Duidelijke informatie die vertrouwen geeft. Eerste indruk heel positief. Bedrijf en klantvriendelijkheid voldeed aan onze verwachtingen.
Wij hebben al vele jaren zeer veel vertrouwen in dit familiebedrijf, met monteurs die van wanten weten.
Netjes geholpen bij aankoop van een auto, goede prijs, heb op mijn gemak de te kopen auto kunnen bekijken. Service na aankoop meer dan prima.
Goed en vriendelijk autobedrijf.
Vriendelijk ontvangen en met respect behandeld.
Klant sinds 1985, prettige en goede behandeling.
goede persoonlijke betrokkenheid bij dit bedrijf, je hebt hier niet het gevoel een nummer te zijn.
Prettig ontvangst. Nette onderhandeling.
Op zoek naar een nieuwe auto kwam ik, op advies van een goede kennis, terecht bij Autobedrijf Vermeulen. Dat is een bijzonder goed advies geweest: Ik ben daar heel goed geslaagd!
Goede ervaring in het verleden met de Meriva en nu ook met de corsa
Hele goede ervaring. Ben ik via een kennis over geinformeerd en ben zelf zeer tevreden.
Correct bedrijf, snelle reactie op 1e mail i.v.m. inruilmogelijkheden. Bij 1e bezoek en proefrit verliep alles vlot en kwamen snel tot een deal. Aflevering was netjes, beurt, nieuwe matten, banden en half jaar Bovag garantie. Tot zover afspraken nagekomen.
ik vind het een net bedrijf
Vriendelijk ontvangst, echt een gevoel dat je klant bent. Professioneel en duidelijke antwoorden op je vragen. En wat ik vooral belangrijk vind voor een autobedrijf dat ik het gevoel kreeg dat ze eerlijk zijn.
- proces aankoop duidelijk - 2 x retour vanuit Venlo (kijken - afleverbeurt - kopen) - Men zegt wat men doet en doet wat men zegt. - goede afleverbeurt - netjes gepoetst - ik rijd de auto (occasion) nu een kleine week. So far so good. Vertrouwen erin.
Bij mijn eerdere beoordeling ben ik vergeten, dat de auto perfect werd afgeleverd .Inclusief nieuwe accu.
Sympathieke en klantvriendelijke benadering bij de aanschaf van een gebruikte auto.(Ford Mondeo)
Schoolstraat 24
5124RM Molenschot