Vriendelijk en correcte behandeling

Tijdens de aankoop van een andere auto vriendelijke ontvangst en een ontspannen sfeer. Als de nazorg “ garantie “ ook zo is zullen we vaker terug komen.

Beetje jammer....

Wij zijn vriendelijk te woord gestaan bij dit bedrijf. Als klant hebben wij zelf besloten om een andere auto aan te schaffen in de corona tijd. Dat is toch een aparte ervaring. Normaliter krijg je bij aflevering van de nieuw aangeschafte auto tekst en uitleg. Dit was nu helaas niet mogelijk. De verkoper kan niet naast je gaan zitten in de auto. Je kunt wel ten alle tijden bellen met vragen. Helaas hadden wij de pech dat bij het verversen van de olie ( tijdens afleveringsbeurt) helaas vergeten is om een pakking te vervangen !! Bij thuiskomst heeft de auto olie gelekt op een recent aangelegde oprit. Echter konden wij de volgende dag al naar de garage komen om het probleem te laten verhelpen.

Super service

Mijn 5e auto bij dit bedrijf. Nooit geen problemen.

Zeer goede behandeling en vriendelijkheid

Komen zeer profesioneel over.

Prima service en betrouwbaar. Auto werd netjes volgens afspraak geleverd.

Goed en professioneel

Ondanks de covid 19 een goed gevoel bij dit bedrijf. Zeer professioneel bedrijf en zeker een aanbeveling waard bij vrienden en familie.

Goed en netjes afgewerkt net bedrijf.

Ik was voor garantie met mijn wagen bij autobedrijf Vermeulen ze hebben een paar dingen goed afgewerkt zoals een nieuwe accu om er voor te zorgen dat de start stop goed werkt, en ze hebben in de achterklep twee nieuwe cilinders geplaatst dat werkt nu ook goed maar het zoemen achter is nog niet opgelost en mijn radio valt af en toe helemaal weg dan ben ik al mijn instellingen kwijt. Dat kan allemaal gebeuren maar ik moet hier voor wel weer twee keer op-en-neer naar Molenhoek rijden dat is toch twee keer 2 uur rijden. Zou het niet de mogelijkheid zijn dat ik bij mij in de buurt naar een opel garage kan gaan?

Prettig

Goede ongedwongen atmosfeer. Kundige en zakelijke afwikkeling.

snel, beleefd

Mike is the best.

SUPER GARAGE EN GEHOLPEN

goede service heel goed geholpen

tevrede

gewoon goed zoals het hoort

Zeer goede ervaring

Klantvriendelijk en goede service.

Fijn geholpen, rustige locatie en geen onzinverhalen

Vermeulen is een verademing. Ik heb helaas veel pech gehad met de koop van een Opel Corsa Enjoy 2009 bij een ander bedrijf wat nare gevolgen had. Nadat dat allemaal opgelost was bij het andere bedrijf ben ik opnieuw gaan zoeken naar een Opel in Brabant en toen kwam in bij Vermeulen uit, de Opel-specialist en BOVAG voor 6 maanden. Dat klonk als muziek in de oren. Toen ik bij Vermeulen aankwam (corona-tijd) werd ik vriendelijk ontvangen en de sfeer is erg goed. Eigen werkplaats in het mooie Molenschot. Ik werd vriendelijk geholpen door de eigenaar van het bedrijf en hij vertelde geen onzinverhalen. De auto had wat 'dingetjes' (zoals roosters bij de Enjoy zijn erg fragiel) en die zijn keurig opgelost. Geen gezeur, geen gezeik. Vanaf de eerste afspraak tot aan de aflevering ben ik erg fijn geholpen, hebben de monteurs mijn auto mooi opgeleverd en ben ik aan het genieten van mijn nieuwe auto. Vermeulen kan ik zeker aanraden!

Fijn persoonlijk contact, korte lijnen.

Denken met je mee.

Zeer prettig geholpen.

Ze doen wat ze kunnen, en halen alles uit de kast om je maar tekunnen helpen. Super gewoon.

Klant is koning

Resent gebruikte auto aangeschaft . Zeer tevreden. Tot in detail verzorgd.

vriendelijk en netjes te woord gestaan.

Zeer vriendelijk en een goed voorstel!

Zeer goed ontvangen en auto stond ook snel klaar om proef te rijden! Eerste voorstel was prima. Goede deal gesloten.

Een goed net en eerlijk bedrijf.

Ik kwam via internet bij dit bedrijf, wat altijd even afwachten is of het is zoals in de beschrijving(De auto). Heb alleen maar lof voor autobedrijf Vermeulen. Goede auto, goede service, eerlijk, en snelle afhandeling. Top.

Geweldig Goed

Ik heb zeer goede ervaring met de service !

PERFECT

vanaf de eerste keer dat ik gewoon even binnenging ben ik goed geholpen .Heb goede uitleg gekregen duidelijke offerte en niet opdringerig. Ook nog gegaan voor n ander model ook daar goede uitleg over gekregen En wat je eerste gedachte is is meestal de beste.. Ook bij aflevering prima te woord gestaan De eerste week was er klein probleem meteen langs kunnen komen en wederom goed behande

uitstekende service

Net autobedrijf waar je goed te woord staan en ze je ook vrij laten dus geen opdringerige verkopers.

Geweldig goed geholpen.

Wij zijn erg tevreden. Goede service en vriendelijk personeel. Wij moeten er even voor rijden terwijl we in de buurt ook een garagebedrijf hebben. Maar we weten bij Vermeulen dat het betrouwbaar en goed is. Dan heb je dat er voor over.

Aandacht voor de klant en goede service

Bij dit bedrijf langs geweest voor een andere auto te kopen en zeer netjes ontvangen en alles werd duidelijk uitgelegd. Ook gelijk een proefrit kunnen maken wat ook fijn was. Kortom goede ervaring met dit bedrijf.

Schoolstraat 24

5124RM Molenschot