Autobedrijf Okken staat altijd voor je klaar!

Bij auto problemen groot of klein kun je altijd bij Autobedrijf Okken terecht. Zowel de eigenaar als het personeel hebben aandacht voor de klant en denken in oplossingen!

Ze verlenen een heel goede service

Mijn ervaring is dat ze bij Autobedrijf Okken altijd voor je klaar staan.

prima service , klantvriendelijk en plezierig personeel

zie boven

Correcte behandeling aan de service bali Auto was zelfs (zonder opdracht gewassen) Prima geregeld

Top service

Vastgelopen op een modderig pad tijdens een toertochtje met m’n moeder van 89. De ANWB wilde niet helpen want waren bang zelf vast te komen zitten. En verder kon ik het zelf uitzoeken. Garage Okken gebeld met de vraag of ze iemand wisten met een trekker. “We komen zelf wel met een four wheel drive” Binnen een kwartier stonden er twee lachende mannen en hadden in no time de auto eruit getrokken. De auto moest daarna ook wel hoognodig door de wasstraat. Hebben ze ook nog geregeld. Op de vraag wat ik ze verschuldigd was was het antwoord “niets”. Dit is meer dan top service. En m’n moeder heeft een mooi verhaal kunnen vertellen terug in het bejaardenhuis. Heel erg bedankt mannen.

Betrouwbaar en vakkundig

Prachtig familiebedrijf met goeie service en klantvriendelijkheid.

Mijn ervaring is gewoon zo doorgaan

Heel klantvriendelijk altijd goed geholpen

Altijd goed

ga zo door ik ben tevreden

Vriendelijk, accuraat en een goede service

Zeer goede service en meedenkend in oplossingen.

Goeie service

klant vriendelijk En goeie service

Vriendelijke service

Vrijwel altijd kan ik terecht met technische vragen. Vriendelijk personeel.

Top Service

top

Service staat voorop

Ook bij ongewone verzoeken doet men bij Okken hun best om het de klant naar de zin te maken.

Prima!

Goede service. Staan voor je klaar.

Top bedrijf

Top service, je wordt.altijd gelijk geholpen hoe.druk.het ook is.

Snel en professioneel

Er word alles aan gedaan om je auto weer tip top bij de weg te krijgen. Altijd vriendelijk en meedenkend.

Snelle service Behulpzaam Klantvriendelojk

Keurig geholpen en alles van tevoren overlegd.

Kklant gericht goede service en vriendelijk personeel

Jaren lang klant, altijd vriendelijk personeel. Geen reparaties waar je als klant niets van weet. Denken met de klant mee.

Zeer klantvriendelijk en bekwaam.

Klantgericht en goed

Okken is erg klantgericht. Je wordt aan de balie al vriendelijk en persoonlijk benaderd. Hier ben je geen nummer. Okken levert goed werk. Fijne garage!

Prima, super

Goede communicatie en duudelijkheid

Komen afspraken goed na

Vriendelijk personeel, goede service!!

Flexibel en goede service

Zoals altijd zijn ze bereid om mee te denken, flexibel dus. Ze komen afspraken na en doen wat is afgesproken, Wanneer er zich onverzien iets voordoet bellen ze altijd, service dus...

Vriendelijk en meegaand personeel

Personeel staat je altijd goed te woord en probeert je altijd zo spoedig mogelijk te helpen. Ze zijn eerlijk en betrouwbaar mbt je auto en ze lichten je in als er dingen uitgevoerd moeten worden. Geven een warm welkom en kennen hun vaste klanten bij naam.

Oelenboom 8

9461VA Gieten

Over Autobedrijf Okken Gieten B.V.

Welkom bij Autobedrijf Okken "Ouderwetse service in moderne techniek" Wij bieden volledige service voor uw auto, ongeacht het merk, kilometerstand of leeftijd. In onze ruime en moderne werkplaats werken wij dagelijks hard aan uw mobiliteit. Of het nu gaat om onderhoud, APK of een een complete motorrevisie, met een nieuwe auto of een classic, bedrijfswagen, camper of elektrische auto, u kunt terecht bij Autobedrijf Okken. Wij verkopen zowel nieuwe als gebruikte personen- en bedrijfswagens van alle merken en in iedere prijsklasse. Deze auto's worden geleverd onder dezelfde condities en garanties als bij de merkdealer. 24 uur per dag tanken kan bij ons Shell tankstation en voor een heerlijk vers belegd broodje en/of een kopje koffie is er onze Stop34Bakery in onze tankshop. Een moderne roll-over wasstraat en 3 doe het zelf wasboxen ontdoen uw auto, camper, caravan en zelfs truck van al het vuil.