Heb een tweedehands auto gekocht bij autobedrijf Vermeulen. Dhr vermeulen is zeer klantvriendelijk. Prijs-kwaliteit auto is goed.Tijdens de proefrit een aantal puntjes opgemerkt en die waren netjes verholpen bij de aflevering. Ook heeft de auto een onderhoudsbeurt gehad, wat niet bij elk bedrijf wordt gedaan. Ik ga zeker het onderhoud voor de auto ook bij dit bedrijf laten uitvoeren!
Ga hier altijd naartoe voor werkzaamheden aan mijn auto en met een glimlach weg. Eerlijk, duidelijk geïnformeerd en goede prijs kwaliteit verhouding.
Betreft een betrouwbaar garagebedrijf waar je altijd terecht kunt. Reparaties en onderhoud worden goed en op korte termijn opgelost.
Bijzonder goed, servicegericht. PRIMA!!!
binnen één jaar ,een nieuwe en een occasion gekocht bij Vermeulen. Keurig bedrijf, geen praatjes, gewoon goede afspraken en een goede verhouding prijs kwaliteit. en tot nu toe uitstekende service
Zeer nette en eerlijke garage waar je keurig behandeld wordt. Als er iets beloofd wordt komen ze dit ook zeker na.
snelle, vriendelijke en doeltreffende bejegening. Klantgericht en to-the-point. Betrouwbaar en zakelijk. We komen terug bij een volgende aankoop.
Goede ervaring. Gastvrij onthaal. Vriendelijk. Hulpvaardig. Eerlijk
Prima auto gekocht, ik ben er blij mee!!
Zijn prima ontvangen en wagen stond in topconditie klaar vd proefrit. Juiste inruil prijs en lekkere koffie en service. Gaan zeker terug als we andere wagen zoeken.
Enkel goede ervaringen. Het is een klantgericht bedrijf. Geven een goed en duidelijk advies. De deur staat altijd open.
Goede service ,degelijk en eerlijk bedrijf
Vriendelijke mensen in een naar mijn mening goed lopend bedrijf. Enig minpunt vind ik dat de showroom er niet echt gezellig en uitnodigend uitziet, maar dat is puur persoonlijke mening.
SUPER... heerlijke familiesfeer, erg goede service, reële voorstelling van zaken..afspraken worden keurig nagekomen.
zeer tevreden over service bij aankoop meerdere auto\'s en tevens goed advies bij onderhoudsbeurten.
Schoolstraat 24
5124RM Molenschot