Helder en duidelijk, staan altijd voor je klaar. Snel en pro-actief. Kan niet anders zeggen dan top service!
Denken met je mee en geven goed advies.
Bijzonder prettig!
Al vele jaren de wagen hier in onderhoud,nooit klachten dus goed.
Wij kopen er altijd een andere auto(2 st. in gebruik) Garanties worden altijd perfect nagekomen. Met reparatie wordt je altijd snel en prima geholpen, als reparatie tegen valt wordt eerst overleg gepleegd en wat de kosten zijn, leenauto bijna altijd aanwezig. Direktie, verkoop en monteurs zijn gevallige mensen. Wij geven \"Autobedrijf Vossenbrink` dan ook graag een 9 bij de beoordling.
Positief. Met aandacht voor mij als potentiële klant. Persoonsgericht. De Vossenbrink deed een royaal voorstel voor inruilen oude Peugeot. En heeft de \' nieuwe\' auto uitstekend afgeleverd. Allemaal volgens de gemaakte afspraken.
Zeer klantvriendelijk, altijd tijd voor een advies of bijpraten.
Distributie riem laten vervangen icm een onderhouds beurt. Geholpen door vakbekwaam personeel welke net een stapje verder gaan in hun service dan gewend bij de merkdealer. Een zeer goede prijs kwaliteit verhouding mogen ervaren.
De service en klantvriendelijkheid is uitstekend. Er wordt met je meegedacht en altijd iemand bereid je te woord te staan.
Uitstekende service, staan altijd klaar.
ik ben tot op heden tevreden over het bedrijf. Deskundigheid kan ik als leek niet beantwoorden, dus vandaar dat ik een 6 heb gegeven. Prijs/kwaliteit is om die zelfde reden een 7. Ik ben in principe wantrouwig bij garagebedrijven, aangezien ik een paar slechte ervaringen heb gehad en in mijn omgeving heb gezien. Tot nu toe heeft Autobedrijf de Vossenbrink mij nog niet teleurgesteld.... in tegendeel!
Betrouwbaar, goede service. Uiterst vriendelijk familiebedrijf.
Garage de vossenbrink is voor mij een plezierige garage. personeel is vriendelijk en neemt de tijd voor de klant. Bij vragen wordt je deskundig geholpen.Ik zou de garage bij vrienden en fam. zeker aanbevelen. In het kort een fijne, kleinschalige, betrouwbare garage.
Onlangs een gebruikte auto aangeschaft bij dit bedrijf. Topauto voor een goede prijs. Onze vorige auto\'s waren hier ook in onderhoud. Moderne servicegerichte werkplaats met een betaalbaar uurtarief. Als ik de auto breng voor onderhoud staat de gratis leenauto al klaar en als ik onze eigen auto weer ophaal staat deze keurig gewassen weer klaar. Helemaal top!!!
Al jaren lang hele goede ervaring met dit bedrijf. Snel, deskundig, vriendelijk, klantgericht, meedenkend etc. Ik beveel iedereen aan dit bedrijf te bezoeken.
Ik vind dat ik altijd goed en adequaat geholpen wordt in dit bedrijf. Het belangrijkste voor mij is dat ik geen nummer ben, maar dat men je echt kent. Mijn ervaringen zijn erg prettig, contact met het personeel is ook goed.
super goed
Sinds meer dan 30 jaar naar tevredenheid klant. Verschillende gebruikte auto\'s gekocht en altijd in onderhoud gehad naar volle tevredenheid.
Goede service, deskundig advies en klantvriendelijk!
Meerdere auto\'s gekocht en altijd positieve ervaringen gehad. Ga zo door!!
Ik ben al ongeveer 30 jaar klant bij autobedrijf de vossenbrink,dit is niet voor niets,ben tevreden en er is wederzijdse vertrouwen. De mensen die er werken leveren orima service en ze zijn mens vriendelijk.Ik heb altijd autos bij dit bedrijf gekocht en tevens ook in onderhoud gehad.