Goede service, no nonsense bedrijf

Wij hebben een jonge Volkswagen Sportsvan gekocht, na een kleine klacht, is dat goed verholpen. Super bedrijf!

Prima ervaring

Goede aankoop en erg blij mee!

Vertrouwd en tegelijk modern garagebedrijf

Ruime keuze aan occasions. Vriendelijke en zeer deskundige eigenaren/verkopers. Al vele jaren een vertrouwd bedrijf in Delden.

prima bedrijf

lange proefrit was geen probleem .vriendelijke en deskundige mensen . wij zijn tot nu toe zeer tevreden over onze aankoop van de mazda cx 5 het is een heerlijke auto . 2 voorbanden waren vernieuwd helaas de matige achterbanden zijn niet vervangen . klein minpuntje .

prima autobedrijf

Mazda cx 5 gekocht .lange proefrit was geen probleem .bij afleveringsbeurt 2 nieuwe banden gemonteerd .het is een betrouwbare garage met deskundige vriendelijke mensen .

Wij zijn uitstekend geholpen'Er was niks geen dwang bij,maak gerust een proefrit. okk toen wij de auto gekocht hadden en er bleek later een kleine beschadiging te zijn, was dat geen enkel probleem. dus uitsekende service.

Prettige sfeer en vriendelijke mensen.

Met veel plezier raad ik andere mensen aan om voor een occasion bij de Vossenbrink te gaan kijken. Vriendelijke mensen en goede informatie.

Maand geleden mijn auto gekocht. Auto rijdt heerlijk. Goede service

Voelde direct vertrouwd!

Ben heel netjes geholpen met de koop van mijn auto. Mocht zelfs twee keer een proefrit maken.

Prima service bij een vertrouwd adres

Goede ervaring gehad bij aankoop van mijn auto bij Vossenbrink. Auto mee voor een testrit. Proefrijden. 'Handjeklap' en klaar zonder poespas. Prettige nuchterheid.

Prettige mensen en goede service

Wij zijn tevreden over onze renault captur

Top 10

Goed geholpen

De manier van verhuren is geweldig!

Uit het 'Westen' kwamen we om een bus te huren in Delden. Alles in goed overleg, en vertrouwen. Fijne, goede bus, goed geregeld, fijn personeel. Alles top!!!!!

Klantvriendelijk en servicegericht bedrijf.

We zijn heel tevreden over de aankoop van onze auto. Het personeel is vriendelijk en gemaakte afspraken worden nagekomen.

Super!,

Vriendelijk personeel en heel klant- en service gericht. Ik rijd er graag voor naar Delden.

Aanrader!

Wij vinden de Vossenbrink een heel prettig autobedrijf. Er werken vriendelijke, betrouwbare mensen met verstand van zaken. Wij zijn erg blij met onze 'nieuwe' auto en blijven zeker terugkomen voor het onderhoud.

Helder en duidelijk

Goedr afspraak en geen gezeur over de prijs

prima service

Na enkele jaren naar andere autobedrijven te zijn gegaan ,toch weer terug naar de vossenbrink ,eerlijk, betrouwbaar ,duidelijk verhaal ,geen afleverkosten.Kortom ga zo door!!!

Super!

Al met al een hele fijne ervaring: ik kwam spontaan langs voor een proefrit en voor ik het wist reed ik rond. Prima onderhandeling en nieuwe auto tip top afgeleverd. Goede service, vriendelijke mensen.

Was erg goed

Ben fijn geholpen en de vragen die ik had zijn goed uitgelegd. Ben erg blij met de renault Captur en hoop op veel rijplezier. En verder hoop ik op een goede samenwerking, mocht er iets met de auto zijn. Vriendelijk groeten, Geo en Joke Schokker.

Afdeling verkoop en monteurs werkplaats goed

Tov een officiële dealer is er weing verschil in uur tarief.voordeel zijn wel de prijs van een aantal auto onderdelen.het is voor mij ook een stuk gemakzucht.ik woon aan de overkant.twijfel nog wel eens om andere auto bedrijven te bezoeken

zeer netjes geholpen

de auto ingeruild voor een andere voor een leuke prijs en alles is netjes en volgens afspraak verlopen

Fijne garage

Fijne garage: klantvriendelijk, hoog service-gehalte en een luisterend oor.

Prima geholpen door vriendelijke medewerker

Werd goed geholpen.Werd mee gedacht wanneer de auto gebracht kon worden. Werd gebeld omdat er onverwachte kosten waren. Al met al gewoon heel goed.

Goede service en vriendelijk personeel

De afterservice is prima. Heb je een occasion gekocht dan blijft de service prima. Ze komen hun afspraken na en staan direct klaar als je iets met de auto hebt. Top bedrijf

Vossenbrinkweg 3

7491DA Delden