Goede en persoonlijke service

Afspraak gemakkelijk gemaakt en correcte afwerking.

Ook al ben je een meisje van 14 of een man van 52, je wordt altijd serieus genomen.

Prima en snelle service

Prima werk en snel

Vriendelijk

Vriendelijk personeel

Vlot en adequaat geholpen

Super fijn bedrijf met leuke en goede vakmensen

Gezellige mensen, altijd tijd voor een babbeltje en een bakje koffie. Goede werkplaats en een mooie voorraad auto's!

Goede kwaliteit, snelle service en aardige crew

Professioneel, meedenkend, snelle en goed uitgevoerde service door heel vriendelijk personeel. Al vele jaren een heel tevreden klant....

Altijd uitstekend geholpen

Mijn ervaring bij Autobedrijf Okken is altijd goed.

zeer tevreden over onze nieuwe auto

wat ik persoonlijk belangrijk vindt is dat de eigenaar tevens chef werkplaats is.

goede ervaring

Goede service, serieus en bijzonder vriendelijk

Service kent geen grens altijd super service

Ik heb alleen maar hele goede ervaringen. Snel, goed en uitstekende service. Altijd een snelle oplossing als je problemen heb met je auto en proberen je snel weer de weg op te krijgen

Geweldig goede garage

Garagebedrijf Okken is een geweldig goede garage voor regulier onderhoud en reparatie van elke auto van de kleinste Up tot de grootste Panamera maar staat ook altijd klaar voor een acuut probleem van een lekke band of een lege accu. Ook de auto verkoop is een begrip in Gieten en omstreken, gewoon betrouwbaar zoals je dat wil.

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Betrouwbaar en klantvriendelijk.

Goede service en klantvriendelijk

Prettige contact, klantvriendelijk en behulpzaam. Goede kwaliteit van reparatie.

Grandioos

We hebben de auto bij okken gekocht, waar ouderwetse service echt nog bestaat. Een aantal afspraken gemaakt omtrent de aankoop, en waarachtig alles. Gedaan ook! Dat zie je nog weinig. Ook netjes uitleg gekregen over het multimedia systeem. Een bosje bloemen en brandstof. Deze goede service en meedenkendheid zijn met een vergrootglas weinig meer te vinden. Ga zo door toppers! Jullie zijn een goed bedrijf met de klant op de eerste plek

Verrassend laag bedrag voor keuring en beurt auto

Ik was aangenaam verrast dat mijn 16 jaar oude Opel tegen een laag bedrag van 56 euro gekeurd was en een beurt heeft gekregen. Ook werd een lekke band gerepareerd. Helemaal geen onnodige kosten gemaakt. Ik vind het vertrouwd en heb er goede ervaring mee mijn auto bij garage Okken in onderhoud te hebben.

Uitstekende service door vriendelijke mensen.

Wij zijn al jaren klant bij Autobedrijf Okken en we zijn nog nooit teleurgesteld. De service is altijd uitstekend net als het vakmanschap. Bovendien zijn de medewerkers altijd erg vriendelijk en behulpzaam.

Goede service.

Goede service.

Gewoon. zoals het hoort !

Planning zoals afgesproken. Meerwerk vooraf aangekondigd via mail. Auto volledig gewassen en gezogen. Prima voor elkaar !

Top personeel en goede service

Zeer tevreden echt een top garage !

Erg klantvriendelijk

Zeer betrouwbaar en betrokken

Ik krijg steeds mailtjes terwijl ik geen klant ben

Ondanks berichten dat ik dit niet wil blijven jullie mij post sturen voor ene Max Metselaar. Die zal echt wel een mailadres hebben, maar niet dat van mij

Telefonisch altijd bereikbaar voor een probleem met de auto !

Op een ochtend op de snelweg stond het dashboard op rood , antwoord zet de auto direct aan de kant . Stapte uit en belde rechtstreeks met Okken , werd direct te woord gestaan en kreeg duidelijke instructies en hierdoor kwam ik veilig bij de garage .

Zeer goede service

Prima geregeld

Oelenboom 8

9461VA Gieten

Over Autobedrijf Okken Gieten B.V.

Welkom bij Autobedrijf Okken "Ouderwetse service in moderne techniek" Wij bieden volledige service voor uw auto, ongeacht het merk, kilometerstand of leeftijd. In onze ruime en moderne werkplaats werken wij dagelijks hard aan uw mobiliteit. Of het nu gaat om onderhoud, APK of een een complete motorrevisie, met een nieuwe auto of een classic, bedrijfswagen, camper of elektrische auto, u kunt terecht bij Autobedrijf Okken. Wij verkopen zowel nieuwe als gebruikte personen- en bedrijfswagens van alle merken en in iedere prijsklasse. Deze auto's worden geleverd onder dezelfde condities en garanties als bij de merkdealer. 24 uur per dag tanken kan bij ons Shell tankstation en voor een heerlijk vers belegd broodje en/of een kopje koffie is er onze Stop34Bakery in onze tankshop. Een moderne roll-over wasstraat en 3 doe het zelf wasboxen ontdoen uw auto, camper, caravan en zelfs truck van al het vuil.