Echt zo\'n goede dorpsgarage niks is te veel en houden zich netjes aan de afspraak.
- Plezierig in de omgang - Vakkundige personeel en dito adviezen - Zeer klantgericht, creatief bij hulpvragen van de klant Toelichting Reden Bezoek: - Onderhoud & APK - Aanschaf cq vervanging auto - Opslag winterbanden - Tussendoor kleine hulpvragen en adviezen Samengevat: Alles wat met onze auto\'s te maken heeft
Bij de Vossenbrink een andere auto aangekocht. Het verkoop-/aankooptraject verliep bijzonder prettig. Vriendelijke en niet opdringerige verkopers. Goede informatie en eerlijke verhalen. Alles in goede en ongedwongen sfeer. Na aankoop van de auto goede afspraken kunnen maken over de aflevering. Zelfs alle wensen die door mij nog wat later werden toegevoegd, zijn zonder problemen uitgevoerd. Er wordt goed gecommuniceerd en prima gereageerd. De werkplaats heeft uitstekend werk geleverd bij aflevering van de auto. Zeker aanbevelingswaardig!
Mijn ervaringen zijn zeer positief. Men is zeer open en eerlijk. Hier zijn (mondelinge) afspraken ook echt afspraken.
Ongekende service! Ik heb mijn auto hier gekocht en ben nu ook klant voor wat betreft de onderhoud van mijn auto. Ik vind Vossenbrink zeer klantgericht. Ze nemen altijd de tijd om je in te lichten, problemen uit te leggen en/of te laten zien. Al snel kennen ze de persoon bij de auto en kunnen hier gericht advies op geven en wanneer nodig staan zij per direct voor je klaar. Jullie servicegerichtheid en eerlijkheid is van ongekende waarde, wees daar zuinig op. De prijs/kwaliteit is tevens goed.
ik heb hier mijn auto ingeruild en dezelfde dag een andere auto gekocht.
Ik vind het bedrijf bijzonder prettig, zeer service gericht. Het personeel is heel attent, denkt mee. Zowel bij onderhoudsafspraken als bij aanschaf van nieuwe (gebruikte) auto wordt heel goed meegedacht en advies gegeven. Ik heb alleen maar uitstekende ervaringen met het personeel en het bedrijf.
Ik ken het bedrijf alleen van de aankoop van mijn auto. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en mijn vragen werden duidelijk beantwoord.
Goede ervaring gewoon en niet overdreven gedrag van de verkoper.
Altijd zeer behulpzaam en met deskundigheid geholpen. Aanbevelenswaardig !!
Bij vossenbrink stond eindelijk mijn auto te koop voor een hele mooie prijs. Ik heb al veel auto\'s aangeschaft bij autobedrijven maar dit is de eerste keer dat ik een auto heb gekocht zonder me opgelicht te voelen. Heldere afspraken en een hele eerlijke prijs. Op internet stonden al mooie Recensies en geheel terecht. In de garantie periode een klein dingetje laten reparen zonder gedoe en kon meteen terecht. Een prachtig familie bedrijf.
Top service bedrijf, al een aantal auto\'s gekocht en super tevreden. Niet te moeilijk bij deze jongens 👍
Louter positieve ervaringen! Goede service en zeer klant vriendelijk.
Vriendelijk contact met een uitstekend advies betreffende de aankoop van de occasion.
Positieve ervaringen. Klantvriendelijk bedrijf. Denken met de klant mee.
Goed, aantal jaar geleden een auto gekocht bij dit bedrijf en dit was een goede koop. Nog nooit iets mee gehad.