Goed bedrijf

Fijn geholpen , goeie afwikkeling, ben zeer tevreden over m’n auto met als kers op de taart een leuke persoonlijke attentie wat ik niet verwacht had ..

Relaxed

Prettig

Eerlijke inruil en superdeals in hun aanbod.

De site van Vlastuin kwam ik tegen via Autoscout24. Zij bieden top auto's aan voor mooie prijzen. Inruilen op je eigen auto is zeker fair. Goede service, voor, tijdens en na aankoop ervaren. Ik ben enthousiast en kan Vlastuin zeker aanbevelen.

Mijn ervaring is matig

Aangegeven bij aankoop auto dat er drie plekjes bijgewerkt moeten worden. Geen probleem volgens de verkoper. wat te enthousiast wat betreft onze nieuwe auto. Bij thuiskost bleken er twee beschadigingen niet bijgewerkt. De volgende dag opgebeld of ze me een laksetje toe kunnen sturen (kosten 10 euro) nee dit kon niet omdat ze die zelf gebruiken. Geen achtermatten in de auto en ook geen moersleutel. Dus als je een auto koopt bij Vlastuin wast in principe goed kan, controleer dan wel even of alles aanwezig is en dat de gemaakte afspraken gedaan zijn.

Goed contact en vriendelijke personeel super goed geholpen

Super vriendelijke personeel goede service

Super! De moeite waard!

Uitstekend geholpen door Janno. Klantvriendelijk. Je wordt goed verwelkomd en men neemt de tijd voor de klant. De afhandeling van de inruil en koop ging naar wens. Ik kom graag een keer weer uit Groningen die kant op! De moeite waard. Bedankt Vlastuin, bedankt Janno.

Op en top tevreden!

Wij hadden onze inruilauto nog niet geparkeerd of een van de verkopers stond ons al zwaaiend te begroeten. Wat een warm onthaal en een prachtige showroom. Ik geloof dat iedereen wel een auto kan verkopen. Maar advies geven, doorvragen op de wensen van de klant, een persoonlijke impact maken én de auto aan de klant brengen lukt er maar weinig. Janno heeft ons uitermate goed en vriendelijke begeleid. Het contact was vlot, de inruilprijs écht eerlijk en de auto zelf keurig afgeleverd. Wij zijn de mannen en vrouwen van Vlastuin auto’s erg dankbaar voor deze prettige ervaring.

Prima service. Goed geholpen

Vriendelijke ontvangst en dito aflevering van auto

Prima, alles was naar wens

Auto gekocht, geen onduidelijkheden. Ook achteraf verrast de auto niet met onprettige verrassingen. De auto is naar onze zin en de prijs was OK. Tijdens de koop keurig netjes ontvangen met een bakje koffie en al onze vragen werden keurig beantwoord.

Prima bedrijf klant vriendelijk

Geen

Geen

Super!

Met toeval kwam ik een Peugeot 508SW tegen bij Vlastuin auto. Omdat de auto mij vanaf het begin aansprak heb ik meteen contact gezocht. Omdat de afstand ruim 150km was, moest ik er op vertrouwen dat ik niet voor niks zou komen. Janno gaf een vertrouwd gevoel, en verzekerde mij dat de auto niet zou tegenvallen. Dit was zeker waar, bij aankomst stond de auto te schitteren in de zon. Wat een plaatje, ik was meteen verkocht. Alles in orde gemaakt en met een goed gevoel weer terug naar het noorden. Keurig bedrijf met mooie, nette, jonge en betaalbare auto's. Zeker een aanrader.

netjes en eerlijk geholpen.

Voor de eerste keer een auto gekocht bij Vlastuin. We zijn goed begeleid bij het maken van onze keuze voor de Audi Q3 door Janno. Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en tijd die er voor je genomen wordt. Al met al reden om in de toekomst terug te komen.

Net en eerlijk bedrijf goede verkoper!

Zeer tevreden over dit bedrijf en goed en vakkundig geholpen door Eduard. Ik heb de auto zeker ook gekocht door het contact met Eduard. Kortom een aanrader. Mvg, Gino Almere

Inruil is naar wens verlopen

De inruil is naar wens verlopen, en de auto is netjes afgeleverd.

Goede service en eerlijk advies

Voor de tweede keer mijn auto aangeschaft bij Vlastuin. Net als de eerste keer krijg je gewoon een eerlijk advies zonder dat het eigen belang meetelt. Prijzen zijn marktconform alleen krijg je er net even wat meer service en aandacht voor. Kortom een fijn bedrijf waar je waar voor je geld krijgt en je altijd geholpen en gehoord wordt.

goede snelle service

goed en vriendelijk geholpen.

Netjes geholpen en goed bedrijf.

In januari 2021 hebben mijn vrouw en ik hier onze Peugeot 5008 aangeschaft en zijn netjes geholpen de aankoop verliep netjes en alles ging zoals afgesproken. Indien wij nog een auto zoeken en Vlastuin zou hebben wat wij zoeken zouden we zeker hier nog een keer terug komen. Eduard bedankt voor de service.

kan niet anders zeggen dan een hele goede ervaring

In december naar tevredenheid 2 auto's ingeruild voor een jaguar XE, na melding van een storing in het motormanagement, ben ik vriendelijk en deskundig te woord gestaan, en is dit zonder enige discussie professioneel verholpen, tijdens de reparatie van de auto, had ik van Vlastuin auto's een leenauto tot mijn beschikking. Kortom, zeer tevreden over het team van Vlastuin auto's. 1 nadeel is niet in de buurt, van mijn woonplaats...

Net bedrijf, goede service, nemen uitgebreid de tijd voor je!

Wij hebben onze auto gekocht bij verkoper Eduard, prettige verkoper, fijn in de omgang en neemt de tijd voor alle vragen. We hebben hem, voordat de verkoop rond was, veel vragen gesteld over het gepleegde onderhoud, extra mogelijkheden etc. Steeds gaf hij snel reactie en stuurde ons van alles foto's via Whatsapp. Uiteindelijk de koop op afstand rond kunnen maken, vanwege de reisafstand, was dat voor ons ook een voordeel. En op het afgesproken moment stond de auto, netjes gepoetst voor ons klaar. Kortom, aanrader!

Geweldig: zowel de inruil. , de uitleg, service en de auto

Verkoper Janno is de vakman, die ingaat op wat je vraagt en eerlijk verkoopt. Alles tot in de puntjes geregeld , dat geeft vertrouwen. Goede en volledige begeleiding bij de aankoop , zowel vooraf als na het kopen van mijn Nissan dus niks dan lof Ik raad Vlastuin auto’s 100% aan Prachtige actie ook : de horeca ondersteuning met hulp aan anderen !

Mooie manier van onderhandelen

Net bedrijf, nette werknemers.

Toch geen 5 sterren, de verkoper die gebeld zou hebben aangegeven dat de prijs vast stond. Dit is na gevraagd toen zei hij dat hij dat gezegd had. Bij het terug luisteren van het gesprek bij thuiskomst was dat dus Niet gezegd. Niet zo netjes dat hij dat niet gewoon eerlijk heeft verteld. Het gesprek kan eventueel worden gemaild mochten jullie mij niet geloven. Al met al wel tevreden

Prettige eerste kennismaking en zeer tevreden over de persoonlijke aandacht van de verkoper, En uiteraard daarom een mooie auto gekocht.

Holleweg 20

3925 LW Scherpenzeel