Goede service, vriendelijke mensen!

De auto is goed en netjes nagekeken en klaargemaakt. Dure dingen worden overlegd wat zeer prettig is. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Vriendelijk personeel. Ik kom hier ieder jaar weer terug.

Prima s service en contact

Keurige en aardige afhandeling aan de telefoon en in de werkplaats en ook aan de pomp

Eerste auto gekocht, goed gevoel aan overgehouden.

Na een zoektocht op Gaspedaal , mijn eerste auto gevonden bij Okken. Na eerste bezoek goed gevoel aan overgehouden. Na proefrit auto inderdaad gekocht. Deal was snel gemaakt, prima service.

Goede ervaring

Ik heb een goede ervaring . Net als in 2017. Nu weer bij de aankoop van een auto. Vlotte en vriendelijke bediening en correcte bemiddeling en afwerking.

Aanrader

Prima , netjes en vriendelijk geholpen

Mijn ervaring is een goede dienstverlening en zeer klant vriendelijk.

Als hierboven en er wordt meegedacht met de klant en dit vindt ik heel prettig. Wat mij zeker een vertrouwd gevoel geeft.

Uitstekend goede service

Goede service, goede monteurs, vriendelijke balie

Goede garage met vriendelijk personeel

Ik kom al jaren bij autobedrijf Okken. Je wordt altijd goed geholpen. Goede werkplaats en een ruime hoeveelheid occasions.

Denken mee met de klant.

Zeer goed en klantvriendelijk.

Goeie service!

Goeie service!

Uitstekend!

Garage Okken staat altijd voor me klaar

Goede service!

Goed geholpen bij Autobedrijf Okken!

Goed voor elkaar

4 nieuwe banden laten monteren, de auto rijd weer als nieuw. Als extraatje de auto weer keurig gewassen thuis, top !

Betrouwbare garage met prima service

Auto voor grote beurt gebracht. Altijd goed gevoel dat auto goed is nagekeken. Helder en duidelijke communicatie. Vriendelijk word je tewoord gestaan.

deskundig ,eerlijk, vriendelijk, flexibel en korte lijnen.

Fijne garage, zeer deskundig, eerlijk , vriendelijk en toe de point, flexibel, korte lijnen. geen ingewikkeld gedoe. Steeds dezelfde gezichten geeft vertrouwen

Vriendelijk en behulpzaam

Vrindelijk personeel en de communicatie is rima

Prima geregeld allemaal

Auto is voor onderhoud (beurt), APK en aircoservice bij Okken geweest. De werkzaamheden zijn prima uitgevoerd en men is prettig in de communicatie.

vriendelijk, snel en deskundig

Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen.

Klantgericht

Prettig, open en duidelijk.

prima service

Ik word altijd direct geholpen, prima service en vriendelijke mensen.

Netjes ontvangen.

Afspraak goed na gekomen

Banden wissel goed uitgevoerd

Vriendelijk en goed

Goed en snel geholpen

Goede ervaringen met het team van Okken

Laatst hadden we vreemde geur in de auto. Afspraak gemaakt bij Okken. Zij hebben keurig opgespoord wat het euvel was en verholpen

Afspraken goed nagekomen

Vriendelijke en effectieve bejegening van mij als klant. Vertrouwen gewekt dat dit ook in de komende tijd zo blijft Bv, als er onverhoopt een garantiegeval moet worden opgelost.

Oelenboom 8

9461VA Gieten

Over Autobedrijf Okken Gieten B.V.

Welkom bij Autobedrijf Okken "Ouderwetse service in moderne techniek" Wij bieden volledige service voor uw auto, ongeacht het merk, kilometerstand of leeftijd. In onze ruime en moderne werkplaats werken wij dagelijks hard aan uw mobiliteit. Of het nu gaat om onderhoud, APK of een een complete motorrevisie, met een nieuwe auto of een classic, bedrijfswagen, camper of elektrische auto, u kunt terecht bij Autobedrijf Okken. Wij verkopen zowel nieuwe als gebruikte personen- en bedrijfswagens van alle merken en in iedere prijsklasse. Deze auto's worden geleverd onder dezelfde condities en garanties als bij de merkdealer. 24 uur per dag tanken kan bij ons Shell tankstation en voor een heerlijk vers belegd broodje en/of een kopje koffie is er onze Stop34Bakery in onze tankshop. Een moderne roll-over wasstraat en 3 doe het zelf wasboxen ontdoen uw auto, camper, caravan en zelfs truck van al het vuil.