Zeer tevreden !

Wij kwamen van ver maar het was zeker de moeite waard . We zijn bijzonder goed ontvangen .

Toppers.

Nadat we met een auto en beetje pech hebben gehad, is het toch netjes opgelost, nu hebben we een prima auto! Goede service! Top!

Gewoon erg goed

Goed geholpen en ook als er iets is wordt het opgelost. Afstand is wat onhandig maar daar hebben we zelf voor gekozen.

Gewoon prima

Geen poespas, zeggen zo als het is. Natuurlijk moet je een beetje geluk hebben met de aankoop. Ik had nog een vraag over de auto en deze is door een monteur rustig en duidelijk uitgelegd. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop.

harstike goed

Klantvriendelijk en snel geholpen. Meedenken met het probleem.

Niets op aan te merken

Prima Autobedrijf. We hebben een fijne auto en na 3 maanden is er nog niets op aan te merken.

Prima vakmensen met goede vriendelijke service.

ben al jaren klant bij dit bedrijf.

Prima service vandaar volgende auto ook gekocht bij Vossenbrink

Prima service, goede betrouwbare auto’s, en afspraken nakomen daar hou ik van. Service is zo goed dat ik nu mijn nieuwe (gebruikte) auto vanuit Heenvliet (dat is 2,5 uur heen en 2,5 uur terug rijden) hebt gehaald. Prima inruil voor mijn oude auto. Ik kom over 2 jaar weer. Gr, Frans van Aalst

Een auto-aankoop in goed vertrouwen!

Het heeft wel wat voeten in aarde gehad om van de auto de echte specs boven tafel te krijgen alsook om de auto een aankoopkeuring te laten ondergaan, maar in de gezamenlijk constructieve sfeer is dit prima gelukt! Voelt goed om aldaar de (exclusieve) auto gekocht te hebben, een garagebedrijf om aan te raden! Vr.groet, R. van Doorn uit Nuenen.

Klantvriendelijk.

De " nieuwe" auto bevalt ons prima! Het contact verliep op een prettige manier, ook over de inruilprijs van onze "oude" auto waren we het snel eens. Prettig is ook de all in prijs, zodat je niet nog eens een extra bedrag bovenop de koopsom krijgt. Plus een mobiliteitspas erbij gekregen zodat we de ANWB niet meer nodig hebben. Al met al een prettige 1e kennismaking.

Prima geholpen

Prima geholpen

Uitstekende service

Wederom prima geholpen met de keuze voor onze nieuwe auto. Alles is goed geregeld, geen omkijken naar. Gewoon een fijn en bedrijf.

prettig zaken gedaan

Mijn auto ingeruild kwamen redelijk snel tot een akkoord en alle afspraken zijn nagekomen tevreden kan garage aanbevelen.

Vlotte, vriendelijke en attente verkoper!

We werden op een hele vriendelijke en informatieve wijze geholpen!

Gewoon goed, zeer klantvriendelijk!!

Keurig contact en netjes nakomen van afspraken. Daar houd ik van.

Goede service.

Goede service bij de garage. Problemen worden opgelost en er staat altijd een leen auto klaar.

Degelijk en prettig autobedrijf!

Naar alle tevredenheid een auto gekocht. Zeer klantvriendelijk en deskundig!

Een warm bad, fijn ontvangst, alle tijd en keurige sympathieke afhandeling van alles.

Zie hierboven, niets dan lof! Een paar extra liter benzine (hoeft geen volle tank te zijn) was fijn geweest)

persoonlijk en vakkundig

De informele sfeer sprak me aan, de persoonlijke benadering, deskundigheid en bereidheid mee te denken in onze overwegingen.

Goede, nette service

We zijn netjes geholpen. Zeer betrouwbare mensen. We hebben tot nu toe een goede aankoop gedaan.

Zoals afgesproken alles nagekomen.

Op 9 okt 2020 de auto opgehaald ,en voldoet naar wens.Een halfjaar Bovag garantie,en de auto voldoet naar onze verwachting, We hopen op veel rij plezier.

Degelijk bedrijf waar de klant zich ook klant voelt !! Top!

Heb hier in het verleden ook al eens een auto gekocht en was toen ook al uitermate tevreden over de de afhandeling van de aankoop alsmede de diverse afhandelingen m.b.t. onderhoud/service etc. Klant word hier nog met de hoofdletter K geschreven ! Top !

Eerste keer deze garage.

Een goed gevoel en geen idee dat je een auto opgedrongen wordt. Fijne behandeling.

Transparant bedrijf

Nette en behulpzame mensen

Prettig autobedrijf.

Naar tevredenheid zaken gedaan met het kopen van een auto. Niet van die gladde verkopers die je alleen maar een auto willen verkopen. De afspraken díe worden gemaakt worden ook nagekomen. Prima autobedrijf.

Vossenbrinkweg 3

7491DA Delden