We hebben goede ervaringen met dit bedrijf.We wachten alleen nog op een instructieboekje welke bij de auto hoort die we gekocht hebben.
Goede kwaliteit, goede service en zeer betrouwbaar !
staan altijd klaar, prima service.
Klantvriendelijk en deskundig. Zéér goede service. Zelfs bij twijfel is een onderdeel vervangen. Absolute aanrader, dit bedrijf van Mike Vermeulen
Goed! Helder, duidelijk en meedenkend over wat nog haalbaar is met een oude auto. Auto ook weer keurig gewassen na afloop.
Super fijne garage. Mijn Mokka voor onderhoud gebracht. Vooraf duidelijke prijsopgave voor het onderhoud e.d. door Mike. Gratis leen Vectra (alleen brandstof kosten). Hele goede service, iedereen staat altijd klaar voor de klant.
Heel goed en vriendelijk geholpen.
Het was prettig om opo bezoek te komen de koffie was heerlijk.
uitstekend
Goede communicatie. Kostenopgave vooraf.
We worden altijd netjes en correct geholpen met vragen over de auto reparaties e.d . De mensen zijn altijd behulpzaam en vriendelijk en zijn goed in hun vak.
Ik ben trots op mijn papa!😊
Fijn contact en goede service
Prettig zaken gedaan en zeker klant vriendelijk.
Positief. Klantgericht en betrouwbaar
Ik ben een tijdje weggeweest wegens dealerschap maar was niet tevreden aldaar en hier voor het goede beleid van de garage weer terug gekeerd. En ben zeer tevreden tot op heden. Ik beveel deze garage daarom ook aan voor een onderhoudsbeurt, of andere werkzaamheden.
Heel fijn geen onnodige kosten gehad voor de keuring
Autobedrijf vermeulen is een goede garage,goed vriendelijk en vakkundig personeel, al jaren auto in onderhoud en diverse auto\'s gekocht,
Gemakkelijk om een afspraak te maken. Op tijd klaar en goede informatie over te verwachten kosten.
Tot en met het kopen was ik tevreden, daarna niet meer. Ben er na de koop twee keren geweest zonder het gewenste resultaat. Er was geen tijd, druk, druk druk. Beide zaken zaken staan nog steeds open, deukje motorkap en inloggen op het Vermeulen systeem.
Prima ervaringen. Goede service
Zeer tevreden , super service