Vriendelijke mensen goed mee te onderhandelen

Prettig

Goede info en tijd voor de klant

Goede service en goede uitleg

GOED

GOEDE SERVICE

Professional

Tot nu toe geen probleem gehad. Hebben mij een eerlijke auto verkocht. Tevreden dus.

Goed geslaagd.

Goede zaken gedaan.eerlijke prijs voor inruiler en gekochte auto netjes afgeleverd.

Super service ook fijne manier van afspraken maken

TOPBEDRIJF

Prettige behandeling

Goede informatie nette aflevering auto

Goed en duidelijk.

Goede afspraken, duidelijk doen wat ze zeggen en zijn zeer flexibel. Geen praatjes en geen sprookjes, gewoon waar het op staat.

Netjes en snel gerepareerd

Afspraak gemaakt voor kapotte uitlaat reparatie

Oprecht Eerlijk en Betrouwbaar

Enkele jaren maken wij gebruik van hun diensten, wij zijn uitermate tevreden, komen afspraken en kwaliteit altijd na. Wij zullen iedereen willen aanbevelen gebruik te maken van hun dienstverlening! Een gouden palm !

Prettig met goede afspraken.

Goede service ook aan de pomp.

Prima goed overleg snelle terugkoppeling

zeer goed en zeer vriendelijk

ook een oude auto ( 19 jaar jaar) geven zij services en behandelen mij ( 81 jaar) en mijn auto altijd erg respectvol. Bijzonder!

Positieve ervaring!

Fijne garage met goede service.

We hebben 2 maand geleden onze auto gekocht. Kregen een mooi bedrag voor onze oude auto. Nieuwe auto helemaal goed nagekeken en klaar gemaakt voor ons.

Wij zijn prima geholpen in de garage. klantvriendelijk en goed zaken kunnen doen. De auto ook prima afgeleverd volgens afspraak.

Fantastische service; principe van klant loyaliteit is perfect

Twee keer per jaar rijd ik van den Haag naar Delden, niet alleen omdat Delden eem leuke stad is en een prachtige omgeving heeft, maar ook omdat ik loyaal wil zijn aan Autobedrijf de Vossenbrink, die mij de laatste jaren zo fantastisch heeft bediend, geadviseerd, zich om mijn autoproblemen heeft bekommerd, garantieafspraken is nagekomen! Nooit enige discussie gehad over betalingen of wat ook. Zo'n instelling vind je niet meer in het westen van Nederland! Daar ben je een nummer, daar gaat het alleen maar om geld verdienen, niet om het menselijke contact, laat staan om het relatiebeheer met de klant.

Vriendelijk en no nonsense

Goed en vlot geholpen. Vriendelijk personeel. Goede, jonge auto’s met weinig kilometers.

Klantgericht en sympathiek

Vanuit het westen van het land kocht ik via internet een mooie occasion. Na enige telefonische informatie en overleg durfde ik het goed aan. De aflevering was uitstekend en ik ben erg in mijn sas met deze aanwinst, (autobedrijf en auto). Vol vertrouwen rijd ik voor onderhoud en apk naar Delden.

snelle service en heldere communicatie

Contact met werkplaats is heel prettig en servicegericht

Uitstekend! Altijd helder. Altijd goed.

Niet voor niets al meer dan 20 jaar klant bij de Vossenbrink. Ze kennen mijn wensen.

Aflevering auto naar tevredenheid afgehandeld

De eerste kennismaking van mij met autobedrijf de Vossenbrink verliep prima. De verkoper nam alle tijd om mijn vragen te beantwoorden onder het genot van een kop koffie. De auto werd puntgaaf afgeleverd en voldoet uitstekend aan de verwachtingen.

Mijn ervaring in 1 woord: positief!

Personeel heeft aandacht voor de klant, in de shop zowel als in de werkplaats. Prettige sfeer. Onderhoud en reparaties kwalitatief goed. Door vooraf overleg met de klant worden verrassingen voorkomen.

prettige ervaring

van aankoop tot verkoop alles keurig netjes geregeld en duidelijk alles volgens de afspraken gegaan

Vossenbrinkweg 3

7491DA Delden