Aandacht voor mens en auto

Altijd een luisterend oor voor de technische problemen, meedenkend en als het kan op zoek naar de voordeligste oplossing zonder in te leveren op kwaliteit!

Hele goede ervaringen.

Goede en snelle service.

Zeer klantvriendelijk

Zeer goede informatie klantvriendelijk en ook snelle tel reacties.

heel goede service en eerlijk en betrouwbaar

zeer goede service

Een hulp klaar bedrijf met het oogpunt in de horizon op service!

Mensen zijn vriendelijk, goede service en lekker dichtbij!

Prima ervaring

Goede ontvangst. Geen klachten over de werkzaamheden. Ik ben tevreden.

Keurig bedrijf en goede communicatie

Goede service duidelijke afspraken en goede communicatie

Opdracht uitgevoerd zoals besproken

Prima werk

We werden door Rik(de verkoper) goed en netjes geholpen bij de aanschaf van onze "nieuwe" Meriva. Ook de schade aan de voorbumper is netjes verholpen. We kennen het bedrijf Okken al heel lang en hebben er het volste vertrouwen in.

Snel vakwerk

Mijn linker koplamp was stuk en moest als geheel vervangen worden. De monteur was vaardig en snel in zijn werk. Zeer tevreden over Autobedrijf Okken.

Klantvriendelijke en behulpzaam

Behulpzaam om oplossingen te vinden voor problemen en snelle service

een net een goed bedrijf

goede service altijd contact bij reparatie zoeken vaak een goede tweedehands onderdeel bij een wat oudere auto om de kosten te drukken Meenstal snelle service Goede persoonlijke contacten

Goede service en vriendelijke medewerkers

Vriendelijk personeel Goede service Flexibel

Volgens afspraak direct geholpen en de werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd. Na afloop bleek de auto door de wasstraat te zijn geweest. Leuke verrassing.

zeer deskundig en vakbekwaam bedrijf en personeel

zeer deskundig en vakbekwaam bedrijf overleggen altijd goed met de klant over reparaties en kosten daar van zoeken samen met de klant naar goede oplossingen

Top service

Top service en klantvriendelijk, je kan er altijd terecht met vragen

Snel en uitstekend geholpen Klantvriendelijk

Betrouwbaarheid

geweldige service en aardige gezellige mensen

Garage Okken vakgarage

Zeer deskundig en klantvriendelijk personeel

Een fijne, nette klantgerichte garage

Een erg plezierige garage met vriendelijk personeel die je het gevoel geeft dat de klant centraal staat wat ook daadwerkelijk zo is want men denkt met de klant mee qua oplossingen en als men het even niet weet komt men er later op terug. Wat betreft de aankoop van de occasion. Met proefrijden gaf men aan neem de tijd en na een aantal vragen mocht er nog een keer proef worden gereden. De auto werd keurig op de dag opgeleverd en de afspraken die we hadden waren keurig uitgevoerd. Ben erg blij met de auto en met jullie als garage. Kortom deze garage beveel ik van harte aan !!

Top geregeld.

Goede, eerlijke service. Vriendelijk personeel.

Oelenboom 8

9461VA Gieten

Over Autobedrijf Okken Gieten B.V.

Welkom bij Autobedrijf Okken "Ouderwetse service in moderne techniek" Wij bieden volledige service voor uw auto, ongeacht het merk, kilometerstand of leeftijd. In onze ruime en moderne werkplaats werken wij dagelijks hard aan uw mobiliteit. Of het nu gaat om onderhoud, APK of een een complete motorrevisie, met een nieuwe auto of een classic, bedrijfswagen, camper of elektrische auto, u kunt terecht bij Autobedrijf Okken. Wij verkopen zowel nieuwe als gebruikte personen- en bedrijfswagens van alle merken en in iedere prijsklasse. Deze auto's worden geleverd onder dezelfde condities en garanties als bij de merkdealer. 24 uur per dag tanken kan bij ons Shell tankstation en voor een heerlijk vers belegd broodje en/of een kopje koffie is er onze Stop34Bakery in onze tankshop. Een moderne roll-over wasstraat en 3 doe het zelf wasboxen ontdoen uw auto, camper, caravan en zelfs truck van al het vuil.