Goede service en vriendelijk personeel.

Klantgericht, service goed, snelle terugkoppeling overleg als er iets extra's aan de auto moet plaatsvinden. Vriendelijk personeel.

Zeer klantvriendelijk

Zeer tevreden over de service

als vanouds

wederom een snelle banden wissel

Fijne garage. Gemoedelijke sfeer en behulpzaam. Mijn mini hier gekocht. Erg blij mee. Ga zo door

Prima service en persoonlijke aandacht

Altijd behulpzaam en aandacht. Bekwaam personeel. Altijd goed geholpen.

Goede service. Word goed werk afgeleverd.

Een hele fijne garage!

Goede afspraken, prettig contact. Mooie schone auto terug!

Blij met fijne garage in de buurt

We rijden een oude auto en dankzij de uistekende service van garage Okken kunnen we er nog een poosje in rijden. Vriendelijk en hulpvaardig personeel en de reparaties snel en goed uitgevoerd. En de rekening valt altijd mee kortom we zijn blij dat we deze garage bij ons in de buurt hebben!

Kundig, betrouwbaar en service gericht !!

Kundig, betrouwbaar en service gericht !!

Hulpvaardig en duidelijk

Meer dan prima geholpen. Goede service en duidelijke afspraken/communicatie (no-nonsense). Wat je van een garage hoopt te krijgen in een dorp.

Goede service, vriendelijk personeel

Goede service, schept vertrouwen

Vakkundig en vriendelijk

Vakkundig, en vriendelijk.

Tevreden

Goede snelle service, vriendelijke medewerkers.

Super garage, vriendelijk personeel.

Vriendelijk personeel en altijd een oplossing.

Heel fijne garage goede communicatie en goede service

Al mijn vragen worden serieus beantwoordt en suggestie gedaan wanneer het niet binnen bereik van auto bedrijf Okken ligt, ga zo door en we blijven nog lang klant bij jullie. Mvrgr Fam Vreugdenhil Eshof 1 Eext.

Auto rijdt weer goed prima service allemaal goed geregeld

Gewoon zo doorgaan

goede service

vriendelijke benadering

Hele fijne service

Aanschaf en onderhoud is prima geregeld, top bedrijf!

Garage en medewerkers zo als het hoort

Eerlijk, betrouwbaar en weet om te gaan met klanten. Ze helpen je of het hun eigen auto is. Zeer Vriendelijke eigenaar.

Een bedrijf met betrouwbare en zeer goede dienstverlening

Okken is klantvriendelijk, houdt zich aan afspraken en levert goed werk af. Bij ingrijpende reparaties wordt altijd vooraf overlegd met de eigenaar van de auto. Als een reparatie of onderhoud langer duurt dan aanvankelijk gedacht wordt hij daarover geïnformeerd. Als een probleem snel kan worden aangepakt krijgt de wachtende eigenaar een kop koffie aangeboden.

Service gericht en klantvriendelijk bedrijf die professioneel te werk gaan..

Professioneel bedrijf die zeer klantvriendelijk te werk gaat. Nemen alle tijd om je te helpen, uitleg te geven en mogelijkheden te bespreken. Een ongedwongen sfeer waarbij je een gevoel krijgt waarbij je je thuis voelt. Auto gekocht en perfect, zoals afgesproken, afgeleverd met als verrassing een leuke attentie erbij. Zeer tevreden over dit familiebedrijf.

Duidelijke uitleg van de verrichte werkzaamheden

Klantvriendelijk bedrijf

Onlangs bij Okken geweest omdat wij belangstelling hadden voor een van de occasions. Eerste bezoek liep wat stroef maar bij ons tweede bezoek zijn wij goed en netjes geholpen. We hebben testrit gemaakt en daarna een goed gesprek gehad over de verkoop. Uiteindelijk auto gekocht.

Uitstekende kwaliteit en service!

Ik heb 2 keer van jullie super snelle pech hulp service gebruik gemaakt: geweldig. Zowel kantoor als garage medewerkers zijn erg service gericht en vriendelijk. Ik ben een zeer tevreden klant!

Oelenboom 8

9461VA Gieten

Over Autobedrijf Okken Gieten B.V.

Welkom bij Autobedrijf Okken "Ouderwetse service in moderne techniek" Wij bieden volledige service voor uw auto, ongeacht het merk, kilometerstand of leeftijd. In onze ruime en moderne werkplaats werken wij dagelijks hard aan uw mobiliteit. Of het nu gaat om onderhoud, APK of een een complete motorrevisie, met een nieuwe auto of een classic, bedrijfswagen, camper of elektrische auto, u kunt terecht bij Autobedrijf Okken. Wij verkopen zowel nieuwe als gebruikte personen- en bedrijfswagens van alle merken en in iedere prijsklasse. Deze auto's worden geleverd onder dezelfde condities en garanties als bij de merkdealer. 24 uur per dag tanken kan bij ons Shell tankstation en voor een heerlijk vers belegd broodje en/of een kopje koffie is er onze Stop34Bakery in onze tankshop. Een moderne roll-over wasstraat en 3 doe het zelf wasboxen ontdoen uw auto, camper, caravan en zelfs truck van al het vuil.