4 sterren: goede service, goed behandeld

Deskundig en hartelijke ontvangst goede uitleg en snelle afwikkeling

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fantastische service, gevraagd + ongevraagd advies. Zéér vakkundige medewerkers zowel in de werkplaats, aan de balie en in de showroom. UITSTEKENDE service !

• Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben zeer tevreden over Vogels Autobedrijf. Persoonlijke benadering, fijne sfeer, goede service, eerlijk advies. Een autobedrijf waar ik mij prettig/goed voel.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voorlichting bij de mogelijke aanschaf van een 2e hands of nieuwe auto was prima. Uiteindelijk een nieuwe geworden. Zijn een paar keer geweest en iedere keer geduldig door Dennis te woord gestaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goed en betrouwbaar bedrijf die ons heel goed geholpen hebben. En veel rond kijken zijn we toch bij Vogels terug gekomen. De ervaring van hun was toch zeer betrouwbaar en we hebben dan ook een nieuwe auto gekocht.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaring met het bedrijf. Auto nu ruim 1 week in bezit en nog steeds dik tevreden. Goede uitleg en goed gevoel bij de verkoper.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Voorlichting bij keuze van andere auto prima. Luisteren goed naar wensen en denken mee in mogelijkheden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaringen en prettige ontvangst. Reden voor mij voor de langere reis was goede prijs/kwaliteit verhouding. Auto gevonden via internet.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

we gingen naar Vogels in Gemert of de sleutel paste maar aangezien hij niet paste kregen we van de verkoper Paul toch een stok kaarten. toen viel ons oog op een twingo die in de showroom stond een mooie kleur waar mijn man en ik mee verlieft op werden ,toen zei Paul de verkoper jullie mogen er wel even mee gaan rijden als jullie willen ,en dat hebben we gedaan hij reed geweldig maar dat waren we wel gewend van renault we hadden een laguna van 17 jaar oud. toen we terug kwamen had Paul de koffie al klaar ,en na een leuk gesprek met de verkoper hebben we de auto gekocht.als precentje kregen we ook nog een flesje franse wijn aangeboden das toch leuk bij een twederhandse auto.nou je kunt gerust naar autobedrijf Vogels in Gemert gaan voor een auto je wordt er echt vriendelijk bedient en niemand pust je om een auto te kopen.

• Reden bezoek Andere reden

Komweg 41