Vandaag onze nieuwe Kia Stonic opgehaald bij Virena Groningen. Wederom geweldig geholpen door Dhr. Hoving.
In een woord Top, Wij worden altijd prima geholpen door iedereen. De verkoop, werkplaats en de servicebalie. Zojuist een nieuwe KIA Niro EV en deze bevalt goed. Wij hopen nog lang klant te zijn bij Virena Winschoten Karin en Hans van Tol
We hadden onze zinnen gezet op een Kia Niro plug in hybrid, dus met een stekker... uiteindelijk gingen we er vandoor met een Kia Niro Hybrid. Goede uitgebreide uitleg gehad over de auto, testrit gemaakt (Bert even meegevraagd, aangezien het voor ons de eerste keer was met een automaat) Nam alle tijd voor ons. Goede prijs en aanbieding gehad voor onze (2) in te ruilen auto’s Zeer tevreden tot nu toe. Ook handig met whatsapp... vraagje? Dan binnen no time een antwoord waar je wat aan hebt. Al met al ben ik blij dat ik naar deze dealer en garage ben gegaan; ga zo door mensen en tot ziens bij de eerste beurt! Vriendelijke groet, Simon van der Wal, Engelbert
wat ze beloven doen ze prima geregeld.
We zijn in korte tijd bij veel dealers langs geweest. Bij Weesepoel hadden we het beste gevoel. Je krijgt een eerlijk verhaal en een goed advies in plaats van een verkooppraatje. De auto werd in erg goede conditie afgeleverd. De vloermatten waren vervangen, het stuurwiel was vervangen, de wielen waren uitgelijnd en meer. De auto rijdt super en er is niks op aan te merken. Ook de naservice is top. Erg blij dat we voor Weesepoel hebben gekozen.
Had mij zinnen gezet op een kia sportage waarvan ik ook al een prijs indicatie had gehad over wat er bij moest . Na de proefrit was de prijs iets anders ,hoger dus jammer best aardige mensen maar zo als ik in de inleiding had gezegd stug.
Klantvriendelijk_Uitstekend advies_Persoonlijke benadering_Top aflevering !!
We hebben binnen 8 maanden onze 3 Kia weg Je wordt er vriendelijke geholpen ook de werkplaats Ze weten de juiste manier om je zo goed mogelijk tevreden te stellen
Komen hun afspraken na in een prima omgeving en provisionele instelling!
Dit bedrijf is fantastisch !
Zeer vriendelijk personeel en goede service. Na ongeval (total loss) ook veel voor ons gedaan. Weken kosteloos in een leenauto mogen rijden. Wij zijn al jaren zeer tevreden klanten.
Klant vriendelijk en goede service. Tevens goed uitgelegd hoe alles werkt en je kunt er altijd met vragen aankomen.
Goede service en uitleg bij het aanschaf van een occasion Kia Venga
Goeie service en afhandeling top
Een vriendelijk bedrijf zeer goed in service doen niet moeilijk bij garantie er is altijd een oplossing
Goede en snelle service en daarnaast mooie en betaalbare occassions te koop. Fijn bedrijf met medewerkers die met je meedenken en zorgen voor een adequate oplossing bij problemen met je auto
\'n Verademing dat er nog bedrijven zijn met deze toewijding, ontzorging, vertrouwen en transparantie! Auto ingeruild voor een tweedehandse. Kwam van 3 uur rijden afstand, en alles supervlot en netjes geregeld. Zelfs meedenken over verzekering en inschrijving auto. Top!
Onlangs is de auto die ik in april 2018 aangeschaft heb bij Garage Weesepoel aangereden door een vrachtwagen, terwijl deze geparkeerd stond. De volgende ochtend direct gebeld door de garage dat er een leenauto voor mij klaarstond en ze hebben er alles aan gedaan om de dagwaarde van mijn auto zo positief mogelijk uit te laten pakken. Daarna hebben ze voor mij uitgekeken naar een andere auto, omdat de oude toch total loss is verklaard. De auto die ze gevonden hebben voldeed aan al mijn eisen en was boven mij verwachting. Het ging daarnaast om een financial lease situatie en zij hebben dit in een week voor mij kunnen regelen. Al met al ben ik ontzettend blij met de manier waarop ze mij hebben ondersteund en hebben samengewerkt met de betrokken partijen zodat ik zelf zo min mogelijk last heb gehad van de vervelende situatie. Al met al een week na het voorval had ik een nieuwe auto en was alles geregeld met zowel de verzekering als met Kia finance en kon ik in mijn nieuwe auto wegrijden. Ik beveel de garage zeker aan. Goede service en vriendelijke/ zeer meedenkende werknemers/eigenaren.
halogene Koplamp stuk, valt onder garantie en zal een dag later gelijk vervangen worden.
We zijn bij Garage Weesepoel zeer prettig ontvangen en goed geholpen om een andere auto te kopen. Onder het genot van een fijn bakje koffie was e.e.a. gauw geregeld en we kijken dan ook met goede gevoelens terug op een prettige zakelijke beslissing!
Kort geleden verhuisd van de stad naar \'het plaateland\' en op zoek gegaan naar een garage in de buurt. Al snel kwamen wij uit bij Garage Weesepoel in Ten Boer. Op advies van vrienden en bekenden onze auto (KIA) voor een einde-garantie heengebracht. Wat een fijn bedrijf is dit, professioneel, eerlijk (gaven goed advies, waardoor ik via coulance regeling minder geld kwijt was), maar vooral de servicegerichtheid is benoemenswaardig. Ik ben blij dat ik bij Garage Weesepoel ben uitgekomen, wat een (erg prettig) verschil met garages uit de \'grotere\' steden. Ook onze andere auto (Citroen) gaat eerdaags voor een grote beurt naar Weesepoel, heb hier echt alle vertrouwen in!
Afgelopen week onze 8e Kia opgehaald bij Weesepoel. Al jaren vertrouwd adres voor onze aankopen. Geen gedoe en altijd alles in orde. Bedankt !
Auto gekocht bij een ander bedrijf. Dat bedrijf heeft een reparatie uitgevoerd bij Kia dealer alleen niet goed uitgevoerd. Wij de auto gekocht en er waren een paar mankementen. Weesepoel opgebeld voor een afspraak en dichtbij huis werd mij verteld dat ik voor de dynamo naar de ander Kia dealer moet gaan omdat die Daar niet goed afgeleverd is. Ik verontwaardigt gezegd dat Kia garantie overal,gelijk is en dat het uitwisselen met andere garages niets moet uitmaken. Ondertussen met Kia Assen en Groningen gebeld en daarvwerd mij ook verteld dat het niets moet uitmaken en uitwisselen vaker wordt gedaan. Eigen collega’s van Kia weesepoel bevestigen dat. Ik kon hoog of laag springen mevrouw bleef bij haar standpunt en verteld geërgerd dat als ik een Philips apparaat koop en Reperatie heb moet ik ook naar dezelfde dealer. Ik was intussen ook pissed en heb bedankt en gezegd uitgepraat te zijn met haar. Mij dus ook niet meer gezien bij weesepoel. Im ga wel naar Groningen. Heb daar alles verteld van hoe en wat zeggen ze tegen mij dat het bekend was bij weesepoel. Sorry zou er echt wat tegen doen jaagt echt de klanten weg. Mij wel in elk geval. Dit is mijn eerste Kia en eerste ervaring met Kia dealer weesepoel
Goede Service, Vriendelijke Personeel, Je wordt netjes geholpen. Je kan gerust daar een auto kopen!!!
Bedrijvenweg 9
9791 DE Ten boer