je bent geen nummer, maar wordt heel persoonlijk voortreffelijk geholpen

ze onthielden heel goed waar mijn wensen tav gewenste saab lagen en toen ze die zeldzaamheid (4 jaar later) troffen werd ik geheel vrijblijvend getipt: ik ben heel blij met de aankoop, helemaal omdat ik die kon doen via deze heel betrouwbare partner sinds jaren!

Blij met Autobedrijf Wassenaar

Onze Saab Cabrio voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt gebracht. Plezierig ontvangst bij de werkplaats en de auto kon keurig volgens afspraak worden gehaald. Probleem uit de winterstalling met de accu, maar zelfs op de zaterdagmiddag voorzien van advies van Wassenaar. Blij. vervangende accu was direct beschikbaar. Top.

Professioneel en klantgericht.

Volvo- occasion aangeschaft via zoekopdracht door garage Wassenaar. Snel aanbod ontvangen dat volledig aan onze wensen voldeed. Afwikkeling verder prima verlopen. Opvallend is de prima sfeer binnen het bedrijf. Dat maakt ze tot professioneel en klantgericht.

Ein professionell geführtes Autohaus - wie es sein sollte.

professionelle, ausführliche Beratung per E-Mail. Freundlicher Kontakt. Absprachen wurden pünktlich eingehalten. Alles super.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Als Vanouds

Dit is de 4e auto die hier door ons gekocht wordt en dat is niet zonder reden. Aandacht voor de klant, prima service en mals er een spoedje is maken ze ook nog tijd voor je. Kortom. dit is zeker niet de laatste auto die hier gekocht wordt.

Prettige sfeer en fantastisch geholpen

We waren op zoek naar een nieuwe auto. Na de aankoop van onze vorige auto weer terug gekomen bij Wassenaar. Wederom goed geholpen met kennis van zaken en een eerlijk advies. Wij zijn erg blij met onze nieuwe auto en zullen bij aankoop van een volgende hoogstwaarschijnlijk weer terug komen.

Wederom zeer goed geholpen door team Wassenaar!

Goed advies en goede service.

Erg klantvriendelijk.

Kwamen op de bonnefooi langs voor een auto, deze stond bij de poetser maar werd wel opgehaald voor ons. We konden snel zaken doen en zijn erg tevreden.

Tot nu toe prima

Prima contact. Zeer vriendelijk. Klantgericht Goede inruil aanbevelen waard

Voor ons al tientallen jaren een vakkundig en betrouwbaar bedrijf.

Er wordt geprobeerd om je zo goed als mogelijk van dienst te zijn en bieden een goede service. Er hangt een ontspannen sfeer in het bedrijf.

Zeer tevreden!

Fijne "nieuwe" Saab, die erg goed was afgeleverd, door vriendelijke en kundige mensen.

Auto zeer netjes afgeleverd en uitstekende service

Goede service "with a smile"

V70 Volvo occasion aangeschaft. Prachtige auto. Zeer naar tevredenheid afgehandeld door Lieuwe. Goede kennis van zaken, zeer vriendelijk en behulpzaam. Aanrader

Prima bedrijf.

Afspraak is afspraak uitstekende service , en vriendelijke contacten .

Precies wat ik ervan verwacht had en nog meer!

Geweldige service waarbij ik goed ben geïnformeerd, waardoor ik precies wist wat ik kon verwachten. En mijn auto loopt nu als een zonnetje!!

zeer goed

sehr klannten-vriendelijk ,hulpvaardig,vlotte bediening,,goede kennis van zaken,zeer korrekte aanbieding bij de aankoop van een auto en inruil van de vorige auto.,korekte Informatie over de Nieuwe Auto wat de Levensloop aangaat

Je wordt goed geholpen

Goede voorlichting en info

Auto gekocht

Ben 2 decennia al klant bij Wassenaar. SAAB gekocht. Voldoet aan de verwachtingen. Wederom prima service.

Prettige eerste kennismaking, goede service.

Na afspraken over de aankoop heeft het bedrijf meer gedaan dan was afgesproken wat betreft aflevering. Toch maar nieuwe banden gemonteerd waterpomp vervangen. Prettige ontvangst. Ja zeker een aanrader.

Zeer professioneel, verstand van zaken en dus vertrouwen.

Lieuwe weet waar hij het over heeft. Is hartelijk en duidelijk. Belangrijk is dat iedereen een goed gevoel heeft bij een deal over een dergelijk geldbedrag. Door jullie garantie en volledige beurt is daar zeker sprake van. Hartelijk dank en hopelijk niet tot snel.... ;-)

Zeer vriendelijk en vakkundig

Zeer tevreden over het kopen van onze auto. Bedrijf straalt liefde voor de Zweedse auto uit.

Een autobedrijf waar ze nog weten wat service is!!

Ik heb onlangs een tweedehands Saab gekocht bij Autobedrijf Wassenaar en was mij er heel bewust van dat dit geen auto is waar voor hen een hoge marge op zit. Toch boden zij zeer veel service, alsof ik een nieuwe auto bij ze kocht. Ik vind dit bijzonder. Ik kwam van ver, met de trein, en zij vonden het geen moeite om mij even van het station op te halen. De auto was zeer goed nagekeken en stond helemaal schoongewasssen klaar voor de 'maiden voyage' met zijn nieuwe baas. Dit maakte voor mij de ervaring van het kopen van een 'nieuwe' auto echt bijzonder. De auto rijdt overigens fantastisch. Met pijn in het hart had ik afscheid moeten nemen van mijn oude Volvo...na jarenlange trouwe dienst...maar ik voel me de koning te rijk met de nieuwe, inmiddels derde, Saab in mijn leven.

Heldere afspraken en prettig ontvangst

Goede en ongedwongen sfeer waar goede auto’s te koop staan ben zeer tevreden met mijn aankoop van een Volvo en de algehele afhandeling. Is ook erg leuk om ook eens de prachtige Saab modellen te bekijken.

Kundig en ontzettend hulpvaardig

Bij Wassenaar werken kundige mensen die heel veel moeite voor je doen. Ik woon in Groningen, daar zijn genoeg autobedrijven te vinden, maar ik rijd graag naar Leeuwarden voor alles wat met mijn auto te maken heeft. Of het nu onderhoud of de aanschaf van een occasion is.

Helemaal TOP

Een week geleden een andere snelle saab aan geschaft bij de fa Wassenaar. En zo als gewwoonlijk super goed geholpen door Sven. We zijn er heel erg blij mee.

James Wattstraat 21

8912 AS Leeuwarden

Over Autobedrijf Wassenaar Leeuwarden B.V.

Autobedrijf Wassenaar Leeuwarden B.V. , Saab-dealer én specialist in Volvo. U kunt bij ons terecht voor een nieuwe Volvo, maar ook voor occasions in alle prijsklassen van Volvo of Saab. Doorlopend zijn er +/- 50 occasions. Wij investeren continu in zowel de kennis van onze medewerkers als in apparatuur. Moderne uitleesapparatuur helpt ons bij een grondige analyse van uw auto. Zodoende zijn we in staat efficiënt problemen op te lossen. Sinds 1962 zijn wij Saab-dealer voor noordelijk Friesland. Het Zweedse merk zit in onze genen. Daarnaast zijn we een familiebedrijf, in de beste zin van het woord. Persoonlijke aandacht en attente service zijn voor ons de gewoonste zaak van de wereld.