goede service, goed behandeld

Vriendelijke medewerkers. Scherpe prijs van de auto, maar ook een behoorlijke kras werd binnen de prijs gerepareerd.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Vlastuin auto, Op 27-07-2018 heb ik een Mercedes S-klasse met kentekent ( 47 -GHG-9 )gekocht met het bouwjaar 2008. Voor deze auto heb ik 15000 euro betaald. De verkoper heeft bij de verkoop aangegeven dat er geen garantie op de auto zit. Dit omdat de auto niet van onze bedrijf ,maar van een eigenaar die overleden is. Waarom verkoop je dan de auto als je niet eens de garantie durft te geven! De dag na de verkoop heb ik all filters en olie vervangen van de auto! Waarna 3 dagen het lampje gaat branden in het dashboard!! Bij de garage meldt men dat de nieuwe turbo en turboslang vergaan is deze moest dus ook vervangen worden. Hierdoor is alles opnieuw ververst en vervangen inclusief de uitlaatsensoren Lambada. Nu uiteindelijk verbruikt de auto 1 liter olie op 1000km. Daarom de verkoper van de auto was helemaal niet eerlijk! En verkocht me een slechte en uiteindelijk duurdere auto! ‘slechte wagen’ Ishanzada

goede service, goed behandeld

Goed, Helder en duidelijk en afspraak is afspraak

goede service, goed behandeld

Zeer vriendelijk personeel,netjes behandeld maar wel even een teleurstelling om twee schades te ontdekken die niet verteld waren. Wel even een domper omdat er een beschadiging op de deur bij bestuurdersstoel zat en later op de dag bleek er een stukje uit een stijl te zijn die dicht gemaakt was met kit.we hadden duidelijk gevraagd of er dingen waren en zou alleen de steenslag zijn en putjes in raam maar bleek dus meer te zijn dat was wel even een domper

goede service, goed behandeld

Uitstekende, persoonlijke en snelle service!

goede service, goed behandeld

Netjes geholpen en met een fijn gevoel weg gegaan.

goede service, goed behandeld

In één woord, zeer positief. Netjes geholpen en met een goed gevoel mijn Mercedes gekocht. TOP!!

goede service, goed behandeld

Geweldige service , goed deskundig advies . Top bedrijf .

goede service, goed behandeld

Deze zomer heb ik een occasion aangeschaft. Het proces tot en met de aflevering verliep netjes volgens afspraak. Prettige medewerkers, leuk in de omgang en professioneel. Helaas vertoonde de auto wel problemen, in overleg met vlastuin zijn we uiteindelijk tot een goede oplossing gekomen.

goede service, goed behandeld

Mooie showroom Vriendelijke ontvangst Terzake kundige EN klantgerichte verkoper Komen afspraken netjes na en denken mee met de klant Mooie auto gekocht

goede service, goed behandeld

Het eerste contact was erg prettig en vriendelijk. Als er een auto wordt verkocht is iedereen van het bedrijf zeer vriendelijk, dus nog even afwachten of dit zo blijft.

goede service, goed behandeld

Hele prettige ervaring tweede hands Beetle gekocht kia ingeruild alles perfect volgens afspraak en gastvrije ontvangst

Top bedrijf.

goede service, goed behandeld

Heb een nieuwe auto hier gekocht.

perfect, zeker aan te bevelen

Heel fijn bedrijf je wordt echt goed geholpen en altijd vriendelijk te woord gestaan

goede service, goed behandeld

Geweldige service en ontvangst door de receptie met koffie! Dat zie je alleen nog bij de merkdealers maar niet bij autohandelaar! Nee zeer tevreden ben ik!

goede service, goed behandeld

Mooi bedrijf, vriendelijk personeel, goed geholpen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Een Volvo s60 voor €11450 afgehaald incl. 3 maanden garantie op de motor en versnellingsbak. Maar binnen 11 dagen is de verstuiver \"injector2\" kapot waardoor de motor tripte. Eerst wordt verteld dat de auto naar de Volvo dealer mag, vervolgens wilt Vlastuin auto de kosten niet betalen. Wij hadden de auto maar niet zo ver weg moeten kopen omdat wij uit Zeeland komen wordt er gezegd. Ze doen zich kundig voor maar zijn het niet, huichelaars

perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn afgegaan op de goede reviews bij Vlastuin en zo bij hen terecht gekomen. Wat een verademing om daar een auto uit te zoeken, een prima sfeer, prachtig aanbod en heel prettig zaken doen, wij hebben er twee auto\'s gekocht waar we heel erg blij mee zijn. Willem is deskundig, professioneel en redelijk. Het hele bedrijf doet een stap extra, alle afspraken zijn nagekomen. Wij kopen niet zo vaak een andere auto en dan is het een feestje als je bij Vlastuin terecht komt. Wij geven Willem en zijn collega\'s een 10 omdat zij het verdienen, beide auto\'s zijn om door een ringetje te halen. Een echte aanrader dus daar in Scherpenzeel.

voldoende, een redelijke ervaring

de contacten heb ik als prettig ervaren

• Service N.v.t.

voldoende, een redelijke ervaring

Mooi modern bedrijf. Slordig met gemaakte afspraken tijdens de verkoop.

goede service, goed behandeld

Voor de tweede keer een auto aangeschaft en prima geholpen. Goed geadviseerd en prima service! Qua prijs niet altijd de voordeligste maar wel helder en duidelijk wat je krijgt.

Holleweg 20

3925 LW Scherpenzeel