Uitstekende service, waarbij ze verder gaan dan normaal

Garage Okken geeft een uitstekende service, waarbij ze verder gaan dan normaal. Onze ervaring is dat ze er alles aandoen om het de klant zo tevreden mogelijk te maken, met al zijn of haar wensen.

Wordt mee gedacht

Top, eerlijk en zeer betrouwbaar

Service en kennis zeer goed. Fijne garage betrouwbaar, eerlijk, klantgericht en denken mee. Niet te vergeten erg vriendelijk.

Klantvriendelijk, no nonsens, transparant,professioneel

Gewoon tevreden. Blij dat dit bedrijf in Gieten gevestigd is.

Altijd behulpzaam

Vriendelijke medewerkers. Ze staan altijd klaar om je te helpen.

Probleem met mijn auto is goed opgelost en op een vriendelijke manier.

Garage Okken zorgt goed voor onze auto

Onze auto kreeg vrijdag een beurt. Er wordt goed gelet op de conditie van de auto. Remvloeistof vervangen want dat moet 1x in de twee jaar. En een opmerking dat in december de achterbanden aan vervanging toe zijn. Wat fijn dat er met je wordt meegedacht wat nodig is. Het is altijd een prettig bezoek aan deze garage. Vriendelijke receptie, redelijke nota en goede service, want als je af en toe vraagt even de banden en olie te controleren doen ze dat altijd zomaar, zonder iets te berekenen. Alleen als de olie bijgevuld moet worden betaal je natuurlijk een beetje. Maar nooit onverwachte hoge kosten. Ben blij dat garage Okken bij ons in de buurt is.

Top service. Aardig personeel.

Snelle service , vakbekwaam !

Afspraken worden correct nagekomen. Tussentijds onverwachte hulp / panne wordt in overleg meestal a la minute verholpen!

Uitstekende service

Geen gedoe Goede bestelbus

Positieve ervaring, vriendelijk geholpen, fijn busje en redelijk tarief

Goede communicatie en uitstekende service

Altijd super goede service en goede communicatie. Bij alle vragen over de auto kun je hier terecht

Fantastisch

Garagebedrijf Okken heeft ons erg goed geholpen met de kapotte accu. Ze waren erg behulpzaam en kwamen vakkundig en betrouwbaar over. Nogmaals bedankt!

We zijn vriendelijk ontvangen en alle afspraken waren geregeld. In één woord geweldig

Alles super geregeld

Hele goede persoonlijke benadering Werkzaamheden volgens afspraak uitgevoerd

GEWELDIG

GEWELDIG BEN EEN VASTE KLANT EN NIKSDAN LOF OVER DIT BEDRIJF

Super vriendelijk

Zeer vriendelijk en meedenken

Goed snel en vakkundig geholpen.

Goede service.

Flexibel meedenkend open communicatie

De juiste aanpak.

Duidelijk wat er is gedaan

Vlotte, kundige aanpak van je probleem

Gewoon goed

Goede service en duidelijke afspraken .. en bij onvolkomenheden wordt er gewoon even overlegd..

Vriendelijk, behulpzaam

Als je ze nodig hebt zijn ze er

correct en snel

Snelle betrouwbare vriendelijke service

Vakwerk

Oelenboom 8

9461VA Gieten

Over Autobedrijf Okken Gieten B.V.

Welkom bij Autobedrijf Okken "Ouderwetse service in moderne techniek" Wij bieden volledige service voor uw auto, ongeacht het merk, kilometerstand of leeftijd. In onze ruime en moderne werkplaats werken wij dagelijks hard aan uw mobiliteit. Of het nu gaat om onderhoud, APK of een een complete motorrevisie, met een nieuwe auto of een classic, bedrijfswagen, camper of elektrische auto, u kunt terecht bij Autobedrijf Okken. Wij verkopen zowel nieuwe als gebruikte personen- en bedrijfswagens van alle merken en in iedere prijsklasse. Deze auto's worden geleverd onder dezelfde condities en garanties als bij de merkdealer. 24 uur per dag tanken kan bij ons Shell tankstation en voor een heerlijk vers belegd broodje en/of een kopje koffie is er onze Stop34Bakery in onze tankshop. Een moderne roll-over wasstraat en 3 doe het zelf wasboxen ontdoen uw auto, camper, caravan en zelfs truck van al het vuil.