Mooi, betrouwbaar bedrijf

Denkt mee in mogelijkheden.

het is mijn goed bevallen ik zou ook andere aanraden om is te gaan kijken

Alles naar wens verlopen en snel.

geen opdringende verkoper

verkoper nam alle tijd en luisterde goed naar onze vragen. legde alles goed uit. Prettige manier van zaken doen

Super positief

Ik had een op de bovag site een auto gezien die ik wilde kopen en daarbij mijn eigen auto in ruilen. Het contact verliep snel, duidelijk en heel erg positief. Ik blijf hier komen voor het onderhoud van mijn nieuwe auto.

Snel en netjes

Snelle service en snel ,vriendelijk geholpen.

Goede en eerlijke zaak!

Nette vriendelijke mensen Goede service Goede afspraken Goede auto Netjes afgeleverd Niets op aan te merken

uitstekend

prima geholpen met het kopen van een andere auto.

perfect

Gewoon alles perfect

Voortreffelijk geholpen en geslaagd

Vriendelijke en eerlijke mensen en wij konden de auto pas twee maanden later kopen maar zij hebben het voor ons 2 maanden vastgehouden en gestalt en dat was helemaal geen probleem. Ik zou er zo weer terugkomen voor een auto de volgende keer want ze verkopen geen verkooppraatjes.

Hele goede ervaring, werden goed geholpen!

- vriendelijk personeel - lieten ons rustig rondkijken - auto was netjes en rij-klaar gemaakt voordat we deze gingen halen. - zeer tevreden met deze koop, auto rijdt perfect!

Geweldig mee denken.

Goede service,vriendelijk, staan voor je klaar en doen alles om eventuele problemen op te lossen Op0

Prettig

Hadden alle tijd.

Klein bedrijf met goede service

Goed en netjes geholpen

Ontvangst uitstekend en een prima wagen park.

Prima geholpen

Goede communicatie en afspraken

Prima geholpen, boven mijn verwachtingen

Mijn ervaring met deze garage is prima. Waren een paar opmerkingen bij aankoop van deze auto, en deze werden meteen zonder gedoe opgelost.

01-03-2019

Klant vriendelijk en niet opdringerig.

Goed en vriendelijk personeel

Heel goed behandeld goeie uitleg en service.en heel vriendelijk.

Reparatie in garantieperiode (4mnd)

In maart 2019 een occasion gekocht bij garage Vermeulen (2009/109.817 km). Na 2 maanden rook ik af en toe bij het stilstaan een olielucht. Omdat het oliepeil goed bleef heb ik nog even afgewacht. Na 3 maanden kreeg ik een storing in de automatische kofferdeksel. Deze ging niet meer automatisch dicht. Vandaag vanuit Venlo op afspraak de auto laten maken. Leenauto meegekregen in de ochtend en in de loop vd middag is er gebeld. De auto is weer gemaakt en klaar. Een kleine pakking lekkage irt de oliereuk en een reset van de kofferdeksel. Kosten €12,50 voor de leenauto, €6 voor de benzine hiervan. Zoals de auto gekocht is met de 6 maanden bovag garantie én de beloftes om niet moeilijk te doen in deze periode zo worden deze reparaties dan ook zonder enig probleem kosteloos verholpen. Men komt na wat men belooft. Een service zoals je hem wilt en krijgt bij deze garage. Waarom geen 10? Kleine tip: na een reparatie en proefrit zou ik altijd de automat weer net zo netjes maken zoals hij de dag ervoor gepoetst was 😉

Snel, vriendelijk en no nonsens

Onlangs een auto gekocht waarbij ik vriendelijk te woord ben gestaan, meteen een proefrit kon maken en op mijn gemak rond kon kijken. Daarnaast geen last van verkooppraatjes en duidelijk uitleg over de voorwaarden van aanschaf van de auto. Verder stond en de koffie klaar stond met excuses voor het wachten tijdens het ophalen van de auto terwijl we geen tijdstip hadden afgesproken. Kortom een goed familiebedrijf met verstand van zaken!

Vriendelijk en professioneel - neemt service serieus

Autobedrijf Vermeulen neemt afspraken serieus. Een mankement geconstateerd binnen de Bovag-garantieperiode wordt zonder morren opgepakt. Professioneel personeel, en heel vriendelijk.

Goede service en advies.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben goede ervaring met Vermeulen bv

Schoolstraat 24

5124RM Molenschot