Serieus familiebedrijf met oog voor de klant

Vriendelijke verkopers die meedenken. Ook na de verkoop denken ze mee. Er moest bij mijn auto iets gerepareerd worden en ik woon op 2 uur rijden van de Vossenbrink. Ik mocht het bij de plaatselijke bovag garage laten repareren op hun kosten, zodat het mij 4 uur reistijd scheelde.

Sterk in autowerk

Heb mijn auto gekocht voor de juiste marktwaarde. De verleende nazorg zijn op de goede manier uitgevoerd.

Goed geholpen en heeft goede raad

Netjes geholpen toen ik mijn nieuwe auto ging kopen en ze gaven me goed raad en advies

Er wordt goed aan de afspraken gehouden.

Mijn ervaringen zijn prima.keurig onvangen en alles netjes geregeld

Auto in prima staat en keurig afgeleverd. Zoals het behoord. Auto rijd goed maar totaal anders dan ik had.ik hoop dat de nieuwe eigenaar er net zoveel plezier als ik. ⁸

De ervaring was prima

Alleen jammer dat ze de bandenspanning niet na gekeken hadden zodat wij onderweg het teken kregen bandenspanning contoleren op het scherm

Top super service

Komt afspraken na

Vakmanschap is meesterschap

In elk merk sterk, deskundig en vooral vriendelijke mensen, die je daar waar het kan altijd voor je klaar staan.

top!

vriendelijke benadering, uiterste best gedaan auto tijdig te leveren, toen dit niet helemaal lukte, ter compensatie een volle tank bij aflevering. Er werd ook helder gecommuniceerd. Goed gevoel.

Mooie en goed bedrijf

Voor de tweede keer een auto gekocht. Dit omdat de eerste keer al goed beviel. Nu weer blij met mijn auto. En de gratis paraplu kwam dit weekend al weer goed van pas :-) Gewoon nuchtere, open, vertrouwde mensen. Robert en collega's bedankt voor de mooie auto.. En ga zo door....

Altijd vriendelijk en bereidt om te helpen!

Het probleem werd snel verholpen, zonder kosten, prima!

De Vossenbrink onderscheidt zich door vriendelijke en correcte medewerkers op alle afdelingen.

Bij de Vossenbrink word je ontvangen door vriendelijke en correcte medewerkers. Ze helpen snel en goed bij acute technische problemen en organiseren daarnaast heel goed het geplande onderhoud. Ze hebben goede koffie en een leenauto is altijd beschikbaar. Ze geven inzicht in de noodzakelijke reparaties en (nieuw!) voorzien de factuur van begeleidende foto's. De planning probeert steeds dezelfde monteurs aan mijn auto te laten werken zodat de kwaliteit van het werk verbeterd kan worden.

Oplichters

Vragen 180 euro meer voor onze reparatie, dan bij 3 andere garages!!!! WEES GEWAARSCHUWD

Zeer content.

Ik was te laat voor de apk. Roy de receptionist heeft ondanks de drukte een afspraak gepland, de auto gerepareerd en onderhouden. Ook heeft hij netjes vooraf gebeld wat het ging kosten. Eerlijk en transparant.

Niet goedkoop maar super goed geholpen

Goede ervaring mooie auto.s veel keuze

Harstikke goed

Heel klantvriendelijk.

Voor mijn dochter hebben we via de Vossenbrink een auto gekocht. Alles werd tot in de puntjes geregeld, zelfs persoonlijke spullen die in de vorige auto waren blijven liggen waren netjes ingepakt en terugbezorgd. Super attent.

hele prettige omgang met de klant.

Bij de aankoop van de auto werden wij deskundig en prettig behandeld. De werkplaats is top.

Nog niet echt ervaring

Ik heb nog niet veel ervaring bij de Vossenbrink,want ben pas klant sinds 21 maart.Ik heb toen mijn auto opgehaald en ben er daarna nog niet weer geweest.

Sympathieke mensen met een eerlijk product.

Al enige tijd was ik op zoek naar een specifieke auto in een exclusieve kleur. Toen ik de advertentie las, gebeld, prettig te woord gestaan en een afspraak gemaakt. De auto was zoals omschreven en we konden meteen een uitgebreide proefrit maken. Vervolgens was de koop in 10 minuten beslist op een prettige wijze. Geen opdringerigheid. Een topbedrijf, mensen met hart voor hun klanten. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Deskundigheid en persoonlijke service zijn prima. Ik kan er met mijn Volvo heel goed terecht.

Prettig geholpen

Wij hebben de aankoop van de auto als prettig bevonden. We werden goed geholpen. Min puntje was: dat de auto niet mooi schoon/gepoetst werd afgeleverd. Ik heb de auto zaterdag 12 februari voor de eerste keer zelf gewassen. En kwam tot ontdekking dat er allemaal bruine puntjes op het lak zitten die er met het wassen niet af gaan. Mogelijk heeft deze auto onder een boom gestaan? waar rommel af viel. Of er is iets van een vrachtwagen gewaaid waar deze auto achter reed? Op het eerste gezicht zie je dit niet. Maar als je hem zelf wast ontdek je het wel. En als de auto netjes gepoetst was afgeleverd hadden jullie het ook gezien. Hebben jullie misschien een tip hoe we dit er af kunnen krijgen? graag jullie reactie. Met vriendelijke groet, Henk

Top van kop tot staart!!

Vanaf het eerste contact tot aan de aflevering van de auto een prima begeleiding.

top

Autobedrijf Vossenbrink houdt zich aan de afspraken, tijd en kosten. Prima

Top bedrijf met prima service

Gaan niet overhaast te werk maar doen met prima service dat wat ze beloven.

Vossenbrinkweg 3

7491DA Delden