vriendelijk en goed geholpen.

Erg klantvriendelijk

Betrouwbare indruk op alle fronten. Op alle aspecten meedenken met de klant.

Kan niet beter

De Stad 6 A