Heel gpeie ervaring, netjes naar volle yevredenheid geholpen
Kennen uw bedrijf niet, maar via onze dochter en schoonzoon een mooie auto gekocht!
Recentelijk een nieuwe auto gekocht bij Vermeulen. Ben goed te woord gestaan, goed geholpen en heb een mooi aanbod gehad. De remmen van mijn nieuwe auto piepte wat, maar dit werd snel verholpen.
Ik vond de laatste keer met de verkoop van de Agila een te snelle afwerking, beetje meer tijd zou fijn zijn
Goede service en klant vriendelijk
We zijn netjes behandeld, serieus genomen en zijn blij met onze auto. Nu nog even afwachten wanneer de toegezegde accuvervanging plaats gaat vinden, als dat gebeurd is zijn we helemaal content.
Fijne betrouwbare garage. Mooie Opel Insignia gekocht met weinig kilometers op de teller incl. garantie. Goede inruilprijs gekregen voor mijn ingeleverde auto. Zou zo weer zaken doen met Autobedrijf Vermeulen !
Zeer goede service,en vriendelijk personeel!
Kennisgemaakt met dit vriendelijke bedrijf. Beantwoorden mijn vragen. Ik werd hier goed in begeleid. Super.
Zeer aantrekkelijk geprijsde auto s op voorraad. We kregen een zeer goede inruilprijs op onze auto terwijl er toch al 183000 km op de teller stond. Service is top en zeer vriendelijk. Autoberdijf Vermeulen is ten zeerste aan te raden.
Ik heb een rs3 gekocht Ben er erg blij mee wat kleine dingetjes maar worden netje opgelost Zeer fijn en goed bedrijf
Hadden een Opel Karl gekocht maar deze bleek in gebruik toch te klein voor ons. Na enkele maanden zonder problemen in kunnen ruilen voor Opel Mokka. Zijn erg tevreden met alles.
Vriendelijk geholpen, in alle rust mogen kijken naar de auto die we op het oog hadden. Proefrit gemaakt en de keus was al gemaakt. Fijne ervaring!
Een mooie gebruikte auto aangeschaft, we zijn heel tevreden mee
Goed geholpen geen poespas en korte lijnen
Een occasion gekocht. Vriendelijke verkoper. Goeie prijs.
Goede ambachtelijke kwaliteit. Een kleiner autobedrijf waar je niet verdwaald rondloopt met een verkoopmanager in driedelig pak.
perfecte autodealer
Kennisnivo groot gezien de antwoorden op mijn vragen.
Prettige klantvriendelijke benadering, flexibel.
Kreeg een mooie inruilprijs voor mijn auto terug, wat enorm meewerkte om de keus op Vermeulen te maken. Daarnaast werd ik correct en netjes (betrouwbaar gevoel) geholpen . De nieuwe auto is voor mijn gevoel keurig netjes afgeleverd en rijdt perfect. Ben in de toekomst zeker van plan om de beurten van mijn auto bij Vermeulen te laten doen.
Vriendelijk mensen. We zijn heel blij met de auto! Zijn goed geholpen. Op zaterdag is het er wel heel druk, wat een goede zaak is natuurlijk. Hierdoor hebben we af en toe wel even moeten wachten.
Stom toevallig in april '22 hier terecht gekomen voor een Mondeo. Perfekte aflevering met alle afspraken nagekomen. Na een paar maanden kwamen er een paar issues, maar die zijn prima onder garantie opgelost. Zowel verkoop als werkplaats houden zich aan hun afspraak, houden je op de hoogte en bellen je ook werkelijk terug als zij jou die belofte doen. Ondanks de afstand (125km) na bijna 1 jaar nog steeds een goed gevoel bij de aanschaf.
Ik heb een prettige ervaring met het kopen van een tweedehands auto bij Autobedrijf Vermeulen. Vertrouwen van beide kanten en goede communicatie. Alles netjes op orde. Er werd goed meegedacht met mijn wensen. Ik raad dit autobedrijf zeker aan!
Schoolstraat 24
5124RM Molenschot