dit is onze eerste auto die wij bij dit bedrijf kochten dat ging goed voor de rest moeten wij het nog ondervinden maar het voelt goed
Zeer slecht. moest ruim 100km rijden, om vervolgens teleurgesteld te worden. Gevraagd om een proefrit. Staat van de occasion gevraagd en te horen gekregen dat de prijs een meeneemprijs was, zat voor de prijs een set winterbanden met velgen bij. geen probleem, lijkt een eerlijk verhaal. Bij aankomst bleken de velgen die onder de auto zaten zwaar beschadigd. Hoeft geen probleem te zijn, maar speel open kaart! Ook had n velg een te kleine bandenmaat, waarschijnlijk ook daardoor de velg zo beschadigd. Zegt de verkoper doodleuk, dat ik die band zelf moet betalen, omdat hij het bij inkoop van de auto niet gezien had....(prijs is nu eenmaal meeneemprijs)!! Last but not least bleek dat de set winterbanden met velgen er toch niet bij hoorde voor die prijs. Als je een eerlijke dealer bent, speel je open kaart!! Het betreft overigens de audi A1 wit met grijze dakbiezen, dus weest gewaarschuwd! Naar aanleiding van deze recensie heeft Vlastuin auto’s contact met mij opgenomen. Hij geeft aan dat hij de recensie eerlijk vindt en reageerde sportief.
Beste Marco, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw review. Goed gesprek gehad via de telefoon en uitleg gegeven over de meeneemprijzen. Prettig uit elkaar gegaan en hopelijk dat we er de volgende keer samen wel uitkomen. Hartelijke groet, Willem
Fijn bedrijf! Geen louche verkopers maar gewoon normale, betrouwbare mensen
alles gemiddeld geen uitschieters naar beide kanten. Auto is netjes afgeleverd, zonder garantie en aflever beurt maar dat was ook de afspraak
Vrijwel nieuwe auto gekocht, vragen over de auto werden correct beantwoord, onderhandelingen waren straight en transparant. Contact met verkoper (Frank) verliep prettig en gastvrij. Kortom, prima ervaring.
ZEER NARE (BOVAG GARANTIE) ERVARING!!! Het afsluiten van een BOVAG-garantie bij dit bedrijf heeft ABSOLUUT GEEN ZIN! En is dus ook ABSOLUUT NIET AAN TE BEVELEN.
Fijn dat we er samen uitgekomen zijn! Beste Willem, Ik kan je mailtje ENORM WAARDEREN. Ik had niet gedacht OOIT nog eens contact met j(ulli)e te krijgen. Over de MINI zijn we nog steeds zeer tevreden, d.w.z. we zijn er nog altijd héél blij mee en er hebben zich verder helemaal geen problemen mee voorgedaan. Wellicht leuk voor jullie om te horen / te weten. De traktatie, in de vorm van een vlaai, hadden jullie gewoon verdiend. Je hebt een fijne zaak en prettige medewerkers. Het BOVAG GARANTIE "geschil"/ misverstand was gewoon ontzettend vervelend, maar je moet er, op 'n gegeven moment, wel een "punt achter kunnen zetten". Laten we dat bij deze doen. Als ik eens in de buurt ben, kom ik zeker bij jullie langs. Mogelijk ook weer met een traktatie. Oké? Groetjes, Jos
Aanschaf gebruikte auto Ben lange tijd opzoek geweest naar een 2e hands auto, erg veel garage\\\'s zijn de revu gepasseerd, bij de 1 kreeg nog meer dat onderbuikgevoel als bij de ander. Via via terecht gekomen bij Vlastuin en kan oprecht zeggen dat het eerste kontakt meteen al goed en vertrouwd voelde, de ontvangst en de tijd die ze voor je nemen, kan alleen maar zeggen prima!!!!! Ik heb inmiddels mijn auto, een Volvo S60......heerlijk bakkie en ben meer dan tevreden, voor mij scoort Vlastuim op elk gebied een vette 10
Vriendelijk /zakelijk
Ik vind dit een zeer net bedrijf? En ik zou ook andere kennissen gaan aanbevelen om eerst op uw side tegaan kijken voor dat ze ergens anders heen gaan. Met vriendelijke groet Dhr. J. H. Geisler
We zijn goed geholpen door Frank; een vriendelijke, enthousiaste en behulpzame verkoper. De auto zag er tiptop uit en was prima in orde. Een bedrijf waar service en persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan.
Ik kan niet anders een prima bedrijf.
Wat een slechte service! Na het kopen van een occasion bleek deze meerdere verborgen gebreken te bevatten. Bedrijf noemde dit dikke vette pech en wil hier niets aan doen, aangezien garantie weggesreept was, wat door de verkoper niet benoemd was! Kortom koop hier nooit wat! Mooie praatjes maar een service van niets!!!
Geachte heer Luchsinger, Wij, Van Vlastuin Auto’s, betreuren het dat u problemen ondervindt met uw aangeschafte auto. Daarnaast vinden wij het jammer dat u spreekt van verborgen verbreken aangezien dit gaat om een auto van 15 jaar oud. Aangezien u auto heeft gekocht voor een totaalprijs van €2.350,00 (inclusief rijklaar maken) mogen wij hier geen garantie op bieden. In het koopcontract heeft u bij het kopje ‘’koper ziet af van BOVAG garantie’’ uw handtekening geplaatst, wij vinden het daarom erg vervelend dat u ons ervan beschuldigt dit weggestreept te hebben. Wij hebben dit koopcontract geplaatst als reactie op uw beoordeling op Facebook, dit om het ook voor andere consumenten inzichtelijk te maken. Ondanks alles hopen wij dat u veel plezier ondervindt met uw aangeschafte auto en wensen wij u vele veilige kilometers. Met vriendelijke groet, Willem van Vlastuin Van Vlastuin Auto’s
Mooie auto gezien op internet van vlastuin auto\'s. Toen besloot ik zaterdag te gaan kijken. Half 3 afgesproken maar ik had een lekke band dus ik kwam 4 uur aan.(precies rond sluitingstjd). Desonkanks nam Frank de verkoper genoeg tijd het een en ander te bespreken en om een proefrit te maken. Binnenkort haal ik de auto op. Tot zover ben ik dik tevreden.
We vonden de ontvangst prima! En hebben de hele koop van onze auto als zéér prettig ervaren!
Met de verkoper Frank keurig gesproken over de aanschaf van een occasion en daarbij alle optie besproken. uiteindelijk geslaagd en beide partijen zijn/waren tevreden. De afspraken die gemaakt waren bij de overeengekomen verkoop waren keurig netjes geregeld en zelfs nog nagevraagd bij de vorige dealer.
Ben al jaren vaste klant. Betrouwbaar, vriendelijk, eerlijk.
Prettig contact.