Fijn en deskundig geholpen tijdens en voor aankoop occasion
Via de site van hun vond ik een leuke tweedehands renault megaan. Alles werdt zeer goed en duidelijk afgesproken. En zo hebben wij een zeer goede ervaring met de firma vogels. Wij zijn een heel tevreden klant. Alles werd netjes afgehandeld. Bedankt nog hiervoor.
Ik ben zeer te spreken over dit bedrijf, waar ik al dertig jaar klant ben, dat wil nog wat zeggen.Ze zijn vriendelijk, behulpzaam, denken met de klant mee, deskundigen zeer professsioneel.
Ik ben bij autobedrijf Vogels via mijn schoonzoon terecht gekomen. De service die ze verlenen is uitstekend en kan ik iedereen aanraden. Klantgericht, professioneel en vriendelijk. Voor een proefrit zijn ze de auto vanuit Gemert komen brengen, er zijn niet veel bedrijven die zo\'n perfecte service verlenen. De auto is geweldig, mijn oude auto heb ik ook voor een goede prijs in kunnen ruilen bij ze. Geen rompslomp, alleen maar een uitstekende service.
Zeer nette zaak!
1ste keer dat ik hier een auto koop. Maar we zijn goed ingelicht over de auto en netjes een factuur van gemaakt
Als je onverwacht hulp moet inroepen van een garage, is dat nooit leuk. Dan kun je maar beter klant zijn bij garage Vogels in Gemert waar de medewerkers altijd voor je klaarstaan: professioneel en correct, maar vooral ook servicegericht, aandachtig, vriendelijk en meelevend. Dat helpt!
Meer dan 35 jaar ben ik klant bij Vogels autobedrijf. Al die jaren naar volle tevredenheid. Wanneer er iets met mijn auto aan de hand was, heb ik altijd op de service van Vogels kunnen rekenen. Afgelopen week kreeg ik op weg van mijn werk naar huis problemen met mijn auto, ik kon niet meer verder. Na contact met Vogels, opgesleept te zijn, terstond een reparatie, was ik \"slechts\" 2 uur later dan bedoeld thuis. Kortom, ik ben tevreden met Vogels.
Vandaag weer zo goed geholpen. Fijn deskundig advies en een pracht auto uitgekozen. Ik rijd al jaren Renault maar kom speciaal voor de enorme service weer graag terug bij deze garage!
Mijn ervaring met Vogels auto garage is prima. Snelle reacties op contactverzoeken, een positieve instelling om tot een goede deal te komen en uiteindelijk een fair price. Voorlopig rijd ik weer als nieuw, de volgende keer weet ik waar ik naartoe ga!
Ik was op zoek naar een energiezuinige europese auto en kwam terecht bij Renault. Omdat ik service en persoonlijk contact belangrijk vind, ben ik naar Vogels in Gemert gegaan. De kleinschaligheid van het bedrijf met de peroonlijke touch geeft mij vertrouwen dat ik ook in de toekomst bij onderhoud van mijn auto tevreden zal zijn.
Vogels Autobedrijf is een autobedrijf dat bouwt aan een relatie met haar klant. Of nu je voor de aankoop van een auto komt, onderhoud of een APK keuring, klantgerichtheid staat hierbij voorop. Ruim 30 jaar klant, voor aankoop en onderhoud, geeft aan dat Vogels mij biedt wat ik in een autobedrijf zoek. Vogels biedt mij die service die op dat moment gewenst is. Een snelle en vakkundige diagnose door kwalitatief goed personeel die meedenken met de klant en indien noodzakelijk vervangend vervoer aanbieden. Het personeel van Vogels autobedrijf blijft ook na 30 jaar investeren in klant gerichtheid. Garage, magazijn, administratie, verkoop of directie, ze verstaan hun vak.
Beste Lezers, deze mail heb ik naar de Bovag gestuurd betreffend Garage Vogels te Gemert, er wordt een auto verkocht en de papieren worden naar een oude klant gestuurd, en serieus in deze wordt je niet genomen. Tevens Let op, een top ocassion is niet wat het lijkt, zorg ervoor dat de OH-beurt ten alle tijden wordt uitgevoerd en geloof niet in ja dat doen we, alles op paier. Geachte heer / mevrouw, Ik heb van Garage Vogels te Gemert een Factuur ontvangen betreffend de aankoop van een auto. Echter heb ik geen auto gekocht bij Garage Vogels en ben ik ook niet van plan daar een auto meer te kopen. In het verleden heb ik er medio 2007 of 2008 een auto gekocht waar ik ook een Geschil heb aangemeld bij de Geschillen commisie. Nu kreeg ik van Garage Vogels een brief dat ik er een auto zou hebben gekocht, wat niet waar is. Na telefonisch contact werd me eerst aangegeven dat ik de Factuur moest verscheuren en daarna kreeg ik een Creditnota. Ik heb daarna meteen een mail gestuurd dat ik hier niet van gedient was en ik me afvroeg hoe zo iets kon, een foutje wersd aangegeven. Aangezien Garage Vogels bij de Bovag is aangesloten meld ik me dus bij u, het kan niet zo zijn dat klanten moeten vrezen voor hun gegevens of wat dan ook. Ook vraag ik me af op er geen opzet bij is, heb wel eens een televisie programma gezien waarin Garage Houders het niet zo nauw nemen met klanten gegevens en afsluiten van Financieringen. Ook was de brief ondertekend door Vogels en zou het minimaal zijn opgevallen. Graag hoor ik u standpunt hier in want dit kan natuurlijk niet, afgelopen maandag 12-11 heb ik Garage Vogels een mail gestuurd in deze en naar u een cc. Echter heb ik per mail geen reactie ontvangen, het huis adress waar garege Vogels iets naar toe heeft gestuurd is een oud adress. Ik zal dit grapje dan ook gaan voorleggen aan DAS die een eerdere zaak tegen Garage Vogels heeft gevoerd. Graag een reactie per mail.
