Goed en vriendelijk personeel zijn goed geholpen
Erg vriendelijk
We hebben nu onze 3e auto gekocht bij Vermeulen. Het is altijd fijn zaken doen. Goede service!
Gebruikte auto's ingeruild tegen een andere gebruikte auto. Goede service en klantvriendelijk.
Keurig product afgeleverd Komen de afspraken na, Kortom client blij
Familiebedrijf, is al jaren onderscheidend in persoonlijk contact
Dit weekend een Peugeot 208 uit 2012 occasion aangeschaft en ben super tevreden over de auto. Wordt goed (vriendelijk) geholpen door personeel en alles wordt nagekeken voor je.
Korrekte inruil
goed ontvangen goed advies
Deskundig en profesoneel.
Altijd alles fijn geregeld en precies volgens afspraak
Tweedehands occasion aangekocht bij autobedrijf Vermeulen met inruil van de huidige auto. Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en service van Mike. Een mooi bedrijf in een dorp, goede en reëele inruilprijs. En passende prijs voor de nieuwe auto.
Het hele proces van aankoop - inruil is naar volle tevredenheid verlopen.
Goed geholpen met onze nieuwe auto. Na een week bleken wij olie lekkage te hebben maar direct gebeld en auto werdt dezelfde dag nog opgehaald! Volgende dag alweer klaar! Heel erg tevreden.
hallo mijn ervarinng was dat we goed ontvangen werden en dat ze erg vriendelijk waren .en tja door de corona konden we niet heel uigebreid kijken maar verder was er wel goed waar we voor kwamen ..... auto stond er keurig en netjes bij wij zijn heel erg blij met de aankoop van de auto mokka... ..vrgr rense en Femmie stuifzand
Netjes geholpen en rustige verkoper
Goed behandeld
Na telefonisch en e-mail contact aankoopprijs overeengekomen onder voorwaarde goede proefrit en correct opgegeven staat van de auto. Dag van afleveren auto keurig gereed en in uitstekende staat. Geen verrassingen en aankoop vlot kunnen afhandelen. Uitstekend! Extra kilometers vanaf huisadres in het noorden van het land meer dan waard. Zeer fijne garage.
Ik ben reeds enkele jaren een erg tevreden klant. Inmiddels overgestapt van handmatige naar automatische schakelwagen. Vriendelijk personeel, deskundigheid, service en kwaliteit. Al met al een bedrijf, welke ik zeker zal aanbevelen binnen mijn kennissenkring.
Erg tevreden over de gekochte auto(s)
Mijn wensen en financiële mogelijkheden aangegeven, hierna is de eigenaar direct aan de slag gegaan voor mij.
Goed ontvangst , goed advies , bij dit bedrijf ben je n klant en geen nummer. Ze staan voor je klaar
Heb er voor de 1e keer een auto gekocht, en de service bevalt mij uitstekend! Auto bevalt ontzettend goed!
we zijn goed geadviseerd en e.e.a. was goed georganiseerd
De garage komt als een dorpse betrouwbare garage over. Ondanks COVID toch snel naar de gewenste auto kunnen komen kijken en een fijne inruil kunnen doen. Ik zou de garage zeker aanbevelen!
Schoolstraat 24
5124RM Molenschot