Ongekend.

Ondanks dat ik geen groot bedrag had besteed werd ik behandeld als iemand die dat wel had gedaan. Ongekend en bijzonder prettig dat er nog bedrijven zijn waar de klant echt koning is.

Alles prima volgens afspraak afgehandeld

Net bedrijf, waar je persoonlijk en rustig te woord gestaan wordt. Geen gladde verkoop praat, eerlijke info over de auto’s waar je voor komt kijken. Na aankoop auto netjes volgens afspraak afgeleverd, kompleet geserviced volgens schema, zelfs airco check en airco onderhoud gedaan.

Great service from a professional and technically expert company

I am a Saab lover and have been since 2005 when I got my first 1984 93 model in Cornwall. I moved to the Netherlands in 2017 with a 2001 hot aero cabriolet. When I needed some work done it I found Wassenaar on the net as I live in Freisland. Unfortunately, that got broken and I bought another 93 cab in England, a 2006 linear model. They also looked after that. With Brexit coming I needed a Dutch registered car and Wassenaar provided me with an '04 93 sports sedan in really good condition despite its kms. Sven there looked after me really well during the sale process and sorted out my insurances and advised on how an Englishman could get the car registered. Invaluable help.

• Would you recommend us? Yes

Een prettige, betrouwbare en vakbekwame behandeling van de klant.

Sinds een paar week klant bij dit bedrijf. Heb de laatste maand meerdere ervaringen elders. Een prettige en betrouwbare normale behandeling. Niet te vergelijken met een aantal Volvo dealers in de regio en elders in het land. Een normale, noordelijke (nuchter) benadering v.e.klant. Ik heb het als zeer plezierig ervaren en ga er vanuit dat dit in de toekomst zo zal blijven.

Klantvriendelijk Top!

Vandaag pareltje aangekocht en m’n oude Saab ingeruild. Fijne gesprekken, zowel aan de telefoon als op de afspraak zelf. Duidelijk in woord en daad. 👍

Hele goede service. Afspraak is afspraak bij Wassenaar.

Wij kochten er recent een Saab 9-3. Zeer tevreden over advies. Bij Autobedrijf Wassenaar krijg je een eerlijk verhaal over auto. Familiebedrijf dat ieder keer bewijst dat de klant voorop staat bij hen.

Autobedrijf Wassenaar komt op mij betrouwbaar en deskundig over.

Occasion gekocht. We werden klantvriendelijk en niet pusherig geholpen

top

super

Prima bedrijf!

We hadden onze vorige Volvo ook al bij Wassenaar in onderhoud, altijd goede en snelle service. Medewerkers hebben hart voor de zaak. Je voelt je hier zeker geen nummer. Onze huidige V60 via Wassenaar gekocht, eerlijke deal en ook hier weer goede service.

Van Aankoop tot Verkoop zeer correct !

Bij deze onze complimenten voor AutoBedrijf Wassenaar : - Vanaf pre-sale tot post-sale is er ruimte voor een goed gesprek. - Fijne communicatie & correspondentie ref. de wensen c.q eisen. - De presentatie & uitstraling van het bedrijf lopen prachtig parallel. - Prijs is goed in balans met het aangeboden product. Kortom, ga zo door !

Zoals altijd super geregeld!

Wij komen al vele jaren bij Wassenaar zijn altijd vriendelijk en behulpzaam en ook deze keer alles goed geregeld.

eerlijk , vakkundig en zeer betrokken

Wederom een Saab gekocht, zeer goed begeleid en eerlijk en open advies gekregen , gewoon een betrouwbaar adres met geen poespas en vakkundige betrokken mensen.

Goede service en heldere communicatie

Goede service en heldere communicatie

Geweldig geholpen

Leuke vriendelijke verkopers zeer geduldig wat afgesproken was is ook nagekomen

Perfect geholpen

Alweer onze derde Saab, en de tweede die we bij Wassenaar vandaan hebben gehaald. Ondanks dat ons budget wellicht wat lager is dan de gemiddelde klant, toch net zo goed geholpen als ieder ander. Er wordt altijd goed meegedacht over oplossingen en om de wensen in te vullen.

Aurobedrijf Wassenaar maakt een vertrouwde indruk.

Mijn ervaring tot nu toe is super. Hoe dat in de toekomst zal zijn mocht er iets aan de hand zijn met de auto, moeten we afwachten.

Altijd goed

Sinds jaar en dag ben ik klant van autobedrijf Wassenaar. Eerst voor de SAAB's en nu voor de Volvo. Altijd prettig contact en goede service.

Fantastisch!

Ondanks de vakantiedrukte werden wij dezelfde dag nog geholpen. Mijn auto rijdt weer als een zonnetje! Snelle en goede service, goede prijs en vriendelijk personeel.

Vakmanschap gepaard aan persoonlijk contact.

Ik ken "de mannen van Wassenaar" al vanaf mijn eerste Saab, indertijd nog vanuit hun garage te Menaldum. Dat ik nog steeds Saab rijdt komt mede door de goede zorgen van de meegegroeide monteurs en de opvolgende generatie "Wassenaartjes" waar tijd en aandacht hoog in het vaandel staan.

Goede service. Auto keurig in orde gemaakt en afgeleverd.

zeer klant vriendelijk en echte liefhebbers

De medewerkers zijn echte liefhebbers van het vak!!! Wij komen uit Noord Holland en hebben er graag veel km voor over om onze auto hier in onderhoud te houden.

Vriendelijke hulpvaardige mensen.

Zeer behulpzaam, na overeenkomst werd de auto binnen een week klaargemaakt. Na overdracht bleek di cassette defect is meteen vervangen.

Uitstekende service en veel rijplezier!

Uitstekende service en altyd veel rijplezier daarom blijven we graag terugkomen bij autobedrijf Wassenaar. Sven weet altyd de juiste auto's voor ons te vinden. Maar ook voor onderhoud een vertrouwd adres. Gezellig en vakkundig personeel dat je altijd vriendelijk te woord staat, afspraken nakomt, ziet wat de auto nodig heeft aan onderhoud en zorgt dat je snel weer de weg op kunt. Bedankt wederom voor de goede en vertrouwde service!

Altijd tijd en altijd meedenken.

Als je wat hebt met de auto dan nemen ze altijd even de tijd en de ruimte om met je mee te kijken. Het is een familie bedrijf waar je je thuis voelt.

Vriendelijke en goede service, denken actief mee

Vriendelijke en goede service, denken actief mee om de kosten in de hand te houden

James Wattstraat 21

8912 AS Leeuwarden

Over Autobedrijf Wassenaar Leeuwarden B.V.

Autobedrijf Wassenaar Leeuwarden B.V. , Saab-dealer én specialist in Volvo. U kunt bij ons terecht voor een nieuwe Volvo, maar ook voor occasions in alle prijsklassen van Volvo of Saab. Doorlopend zijn er +/- 50 occasions. Wij investeren continu in zowel de kennis van onze medewerkers als in apparatuur. Moderne uitleesapparatuur helpt ons bij een grondige analyse van uw auto. Zodoende zijn we in staat efficiënt problemen op te lossen. Sinds 1962 zijn wij Saab-dealer voor noordelijk Friesland. Het Zweedse merk zit in onze genen. Daarnaast zijn we een familiebedrijf, in de beste zin van het woord. Persoonlijke aandacht en attente service zijn voor ons de gewoonste zaak van de wereld.