Vriendelijke en efficiente ontvangst bij de balie.

Vriendelijk en persoonlijk

Er werken vriendelijke mensen en er wordt goed geluisterd naar de klant.

Snelle service en komen afspraken goed na. Bedankt

Alles perfekt en prima service

Altijd goede services

Erg te vreden

Jullie service en vriendelijkheid is top

Jullie service en vriendelijkheid is top

Goede communicatie. Ze bellen als er wat groots moet gebeuren en je bepaalt zelf of het gebeurt of niet. Echter baal ik altijd van de ruiten spreekster. We hadden hem vol en toch krijg je 0.5 liter op de rekening. Iets wat me opvalt dat dat bijna bij elke garage zo gaat

Fijn bedrijf, met prima service

Heen geweest voor APK en onderhoud, alles netjes gedaan.

Prima s=en snelle sevice

APK was snel te plannen en zinder fratsen uitgevoerd.

Snel geholpen.. leuk personeel

Super.. tussendoor geholpen aan een kapotte koplamp.. Bij een renault Modus een flinke klus

Ontzettend goeie service

Bij de vraag die ik stelde m.b.t. de autohulp, die aangeboden wordt door autocrew, werd ik professioneel en vakkundig geholpen. Waardoor al mijn vragen beantwoord waren. Ik kan iederéén autobedrijf Okken aanraden, ook voor de pechhulp die zij leveren.

Werkzaamheden prima uitgevoerd, bedrijf denkt goed mee

Ik heb de auto voor de APK en een storing (moeilijk starten, maar geen accuprobleem o.i.d.) naar Okken gebracht. De (in eerste lastig te herleiden) storing is uiteindelijk opgelost (het bleek een sensor te zijn) en daar ben ik erg blij mee, de auto is nu weer betrouwbaar. De werkzaamheden omtrent de APK zijn ook prima uitgevoerd.

Prima service, ik wordt altijd direct geholpen door vriendelijke mensen.

goede garage

word goed geholpen en klant vriendelijk

snelle en goede service

Ik word altijd goed en snel geholpen.

Altijd goede service en denken met je mee.

Prima service en aardige mensen, echter wel een keer terug moeten komen om mijn auto klaar te hebben. Geen probleem!

Service zoals het hoort, met moderne techniek.

Prima bedrijf, goede service, denken mee. Begrijpen waar het om gaat Lekker dorps, attent en altijd vriendelijk, erg blij mee.

Klantvriendelijk en vakbekwaam

Heel klantvriendelijk en vakbekwaam

heel tevreden

goede service, prima personeel

Heel goed

Onderhoud en reparaties worden heel goed uitgevoerd. Deze firma zal je altijd uit de brand helpen met een probleem en zorgen voor een snelle oplossing dat je weer kan rijden

Prettig om hier je auto in onderhoud te hebben.

Wat een top service. En gratis ook nog.

Sta je met pech en wat nu denk je dan.... Anwb bellen want ik ben lid, maar een hulpvaardige man zei; Ik bel Okken en die komen wel om je te helpen. 10 minuten later is men ter plaatse. Een vriendelijk gezicht en een helpende hand. Nog 10 minuten en ik kan weer op weg. Vraag wat ik verschuldigd ben, tja als ik de Anwb had gebeld had ik daar veel langer gestaan. Niets SERVICE VAN DE ZAAK. Het bestaat nog, een helpende hand, ik wil jullie dan ook nogmaals enorm bedanken. Dank jullie wel!

Goede service voor een normale prijs

We zijn al jaren klant bij garage Okken en zijn tevreden over de geboden service en ondersteuning. Er wordt meegedacht door de monteurs en veelal gezocht naar een passende oplossing.

Oelenboom 8

9461VA Gieten

Over Autobedrijf Okken Gieten B.V.

Welkom bij Autobedrijf Okken "Ouderwetse service in moderne techniek" Wij bieden volledige service voor uw auto, ongeacht het merk, kilometerstand of leeftijd. In onze ruime en moderne werkplaats werken wij dagelijks hard aan uw mobiliteit. Of het nu gaat om onderhoud, APK of een een complete motorrevisie, met een nieuwe auto of een classic, bedrijfswagen, camper of elektrische auto, u kunt terecht bij Autobedrijf Okken. Wij verkopen zowel nieuwe als gebruikte personen- en bedrijfswagens van alle merken en in iedere prijsklasse. Deze auto's worden geleverd onder dezelfde condities en garanties als bij de merkdealer. 24 uur per dag tanken kan bij ons Shell tankstation en voor een heerlijk vers belegd broodje en/of een kopje koffie is er onze Stop34Bakery in onze tankshop. Een moderne roll-over wasstraat en 3 doe het zelf wasboxen ontdoen uw auto, camper, caravan en zelfs truck van al het vuil.