Vriendelijk, correct en snel!

Vriendelijk aan de telefoon. Erg fijn om een specificatie te krijgen via de mail. Ik ben erg tevreden!!

goed meedenken en communiceren

Soms heb je gewoon pech met een auto. ondanks alle inspanning van garagebedrijf Okken, moesten we toch overgaan naar aanschaf andere auto. Ook hierin zijn we in gezamenlijkheid geslaagd. Al met al zeer tevreden over de gang van zaken bij autobedrijf Okken. Ga zo door!

goede service

goede service en vriendelijk personeel

Top bedrijf, alles super geregeld.

Top bedrijf, alles super geregeld.

Prima garage

Transparant in de uit te voeren en de kosten. Zelfs nog even door de wasstraat geweest. De auto staat er weer schoon en fit bij!

Heel klantvriendelijk en goed werk!

Wij zijn erg tevreden over autobedrijf Okken. We worden goed en heel vriendelijk te woord gestaan. We zijn erg tevreden over de service. Er wordt duidelijk gecommuniceerd wat we kunnen verwachten, reparaties en of onderhoudsbeurten worden heel goed en ook betaalbaar uitgevoerd. Wij zijn al jaren ene vaste klant van autobedrijf Okken en dat houden we ook graag zo.

Deskundig en snel

Vriendelijk en hulpvaardig

Prima en volgens afspraak

Vriendelijk personeel

Snelle deskundige hulp

Fijn zo hulpvaardig

Snelle deskundige hulp

Fijn deze hulpvaardigheid

Uitstekende, snelle service en zeer vriendelijk en klantgericht

Altijd snelle en goede service, heel vriendelijk en klantgericht, denken mee in oplossingen en zorgen voor goed en veilig onderhoud van mijn auto.

Top bedrijf met top service

Top bedrijf met top service

Goede service en klantvriendelijk

Meer hoef ik niet over te zeggen, ben tevreden.

Deskundig en aardig personeel

Vriendelijk ontvangst en een tafel met koffieapparaat als je moet wachten., Ik heb t volste vertrouwen in de monteurs- zijn zeer deskundig. Moderne schone garage!

Ik word altijd vriendelijk en snel geholpen, niks op aan te merken.

Net bedrijf, heldere uitleg bij reparatie

Al jaren vaste klant. Alle reparaties voor mijn auto kan de garage zelf oplossen. Bij onverwachte reparatie wordt de klant telefonisch ingelicht waarbij je netjes te woord wordt gestaan en een goed advies krijgt van de balie medewerker.

service zoals service moet zijn

vlotte bandenwissel

Zeer betrouwbaar en gastvrij

Vriendelijk personeel en je kunt er van opaan dat de auto goed nagekeken wordt . Prima garage

Vriendelijk personeel en perfecte service. no

Altijd vriendelijk geholpen en perfecte service.

Oelenboom 8

9461VA Gieten

Over Autobedrijf Okken Gieten B.V.

Welkom bij Autobedrijf Okken "Ouderwetse service in moderne techniek" Wij bieden volledige service voor uw auto, ongeacht het merk, kilometerstand of leeftijd. In onze ruime en moderne werkplaats werken wij dagelijks hard aan uw mobiliteit. Of het nu gaat om onderhoud, APK of een een complete motorrevisie, met een nieuwe auto of een classic, bedrijfswagen, camper of elektrische auto, u kunt terecht bij Autobedrijf Okken. Wij verkopen zowel nieuwe als gebruikte personen- en bedrijfswagens van alle merken en in iedere prijsklasse. Deze auto's worden geleverd onder dezelfde condities en garanties als bij de merkdealer. 24 uur per dag tanken kan bij ons Shell tankstation en voor een heerlijk vers belegd broodje en/of een kopje koffie is er onze Stop34Bakery in onze tankshop. Een moderne roll-over wasstraat en 3 doe het zelf wasboxen ontdoen uw auto, camper, caravan en zelfs truck van al het vuil.