Vriendelijke, eerlijke en warme behandeling!

Alle medewerkers zeer vriendelijk en behulpzaam, zowel aan de telefoon als op kantoor, zelfs in deze rare Corona periode is veel mogelijk. Lieuwe nam uitgebreid de tijd voor al mijn vragen, voelde mij zeer welkom en warm geholpen. Autobedrijf Wassenaar doet echt haar naam eer aan! Ik kom zeker terug.

Goed ,kundig en prima geholpen.

Correcte en vlotte levering van de Volvo V70

Wij zijn al jaren zeer tevreden over de service van Wassenaar Leeuwarden B.V.

Prettig

Ik heb hier pas een jongere saab gekocht. Ik kreeg er een goede inruilprijs voor mijn vorige saab en heb een supermooie 9-3 teruggekocht. heel prettig zaken gedaan en alles was mogelijk

Zo altijd super

Zeer klant vriendelijk.

Goede en deskundige service

Mensen met een Saab-hart

Goede service en klantvriendelijke benadering

Wassenaar is een prima bedrijf om je Saab te laten onderhouden of een tweedehands Saab (of Volvo) aan te schaffen. Ze hebben veel kennis en ervaring met dit merk, bieden goede service en een persoonlijke benadering.

Erg vriendelijk, men neemt de tijd, vakkundig

Onlangs een occasion gekocht bij Wassenaar. Men nam ruimschoots de tijd voor ons. Hoewel wij kritisch zijn deed men toch hun best om het ons naar de zin te maken. Ook toen er iets met de auto was, werd dit snel opgelost. Kortom veel vertrouwen in dit bedrijf!

Een goed vertrouwde auto.

Ben netjes geholpen door iedereen. De auto verkocht zichzelf door de staat en het onderhoud. Na een duidelijke gesprek. En door vertrouwen wist ik dat het goed zat.

Klantvriendelijk

Ik kom nu al een paar jaar bij Wassenaar in Leeuwarden en kan niets anders zeggen dat ik het tot nu toe een uitstekend bedrijf vind . Vanwege werk in buitenland werd mijn auto keurig opgehaald en thuisgebracht voor een grote beurt en Apk . Prima service en geen extra kosten . Had klachten over piepende en krakende vering welke zijn opgelost de vorige garage kreeg het niet voor elkaar . Verder geen gekke dingen op de factuur en een open en eerlijke communicatie bij bv het aanschaffen van een occasion. Kan iedereen deze garage aanbevelen . Ik blijf in ieder geval mijn Saab 9-3 voorlopig hier in onderhoud houden .

Snelle, vriendelijke, uitstekende en servicegericht bedrijf!

Na de eerste bezichtiging en proefrit hadden we de knoop al snel doorgehakt. Lieuwe heeft het voor elkaar gekregen om de aflevering in een week voor elkaar te krijgen, echt super! Ook de attentie die we van hem kregen was een leuk gebaar en dat zegt voor ons genoeg; hier komen we graag terug!

Gewoon een goed betrouwbaar bedrijf en vriendelijk personeel

Gewoon een goed betrouwbaar bedrijf en vriendelijk personeel

Service waar de dealer een voorbeeld aan kan nemen!

Zonder klant te zijn, hebben ze mij perfect geholpen. Een moterwissel gefixt in slechts een paar dagen en gedurende de klus heldere communicatie en dus geen verassingen achteraf. Een autobedrijf wat ik van harte kan aanbevelen!

Prima ervaring. Deskundig personeel

Vorige week een Saab 9-3 sport-estate aangeschaft. Afspraken zijn keurig nagekomen.

Uitstekend geholpen

Alle afspraken goed nagekomen

Goed geholpen

Complex electronisch probleem De monteurs bij Wassenaar hebben het goed opgelost en wij kunnen weer langer genieten van onze Saab cabriolet

Prima garage met verstand van volvo.

No-nonsense benadering en betrouwbare indruk van de geleverde werkzaamheden bij onderhoud van mijn V60 hybrid.

Prettig en goed..

Prettig en goed

Uitstekende service en persoonlijke benadering.

Bij een klein mankement aan mijn Saab ben ik, vorige maand, snel prima geholpen. Mijn auto is vorige week ook weer snel en vakkundig gerepareerd en de kosten vielen mee. Ik kom zeker weer terug bij problemen met mijn Saab.

Wederom uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen bij mijn zoekopdracht naar een nieuwe auto.

Dealer met passie voor merk en hart voor de klant!

zie boven

Perfect!

Accu probleem, alles opgelost binnen een dag inclusief beurt en apk. Vriendelijk personeel, een aanrader.

Het warm ontvangst en de kennis van Saab, geeft ons veel vertrouwen. Daarom hebben wij ook besloten, om de service en onderhoud van onze Saab 9.3X Griffin bij Autobedrijf Wassenaar te doen. Ook al betekent dit, dat wij hiervoor 2,5 uur moeten rijden.

Voortreffelijke service en persoonlijke benadering.

Reeds jaren klant bij deze garage en onlangs mijn derde Saab aangeschaft.

Klantvriendelijk optima forma!

Het team van Lieuwe de Boer geeft een hoge prioriteit aan mijn tevredenheid en handelt daar ook naar. Dat geeft een vertrouwd gevoel. Bedankt autobedrijf Wassenaar.

James Wattstraat 21

8912 AS Leeuwarden

Over Autobedrijf Wassenaar Leeuwarden B.V.

Autobedrijf Wassenaar Leeuwarden B.V. , Saab-dealer én specialist in Volvo. U kunt bij ons terecht voor een nieuwe Volvo, maar ook voor occasions in alle prijsklassen van Volvo of Saab. Doorlopend zijn er +/- 50 occasions. Wij investeren continu in zowel de kennis van onze medewerkers als in apparatuur. Moderne uitleesapparatuur helpt ons bij een grondige analyse van uw auto. Zodoende zijn we in staat efficiënt problemen op te lossen. Sinds 1962 zijn wij Saab-dealer voor noordelijk Friesland. Het Zweedse merk zit in onze genen. Daarnaast zijn we een familiebedrijf, in de beste zin van het woord. Persoonlijke aandacht en attente service zijn voor ons de gewoonste zaak van de wereld.