prima, snel enduidelijk

snel en vakkundig. no nonsense aanpak en duidelijke informatie.

Deskundig en openhartig Autoverkoopbedrijf

Ik heb de aankoop van mijn BMW 218 i zeer prettig ervaren bij Vlastuin. Deskundig en openhartig, goede prijs-kwaliteitvergouding. Prettige ontvangst en service.

xxx

xxx

Vriendelijke contact, goeie deal, fijne auto!

Nadat ik de auto gevonden had op het internet kon ik al snel een proefrit inplannen. Voor deze datum kreeg ik via de mail al te horen wat (naar schatting) de waarde was van de auto die ik wilde inleveren. Op de dag van de proefrit werden we vriendelijk ontvangen. De eigenaar stond ons te woord en vertelde enthousiast over het familiebedrijf. We hebben de deal kunnen maken! Een week later konden we de auto ophalen. We kregen zelfs nog een mooi cadeau mee. Een fijn bedrijf met vriendelijk personeel.

Goed en klant vriendelijk

Zeer prettig bedrijf

Mooie showroom met jonge gebruikte wagens van hoge kwaliteit. Werkplaats en receptie gekoppeld aan de showroom, doet zeer betrouwbaar aan. Het bedrijf zou voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van een gerenommeerde merkdealer.

Leuk contact, oplevering matig

Bij het ophalen bijna geen benzine in de tank en ik merk nu dat de navigatie nog van 2015 is. Had mi een update moeten krijgen bij oplevering Vwb de benzine de vraag gekregen of Vlastuin dan 20 euro moet overmaken. Mijn antwoord nee. Persoonlijk zou ik die vraag nooit stellen en gewoon dat geld overmaken. Fout van Vlastuin, dan niet aan de koper vragen of je dat moet herstellen. Moet je gewoon doen naar mijn mening

matig

ik kreeg de sleutels en werd dag gezegd zonder verdere uitleg of iets

Heel erg tevreden.

Vriendelijk geholpen. Veel geduld met uitleggen. Zeer tevreden.

Helder, simpel snel en zeer vriendelijk

Helder, simpel snel en zeer vriendelijk. Een mooie showroom en veel aanbod. Deskundig en toegankelijk.

Zakelijk maar vriendelijk

Prima Ik had alleen iets meer verwacht,toen we de auto kwamen halen. Kleine attentie misschien . Groetjes Fam. de Bot

Een auto kopen bij Vlastuin is mij prima bevallen.

Onlangs een jong gebruikte auto gekocht. Prima geholpen, kon direct een proefrit maken en over de inruil van mijn auto werden wij het snel eens.

Correcte behandeling en overdracht van de auto.

Vriendelijke ontvangst. Goede toelichting op vragen. Plezierige overdracht.

Deskundig en klant vrindelijk

Goed bedrijf, ik merk alleen op dat de aflevering wat zorgvuldiger had gekund.

Goed geholpen, mooi bedrijf, ,met mooie auto,s

Onlangs een Bmw 3 serie gekocht, Goed geholpen. En een hele fijne auto!

Heel erg goed

Fijne garage , dit is onze tweede auto die wij er gekocht hebben.

Super!

We kregen goed advies en info over de auto en een mooie prijs

Auto bevalt prima

Fijne auto gekocht.... en vriendelijk personeel

Accuraat, correct, sympathiek.

Zie boven

Fijne zaak

Ik werd fijn geholpen,

soepel. eerlijke bedragen.

gewoon goed/eerlijk/soepel/proffesional. grote kans dat ik hier in de toekomst terug kom.

Super!! Meedenkend!

Goed!

Prettig en betrouwbaar

Super, alles draait niet om geld

Nette behandeling

Een auto koop je niet dagelijks dus het is een kwestie van gevoel bij mij. Koop ik de auto die ik echt de komende jaren wil rijden? Krijg ik waar voor mijn geld? Is de auto die ik wil kopen het geld waard en krijg ik een nette inruilwaarde terug voor mijn eigen auto? Ik ben een leek op dit gebied, maar ik ben bij Vlastuin, zover ik het kan beoordelen, goed geholpen.

Holleweg 20

3925 LW Scherpenzeel