Positieve ontvangst en zeer behulpzaam. In ieder geval tot en met de aankoop. Service achteraf kan ik nog niet beoordelen omdat ik zojuist een auto heb gekocht. So far, so good.
Mijn vrouw en ik zijn erg enthousiast over de klantvriendelijkheid, de service en over het nakomen van afspraken. Komende uit Rotterdam en dus te laat bij Vogels Renault in Gemert, mochten wij zonder problemen nog een proefrit maken in de Renault Laguna Estate. De zeer bekwame en vriendelijke heer Koopmans bood ons deze mogelijkheid aan. Ook de gesprekken na de aankoop waren door alle medewerkers erg goed. Het zegt genoeg als je na terugkomst in Rotterdam weer terug gaat naar Gemert om daar je zomerbanden op te slaan en het bedrijf de opdracht geeft ook het onderhoud te doen. Ik kan u aanbevelen om voor dit bedrijf te kiezen. Het verdient ondernemersschap.
Ik heb een nieuwe Renault Twingo gekocht, en ben zeer tevreden over de auto.De service en de aflevering is zeer goed.Het personeel is heel klantvriendelijk.Paul Bekkers heeft mij heel goed geholpen.
Prima advisering bij auto keuze. Goede uitleg mogelijkheden. Uitlevering goed.
Via internet een bezoek gebracht aan autobedrijf Vogels. Ontvangst, proefrit en aankoop/inruil auto duurde maar kort. Goed gevoel aan over gehouden. Terugkoppeling na aankoop van auto was verassend.
9 jaar geleden hebben wij bij Dennis (ver)Koopmans (firma Vogels) een renault megane gekocht. Eén van zijn eerste auto\'s in dienst bij firma Vogels. Vorige week hebben we bij Dennis een grand modus aangeschaft. De afstand (50km) van onze woonplaats naar Gemert is zeker de moeite waard gebleken. Uiteindelijk won de klantvriendelijkheid van alle medewerkers, het meedenken, het uitgebreide aanbod en het vertrouwen van nu en 9 jaar geleden het van de overige renault dealers. Wij rijden weer zeer tevreden rond.
In september 2011 hebben wij een Renault Kangoo gekocht. Via Internet kwamen we bij autobedrijf Vogels terecht. Eerst een telefonisch contact. Wat direct opviel, was de klantvriendelijkheid. Tijdens ons eerste bezoek werden wij heel hartlijk ontvangen. Uitgebreide uitleg over de auto, die prachtig onderhouden was. Een week later hebben we de auto opgehaald en werden we verrast met een heerlijke fles wijn. Afgelopen week werd de auto voor een onderhoudsbeurt gebracht. Wat wederom opviel, was de klantvriendelijk- en servicegerichtheid.
vriendelijk, voorkomend, deskundig, bereidwillig om mee te denken
Zeer prettige en vakkundige begeleiding en samenwerking ! Ondanks dat mijn auto niet uit de \"eigen stal\" van Vogels Autobedrijf b.v. Gemert kwam hebben Paul Bekkers en zijn collega\'s me enorm goed begeleid in de aanschaf van een goede en betrouwbare Renault Modus. Enorm bedankt hiervoor !
goede garage klant vriendelijk, iedereen even aardig wat je ook komt doen. verkopers zeer deskundig doen alles voor je wat je wensen ook zijn . auto daar gekocht zeer tevreden perfect.
Beste lezer, 12 Jaar en 5 Renaults ben ik een zeer tevreden klant geweest van Vogels in Gemert. U leest het goed...geweest. Helaas heb ik afscheid genomen van deze dealer omdat mijn keus gevallen is op een ander merk. Zeker ga ik de Service, Klantvriedelijkheid, Kennis van zaken en Altijd nakomen van afspraken missen, dat is een feit. Wilt u een nieuwe Renault of een gebruikte...dan is een bezoek aan Vogels zeker de moeite waard. Ervaar zelf SKKA van dit bedrijf.