Geweldig, meerdere auto's aangeschaft en niets anders dan lof.

Geweldig, meerdere auto's aangeschaft en niets anders dan lof. Maakt niet uit wanneer je komt of waar. Altijd staat de koffie klaar en wordt er gezorgd dat je zaken op een deskundige (zeer professioneel) worden opgelost

Prima bedrijf goed geholpen ...mooie locatie

Mooie garage en showroom......goed ontvangen .....en prima geholpen

Onzorgvuldig

Er werd veel moeite gedaan de auto te verkopen. Contact verliep tot dat moment goed. Bij het ophalen van de auto bleek een van jullie medewerkers er schade aan te hebben aangebracht. Die was hersteld maar werd pas gemeld bij het ophalen. Vind ik slordig. Handleiding van de auto werd nagestuurd. Dat is waardeloos. Je koopt toch geen product (in dit geval van bijna 35000 euro!!) zonder fatsoenlijke handleiding. We zijn nu meer dan drie weken verder en nog steeds geen handleiding ontvangen. Dit is ronduit slecht. Als we met pech komen te staan hebben we niks. We weten niet hoe het Dashboard, cruise control en bezinedop werkt. Moeten we zelf maar uitzoeken. Het is werkelijk een bizar slechte service. Zet een auto in de verkoop als je ook een fatsoenlijk boekje hebt van de auto. Dit kan gewoon echt niet.

het was goed

al het begin is moeilijk maar hij heeft uitstekend zijn best gedaan top

Precies wat je mag en wil verwachten

Prettig bedrijf. Goede ontvangst met vrindelijke medewerkers. Ze hebben er mooie en goede auto, staan achter hun product. Top bedrijf is mijn ervaring.

Aardige medewerkers

Echt goed geholpen

Snelle, vlotte, aangename, behulpzame en vriendelijke service

Geen gedoe, als je vijf auto's van dichtbij wil bekijken is dat geen probleem. Geen opdringerigheid maar een snelle, vlotte, aangename, behulpzame en vriendelijke manier van verkopen. Top.

Mooie zaak, netjes geholpen!

Jammer dat er achteraf nog een bijbetaling gevraagd werd omdat de trekhaak bij de standaard leverancier niet leverbaar was.

verkoper had nog erg weinig ervaring.

Ik heb in februari 2020 auto bij Vlastuin gekocht. En was daar erg tevreden mee. Heb daarom ook regelmatig Vlastuin-site bezocht. Deze keer heb ik me erg laten leiden door mijn voorliefde voor het model. Bij vraag welke benzine ik in deze auto kon tanken was het antwoord, dat superbenzine het beste was. Ja en iedereen weet dat E5 weer beter is dan E10. Maar ik wil geen motorschade dus weet ik het nog niet. Nee, in totaal was ik een stuk minder blij. Dit laatste misverstand is inmiddels verholpen en ben ik toch blij met mijn nieuwe aanschaf

Alles perfect geregeld!

Geen gedoe, gewoon recht uit eerlijk zakendoen!

Mijn inruil van auto, is voorspoedig verlopen. Na een goed gesprek over wat ik nodig had ,is na anderhalve week een andere auto gekocht. De aflevering is ook goed gegaan. Ik heb er veel plezier van.

Verkoop proces liep goed, maar follow up minder.

Mijn proefrit gaf aan dat de auto naar rechts trok en de computer meldde dat de rechterachter band op spanning gebracht moest worden. Zou gebeuren volgens verkoper. Bij aflevering naar deze band gevraagd en daar was naar gekeken en lucht toegevoegd. Korte tijd daarna weer te lage bandenspanning. Bij een bandenspeciaalzaak ontdekte men dat er een spijker in de rechterachterband zat en tevens een luchtbel op dezelfde band. men adviseerde mij de band te vervangen en niet verder te rijden. Dit had de garage natuurlijk moeten ontdekken en men had mij niet op deze manier op de weg mogen laten gaan. Levensgevaarlijk, een klapband was mogelijk geweest! Aan een neergelegde claim voor de prijs van een nieuwe band gaf men totaal geen gehoor.

Mooie zaak met vriendelijke mensen. Niets op aan te merken. Heb wel lang op mijn kenteken moeten wachten ( 4 weken ) maar dat probleem lag niet bij Vlastuin.

Vriendelijk en betrouwbaar

Als leek moet ik maar vertrouwen op wat de verkopers zeggen, achteraf blijkt mijn aankoop (Polootje uit 2002) waanzinnig goedkoop te zijn. (Ik heb de mogelijkheid om 'm voor dubbele prijs weer te verkopen!) Bovendien viel er een aantal functies uit, ondanks duidelijke afspraken dat na aankoop alle reparatiekosten gewoon voor mij waren, hebben ze dit gratis gerepareerd en nog samen een proefrit met mij gemaakt om het een en ander te controleren. (Ook hielpen ze met het in orde maken van alle papieren.) Toen bij de APK een aantal dingen vervangen moesten worden en de auto twee dagen moest missen is er slechts 1 werkuur gerekend en de huurauto was gratis. Van te voren had ik bij reparaties/APK graag meer geïnformeerd willen worden over te verwachten kosten bijvoorbeeld. Een ander minpunt vind ik dat de reparaties niet helemaal netjes worden afgewerkt. Ik beveel dit bedrijf van harte aan!

goede en duidelijke uitleg

klant vriendelijk ruime mogelukheid om de auto met de auto te rijden alles goed en naar wens behandeld

Een prima garage!

Bij deze garage heel vriendelijk te woord gestaan! Prachtige auto gekocht; precies zoals op de website was beschreven.

Top service

Jarno is een man die verstand van zijn werk heeft. Ondertussen heb ik Vlastuin al aan een aantal vrienden aanbevolen. Ga zo door en bedankt voor alles.

Gewoon goed top ervaring.

Vriendelijk en goede service. Echt een aanrader

Bijna perfect

2 tegenvallers. 1 30000 euro bijleggen en een totaal lege benzine tank. 2 Had wel een bosje bloemen verwacht bij het afleveren. Gr Andre van den Broek

Jarenlange relatie geeft groot vertrouwen!

Kwaliteit hoog in het vaandel! Wij waarderen het klantgericht werken, wij voelen ons als klant gezien, snelle service, denken in oplossingen en niet in problemen. Echt een aanrader!

Nissan qashqai Tekna+

Zeer tevreden met de Nissan. Mooie zaak en vriendelijk personeel. Had vooraf eerst even gebeld of de auto nog beschikbaar was. Bij aankomst was de auto netjes klaargezet voor proefrit. Zoals het hoort ... en niet nog ff gauw dit en dat regelen. (ook meegemaakt in het verleden, ben er dan al klaar mee eigenlijk). Tevreden klant verlaat het pand zeg maar. Blij met de auto bedankt

Autobedrijf met aandacht voor mensen .

Goed en vriendelijk ontvangen en duidelijke uitleg bij vragen

Duidelijkheid, snelle actie en zeer klantvriendelijkheid.

Onze ervaring ervaren wij als hierboven beschreven. Top bedrijf!!

Duidelijk en goede service

Vriendelijke ontvangst, men neemt de tijd voor je. Uiteindelijk auto gekocht en alles is zoals afgesproken geregeld. Leuk cadeau bij de aanschaf van de auto. Blijf de service voor de auto hier behouden.

Holleweg 20

3925 LW Scherpenzeel