Al vele jaren klant. Altijd tevreden!
Goede ervaringen, anders zou ik een ander bedrijf kiezen.
Klant vriendelijk en wordt snel geholpen! Gewoon super!!
Zeer tevreden. Goed contact.telefonisch /per e-mail Komen afspraken na. Helderheid. Prettige sfeer/werknemers. Goede sfeer. Scherp geprijsd. Mooie nette auto/auto\'s. Ongedwongen fijn zaken doen Vertrouwen. Snel zaken oppakken/aanpakken/oplossen
Een fijn bedrijf, vlot van handelen, vlotte mensen
Fijne persoonlijke behandeling. Een bedrijf war je je thuis voelt. Alles wordt gedaan om je tevreden naar huis te laten gaan.
Kwaliteit en service is perfect!.
vriendelijke mensen en hulp vaardig
Wij komen hier al jaren voor onderhoud en A.P.K ,altijd prima geregeld.
Nog geen ervaring,maar de aankoop van mijn nieuwe auto verliep prima en het onderhoud laat ik er doen .
Uitmuntende garage. Betrouwbaar en zeer vakbekwame monteurs. Steeds hulpvaardig.
Ik ben nu 1,5 maand klant bij Vossenbrink en heb dat als zeer plezierig ervaren. Ben er nu een aantal keren geweest, elke keer werd ik direct te woord gestaan en geholpen, met de mededeling als er nog iets is wat je weten wil, kom langs. Kortom zeer klantvriendelijk en deskundig!!
We hadden een zeer sympathieke ervaring. De auto was top. Jammer, dat ze niet verteld hadden dat de auto nog op winterbanden stond. Dit midden in de zomer.
Goede ervaring, en nette mensen
Bijzonder klantvriendelijk ik heb zoiets nog niet eerder ervaren en de service is uitmuntend! Echte aanrader voor wie op zoek is naar iets nieuws of gebruikt. Zeer tevreden!
hele bijzondere garage zo tref je ze maar zelden! Wat een geweldige service en uiterst vriendelijke mensen, wat mij betreft geen andere garage meer echt heel tevreden.
Mijn auto laten poetsen/polijsten. Ziet er weer als nieuw uit en tot in de puntjes verzorgd. Volgende keer zeker weer naar de Vossenbrink.
Erg goed contact, eerlijk en normaal. Ben zeer tevreden over het bedrijf. Zou hun iedereen aanbevelen