Super!!!!!!

Met 1 woord top

fantastisch

Wij hebben net een andere auto hier gekocht. Heel erg goed geholpen en eerlijk advies gehad. Ook de service is perfect. We kwamen bij de aflevering er achter dat er iets niet goed was met de banden en een achterlamp unit. Werd direct zonder problemen vervangen en geregeld! Echt super gewoon.

goede service

Klantvriendelijk Kleine problemen worden even snel tussendoor opgelost.

Behulpzaam

Goede service en vriendelijk personeel

Prettig

Op je gemak de auto bekijken... Direct gewoon een scherpe prijs... hier hoef je niet lang om te zeuren.

Positief in de breedste zin van het woord

Ik heb snel zaken kunnen doen en de afspraken worden nagekomen, waarbij ze er alles aan doen om de klant te bedienen naar tevredenheid.

Fantastisch en snel geholpen bij aanschaf van auto

De accountmanager Frank was zelfs op zijn vrije dag bereikbaar voor spoedvragen, ik werd snel op de hoogte gesteld van auto's in mijn prijsklasse en hierin goed geadviseerd. Eenmaal auto uitgezocht, werd alles extra snel in gang gezet voor mij zodat ik zo kort mogelijk met vervangend vervoer hoefde te rijden.

Verkoopt mooie auto's

Mooie auto getroffen bij bedrijf, erg vriendelijk geholpen, in mijn geval niet meteen duidelijk m.b.t. prijs / afspraken. Er wordt veel (eromheen) gepraat dus als je daardoor heen prikt, heb je een goed adres voor een mooie nette auto..

toppie

verder geen commentaar gwoon toppie

Prettig en correct geholpen

Bij onze zoektocht naar een andere auto zijn we prima geholpen door de medewerker. Het bedrijf maakt op ons een professionele indruk, en heeft een ruime keuze.

Jammer

Na een paar keer telefonisch contact toch maar eens gaan kijken bij Vlastuin. De auto die ik op het oog had was door de zgn december actie een paar duizend euro goedkoper. Echter, dit blijkt een sigaar uit eigen doos want wordt er dan gezegd tijdens het gesprek u kunt inruilen maar wel tegen handelsprijzen. Concreet, Vlastuin bood in mijn geval ruim 5000 eur minder aan inruil dan een willekeurig andere autobedrijf. Had het gevoel totaal niet serieus te worden genomen en ik stond dan ook weer snel buiten met een visitekaartje in mijn hand die hadden ze beter zelf kunnen houden. Voor mij persoonlijk totaal geen klik met dit bedrijf!

Heel positief

Heel prettig geholpen door de directeur himzelf

Vriendelijke medewerkers en eerlijke openheid

Onlangs een pracht auto gekocht voor een nette prijs, en zeer vriendelijk behandeld.

prachtige zaak waar je graag naar binnen gaat met mooie showroom

Heb bij jullie een vw Golf gekocht wat een hele aardige auto is. Goed geholpen en binnen 2 uur reed ik weg met deze prachtige auto. Aftersales is ook goed opgepakt, kortom een bedrijf waar je dus gewoon naar terug kunt gaan om een heerlijke auto te kopen.

Prettig en goed gemutst personeel.

Heb gedeald met de eigenaar zelf. Dat heeft goed gewerkt. Korte duidelijke lijnen! Mooi uitziende showroom met goede koffie.

De eerste indruk is vriendelijk, maar wat overblijft is een gevoel van onvrede

Enthousiast welkom, met direct excuus voor de drukte (door onderbezetting ivm ziekt, kan gebeuren). Proefrit gemaakt met collega op de achterbank. Daardoor 'druk' om vooral niet te ver te rijden. Latere auto's van duurdere waarden reden wel alleen weg (dacht eerst dat het kwam ivm de auto waar we in reden). Bij onderhandelen geen enkele beweging om ook maar een miniem deel van de prijs te halen (zou werken ihkv het goede gevoel), sterker nog toen de prijs stond werd ook nog verteld dat er rij-klaar maak kosten bij zouden komen. Dat staat weliswaar op de website, maar aan het eind van een onderhandeling zonder incentive voelt dat toch slecht. Verder zeer teleurstellend om bij thuiskomst te merken dat er geen krik, reservewiel, gevaren 3-hoek e.d. in zitten (maw alles wat je nodig hebt bij pech/lekke band). In feite dus een incomplete auto afgeleverd.

Je wordt keurig geholpen en afspraken worden nagekomen.

Fijn geholpen

Je wordt correct geholpen ,en een goede afhandeling

Vriendelijk , too the point, en eerlijk geholpen.

Mooie zaak met eerlijke mensen die een hart voor het autorijden hebben en graag mooie auto s willen verkopen

Ik vind vlas en tuin een goeie garage

Ze hebben mij goed geholpen en ze zijn ook klant vriendelijk naar de mensen toe

Mooie autozautozaak met goede occasion.

Eerlijke prijzen en aardig en behulpzaam personeel .proefrit mogelijk .En aflevering auto volgens afspraak. Kom zeker hier terug.

Mee denkend bedrijf, met de service hoog in het vaandel!

Positief

Vriendelijk

Ben goed en vriendelijk met tijd te woord gestaan en geholpen. Alleen had ik iets meer korting verwacht 😉😉😉😉👍👍

Matig

Mist een slotbout op achterwiel. Lekkage koelvloeistof. Hitteschild turbo mist bout

zeer prettige en keurige service

Het ontvangst bij de receptie, de correcte service en de prettige zakelijke afhandeling is de positieve ervaring die ik heb bij Vlastuin.

Holleweg 20

3925 LW Scherpenzeel