Op oudejaarsochtend starte de auto niet maar na een belletje kwamen ze meteen om de auto aan de praat te helpen. Konden meteen naar de garage komen voor een nieuwe accu erin te laten zetten. Was top op oudejaarsochtend.
Goede service en vriendelijk
heb afgelopen tijd 2 bussen gekocht alles heel fijn verlopen erg klant vriendelijk
Bij Vermeulen wordt je altijd en door iedereen netjes geholpen. Uitstekende service, staan altijd voor je klaar.
Recentelijk heb ik hier een, voor mij nieuwe, maar gebruikte auto mogen aankopen. Vanaf het gastvrije ontvangst met goede koffie bij de bezichtiging tot en met de aflevering niets meer dan lof voor Autobedrijf Vermeulen. Ik kreeg een uitermate nette inruilprijs voor mijn oude auto. Tevens werd de nieuwe auto voorzien van de laatste beurt conform het onderhoudsschema en tot in de puntjes gepoetst. Een jaar Bovag garantie en gratis pechhulp en ik was "good to go". Inmiddels zijn we al een ruime (probleemloze) 2000km verder en ik ben nog steeds uitermate tevreden over de geleverde auto. Als er over een paar jaar een auto bij Autobedrijf Vermeulen staat die mij net zo aanspreekt als deze kom ik hier graag nog eens terug.
goede service
Voor onderhoud van mijn insignia altijd keurig geholpen en laatste een mooie astra sports tourer gekocht altijd prettig zaken doen met Mike
Vriendelijk ontvangen. Goede service.
Ik heb hier een VW T-Roc occassion gekocht ondanks dat hier een opel dealer is, ik heb een goed advies gekregen. Ik word zelf naar eerlijkheid geadviseerd om de VW T-Roc te kopen in plaats van een Opel Grandland occasion die daar ook stond.
Duidelijkheid vriendelijk te woord gestaan en zeker niet opdringerig.
Vriendelijk personeel, goede service.
Wij kwamen onaangekondigt op een zaterdag bij Vermeulen, naar aanleiding van een advertentie van een Opel. het bedrijf zou eerder sluiten ivm gepland feest, maar omdat wij van "ver" kwamen konden wij toch een kort proefritje maken. Daarna koop snel gesloten omdat het gevoel goed was en het bedrijf eerlijk en betrouwbaar overkwam.
Ik ben hier erg netjes en goed geholpen. Een fijn auto bedrijf om te komen en met overleg is zo als alles mogelijk.
Deskundig, klant gericht en eerlijkheid zijn de eerste punten die binnen schieten tijdens ons bezoek en vervolg afspraak. Zeker een aan te raden garage.
Vriendelijk, mee denkend, goede service
Bij Autobedrijf Vermeulen ben ik zeer vriendelijk en netjes geholpen. Er wordt alle tijd voor je genomen en dat spreekt mij bijzonder aan. Mijn complimenten en ga vooral zo door !
Ik heb fijn zaken gedaan met Mike, mooie prijs terug gehad voor de auto die ik inruilde. Ik ben super blij met mijn Opel Crossland X die netjes in orde is gemaakt met een paar nieuwe banden, mooie automatten en een paar krasjes die netjes weggewerkt zijn. Top bedrijf!!
De aflevering was heel goed en duidelijk en compleet
Geweldige service, deskundigheid en klantbetrokkenheid
Relaxte, vriendelijke service. Aanschaf Kia Picanto, vlak voor aankoop zetten ze er nog op eigen initiatief nieuwe aircopomp in. Aanrader!
Ik ben niet voor niks al jaren vaste klant
Prima, zeer tevreden
Auto zag er heel netjes uit.
Zijn erg klantvriendelijk geholpen . Ze nemen de tijd voor je.
Schoolstraat 24
5124RM Molenschot